gsi.tamás Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Mind kettő vazzeg mind kettő! Ilyenkor azért megkérdezném azokat az embereket akiknek nem tetszik ha fehér ill ahoz hasonló szinű az autó, akkor ez sz@rul néz ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 jo de eza dehér sem szimpla fehér a BMW nél de hat ez egy M3 as .. ilyenem nem lessz sokáig:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Majd ha jó lesz az autód és manyban versenyzel akkor lehet lenne. F@szt és furulya in da Hungari sztrít! :lol: Tényleg hogy áll az autód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 itt áll az udvarban szépen csendben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 yahh Anti itt a felni aminek elfelejtettem a gyartojat :lol: és elolvasni sem tudom ... de qrva jol nez ki http://web.interware.hu/sonique/Wheel.jpg nem a multkori Advan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 De most komolyan! (Jaj vedd le linkre a képet mert be fognak szólni, hogy túl nagy. Oszt nem szertném ha gond lenne belölle és megint eltünnél!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Az nem Advan :lol: fogalmam sincs mar mikor mentettem el Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Nesztek felni vadászok válogassatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Na Tomi! Megcsináltad a mai programom... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Na Tomi! Megcsináltad a mai programom... :lol: :lol: Szegény vendégek, ma se lesznek elkényesztetve... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ők szabin vannak turisták...ráérnek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 @Atommanó 2006.10. hónap autója cím Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 @Atommanó 2006.10. hónap autója cím Rate: 5* :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Köszi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 bundaaaa :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 @Atommanó 2006.10. hónap autója cím grat érte Anti :lol: Most láttam, h enyím meg aug hó autója lettt :D SXP Te újra fórumozol :lol: A minap láttam a klónod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Fú srácok...ráakttantam a hulldék E30asokra...veszek egyet inkább a Corsa helyett, és akkor ha jön a jóóóidő lehet majd csapatni...ha meg megütődik sem fog leverni a víz...2 kilóért...csak induljon majd be...:-) Egyet már kinéztem, de elvitték ma...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Fú srácok...ráakttantam a hulldék E30asokra...veszek egyet inkább a Corsa helyett, és akkor ha jön a jóóóidő lehet majd csapatni...ha meg megütődik sem fog leverni a víz...2 kilóért...csak induljon majd be...:-) Egyet már kinéztem, de elvitték ma...:-(://www.duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/076999_20061006111315.jpg Háá nem'tom.Biztos, hogy ezt akarod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nem...:-) De most hogy egy szakadt A corsat veszek vagy egy szakadt bömöst...akkor már tök 8...:-) Egyik szarabb minta másik...ha meg bedöglik...betolom az árokba...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nem...:-) De most hogy egy szakadt A corsat veszek vagy egy szakadt bömöst...akkor már tök 8...:-) Egyik szarabb minta másik...ha meg bedöglik...betolom az árokba...:-) Légyszi ne szarozd a szakadt A Corsákat, mert nem mindegyik olyan rossz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nem...:-) De most hogy egy szakadt A corsat veszek vagy egy szakadt bömöst...akkor már tök 8...:-) Egyik szarabb minta másik...ha meg bedöglik...betolom az árokba...:-) Ha el is romlik, sztem a Corsához hamarabb kapsz óccsóé alkatrészt, mint a bömbihez.......... De te tudod! :lol: Én a Corsára szavaznék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 De amennyiért én akarok téi hulladékot venni azok mind szarok...:-) A bömös meg feltéve ha beindul...:-) nyújt még némi kellemes feelinget a hátsókerékkel...:-) meg lesz a talikon mivel driftelgetni...leheggesztjük a difit :-) Ha el is romlik, sztem a Corsához hamarabb kapsz óccsóé alkatrészt, mint a bömbihez.......... De te tudod! :lol: Én a Corsára szavaznék! :lol: A bömsre meg hozok kinntről valami vadállatot...:-) minek alkatrész...:-) ki kell próbálnom a hátsókerékfeelinget...:-) Az E 30 meg amúgy is tetszik...csak ki ne essek majd az alján...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Az E 30 meg amúgy is tetszik...csak ki ne essek majd az alján...:-) Kazánlemez rulez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Lehegesztett diffivel kocsizni télen a hóban :lol: Tudtam hogy van egy kis beütésed,de hogy ekkora..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Csak a kereszt...:-)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts