aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nem csak Anti megint elcsacsogott vmit amit nem kellett volna amire rákérdezett Mélykék igen árnyaltan s én érzékelve mindezt hasonló módon válaszoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Kibeszéltek a hátam mögött :?: :) :) Jahh. Mondjuk úgy sem látod át, hogy miről szól a csevej :) :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Kess! Bááááz ott fagytam szarrá a házatok elött :) :) :) nem gáz csak fél órát vártam mondom csak lejössz :P nem találtam se Kiss se Kess kaputelefont így szíd6tam magam. Amúgy vihetem sx1et szervízbe, mert mikor beszéltünk system error - log falióra, majd ezekután nem akart müködni és hirtelen jól földhöz is baszkodtam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ne nevess bazzz. Autó nepá, mert gsi áll, golfal kollegám svájban marad a busz. meló után mentem édösanyám ünnepelni, majd 11ből vissza és akkor bebafott a teló. Azt hiszem elszállt bennem 1-2 biztosíték :x Majd holnap legóznak egy jót a srácok a mobil szakszervízben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Tudom, hogy nem fogok találni hibátlan GSI-t, csak esélyeket csökkentek. Igazából 3 autó van a piacon számomra szimpatikus súly/lóerő aránnyal a GSI, a civic VTI, és a Golf GTI. Nem egy nagy választék. A többi vagy gyenge, vagy túl sokat fogyaszt. Igazából már a Golf is elég sokat eszik. Szóval a GSI tűnik a legjobbnak csak nagyon kevés van most tavasz előtt klímásból a piacon. Én nagyon sokáig agyaltam, hogy mit is szeretnék. Nagyon közel voltam ahhoz, hogy egy delsol vti legyen. Ami a gsi javára döntött: - hondák jóval drágábbak, - alkatrészek is drágábbak, - jó itt a társaság :) - a c20xe szelepfedele egy minimalista iparművészeti remekmű, eccerűen a rajongója vagyok :) (ha van valakinek fölösleges keressen meg!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 nagyot repült a mobil? Nekem egyszer egy 3210 esett a fal áldozatául :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Tényleg : C20XE szelepfedél. ANNO valaki de lehet gyárilag lelakkozhatta és megsárgult rajta a lakk :shock: Hogy lehet leszedni róla? Polírozni kell az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 nagyot repült a mobil? Nekem egyszer egy 3210 esett a fal áldozatául :D Petya vhol azt olvastam az sx1ről, hogy fémházas. Hát nem :) :) :) Amúgy nem repült akkorát, mint amekorát visszapattant, komolyan megijdetem.... Pedig nem szoktam ilyet csinálni :!: ööö illetve 2 éve nyáron volt 1 jány akit nagyon nagyon (a gsinél jobban) szerettem és haverom műhelyéből felhívtam,h mikor tali? mondta no meetin'. Rákérdeztem csak nem másik csávóval talizol? Erre csak 1 IGEN jött vissza telefonba, bizti ki és csak néztem ahogy a műhelyben elküldöm az ütésálló és csepp és porálló telcsit. Na a műhelyt nem állta :P :lol: :P Az mijjen szép volt, 1edül a vibramotort tudtuk megmenteni belőle.... Ha majd rájössz hogyan jön le a fos a szelepfedélről, akkor publikáld mert nekem még a hütőm is olyan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ha majd rájössz hogyan jön le a fos a szelepfedélről, akkor publikáld mert nekem még a hütőm is olyan.... anno Luki nevű kartástunk (és földim) polirozta fel nagyon csinosra a c16nz szelepfedelét.....olyan jól nézett ki hogy sztem minden munkát megér Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ja nekem meg mondták 20f/4zetcm a polirozás (gsinél 25e körül jön ki) még vacilálok :) 1előre csak menjen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ja nekem meg mondták 20f/4zetcm a polirozás (gsinél 25e körül jön ki) még vacilálok :) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: b+ ki akarnak rabolni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 akkor nemcsak én találtam soknak :idea: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ejjjj......nekem már mind 1. Nem lepnek meg ezek a számok :) 20-30-50-60 rugók csak ugy repkednek.......... Lassan már én is a 2millás gsikhez tartozok majd ha igy haladok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 vagy veszel valamelyik autókozmetikában 1 liter maxolen 6A-t és azzal szépen leecseteled 1 liter kb 2-3 ezer forint, de bőven elég sokra is amúgy ez fémtísztító, jó erős és lenyom mindent Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 na csinálunk annak is 1 szekciót :?: :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 maxolen 6A ? Ejj az vmi erős tisztító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 festéket nem marja? Lehet ahogy szétcseppen ugy szedi is le a festéket :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Aztec amugy jó a motortered :) Ha a mostani állapotot linkelném be az enyémről..............akkor sírva fakadnék. Nagyom Bízom Szeles mesterben..........remélem jól összerakja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 meglesz csupán ídő kérdése Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 festéket nem marja, gumit 15-20 óra után igen :) lemosod a motor nagynyomásúval bekened ecsettel, hagyod állni 10 percet, majd átdörzsölöd ecsettel fémtiszta lesz! aztán nagynyomás megen és már szép is csak jól le kell öblíteni szebb lesz, mint az új Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 akkor ilyen maxolen 6A-t be kell szerezni. De nekem sok ezekszerint tehát össze kell állni vkivel és közössen venni......húúú most kéne megcsinálni mert ugye a szelepfedél most csak tengődik vhol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 jobb az, ha fixen van rögzítve a motoron amúgy nehéz lesz rányomni 100 barral a vizet :) amúgy ez eredetileg felnitisztító, leszedi az ezeréves fékport is, de a motortérben is tökéletes csak kell keresni helyet, ahol ilyet használnak és adnak is el mert amúgy eladni tilos ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 A szelepfedél-recskán én is sokat gondolkodtam. Nekem nincs. Szerencse, mert nem egy túl szép dolog. Viszont hogy mi lehet, arra már ezer dolgot hallottam, kétszer ugyanazt egyszersem... Azt figyeltem meg, hogy a régebbi c20xe motorokon (ahol együtt van a gyújtás meg a franctuggyami), van recska, az újabbakon nincs. Hogy miért? Inkább ne kérdezzétek, fingom sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ....Azt figyeltem meg, hogy a régebbi c20xe motorokon (ahol együtt van a gyújtás meg a franctuggyami), van recska, az újabbakon nincs. Hogy miért? Inkább ne kérdezzétek, fingom sincs.... Majd Sonique megmondja a frankót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts