Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Most itt komolyan ilyeneken megy a vita? Nem semmi!!!! :lol: :lol: Bye Astragsi ;) Hát most szólj hozzá... :D Tényleg a masina jól szuperál? Megvan még egyáltalán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Tetszik ez a lakásötlet. Ezt is be lehet hitelezni frankó jó kondíciókkal? :lol: És akkor télleg mindig oda megyünk lakni, "ahol tejet kapni"... :lol: :D :D (közhiedelemmel ellentétben IGEN, voltam ovis is ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Jó de az nincs kikötve, hogy mi van akkor ha összefűzi a fórum a hozzászólásokat...tehát nem történt semmi...vagy akár úgy is lehet nézni... :D :lol: Balázs tudta, hogy 6 képet fog felrakni 2 hozzászólásban, melyet akár a fórum össze is fűzhet, és így már nem lesz jó.. szóval akkor most mi is van? :D Tetszik ez a lakásötlet. Ezt is be lehet hitelezni frankó jó kondíciókkal? :D És akkor télleg mindig oda megyünk lakni, "ahol tejet kapni"... :D ;) ;) (közhiedelemmel ellentétben IGEN, voltam ovis is :D ) a fene se hitte volna.... :P azt hittem már diplomával születtél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Tom, sajnos ez a szabály. Ha változtatni akarunk, akkor meg kell beszélni. Mi a szabály? Nem az hogy egy hozzászólásban max. 3 kép lehet? Mert ez úgy készült, csak a forum fűzte össze. Akkor most kapjon 10%-os figyelmeztetést a forummotor. Mert ez a szabály. :lol: Még két ilyen és kitiltatjuk a picsába. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 HI Anti! Megvan persze! Nemrég láttalak is valahol a városban! Toltad neki rendesen! Nem tudtok eladó angel eyes-t? Vennék egyet! Xenont lehet belerakni? Bye Astragsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 HI Anti! Megvan persze! Nemrég láttalak is valahol a városban! Toltad neki rendesen! Nem tudtok eladó angel eyes-t? Vennék egyet! Xenont lehet belerakni? Bye Astragsi :D Én tudok egy egybeindexest ha az is érdekel. :lol: Bár abba kicsit necces a xenon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Mi a szabály? Nem az hogy egy hozzászólásban max. 3 kép lehet? Mert ez úgy készült, csak a forum fűzte össze. Akkor most kapjon 10%-os figyelmeztetést a forummotor. Mert ez a szabály. :D Még két ilyen és kitiltatjuk a picsába. :D :lol: Mardjunk annyiban, hogy legyen ez a legnagyobb gond a fórum működése kapcsán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Mardjunk annyiban, hogy legyen ez a legnagyobb gond a fórum működése kapcsán :lol: Hát ezzel én is így vagyok. Csak akkor minek szóvátenni. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Mi a szabály? Nem az hogy egy hozzászólásban max. 3 kép lehet? Mert ez úgy készült, csak a forum fűzte össze. Akkor most kapjon 10%-os figyelmeztetést a forummotor. Mert ez a szabály. :lol: Még két ilyen és kitiltatjuk a picsába. :D :lol: nem is rossz ötlet a fórummotor büntetése. az összefűzés tudjuk miért van. amúgy lehetne akár időkorlát is a 2 hozzászólás között. De nincs. Így akkor már legalább igyekezzünk figyelni 1-2 dologra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ja tényleg Coupe árulja őket! Na azt pl érdemes lenne megnézned! szép állapotban van, és az ára is jó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Én tudok egy egybeindexest ha az is érdekel. :D Bár abba kicsit necces a xenon... :lol: Szia Tom! Miért necces? Egyéként emléxel rám? Találkoztunk a blitzen! Bár éppen nagyon el voltál foglalva. :lol: Bye Astragsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ja szegénynek tényleg sok jutott...én sem tudtam vele túl sokat beszélgetni...:-( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Szia Tom! Miért necces? Egyéként emléxel rám? Találkoztunk a blitzen! Bár éppen nagyon el voltál foglalva. :lol: Bye Astragsi ;) Helló! Hát ezzel a névvel nem szűkítetted a kört. :lol: De ha megomondod hogy mikor találkoztunk akkor bizti eszembe fog jutni. :D Lámpa: Asszem kicsit kell reszelni, hogy belemenjen a xenon, azért necces. De láttam már olyan egybeindexeset, amiben volt, tehát közel sem lehetetlen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Lámpa: Asszem kicsit kell reszelni, hogy belemenjen a xenon, azért necces. De láttam már olyan egybeindexeset, amiben volt, tehát közel sem lehetetlen. :lol: Csak hogy tud azért nem jó bele a xenon mert a projektor nem úgy szorja el a xenon fényét ahogy kellene neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Tom! Neked van a sárga fekete GSI-d nem? AMi a kis képeden is van? Mert akkor veled beszélgettem, vagyis váltottunk pár szót de szemmel láthatólag rohantál valahová. Aztán késöbb már nem is láttalak. Nekem egy fehér GSI Astrám van, teljesen gyári, semmi különös, így nehéz lesz beazonosítani. Reszelést meg csak megoldom, de jön a sötétség, és már néha alig látok! :lol: Bye Astragsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Csak hogy tud azért nem jó bele a xenon mert a projektor nem úgy szorja el a xenon fényét ahogy kellene neki. Az Audi xenon nem is fog benne soha jól világítani, mert a gyújtópont nem jó helyre esik...Ezért kell bele megfelelő tipusút venni....és máris nincs gond... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Az Audi xenon nem is fog benne soha jól világítani, mert a gyújtópont nem jó helyre esik...Ezért kell bele megfelelő tipusút venni....és máris nincs gond... :lol: Kiváncsi leszek,ha neked rendesen müködik akkor rakok bele én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ....de jön a sötétség, és már néha alig látok! :lol:.... Ilyen mással is előfordult. Ugye Anti ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Tom! Neked van a sárga fekete GSI-d nem? AMi a kis képeden is van? Mert akkor veled beszélgettem, vagyis váltottunk pár szót de szemmel láthatólag rohantál valahová. Aztán késöbb már nem is láttalak. Nekem egy fehér GSI Astrám van, teljesen gyári, semmi különös, így nehéz lesz beazonosítani. Nekem van, igen. Gondolom a forgalmiért mentem, bár feleslegesen. :lol: Valamelyik csütörtökön nézz ki a Lurdyhoz, ha van kedvedés akkor nyugodt körülmények között tudunk dumálni. :D Ilyen mással is előfordult. Ugye Anti ? :lol: A bitang utángyártott lámpáira gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 A bitang utángyártott lámpáira gondolsz? :lol: A mostani sem jobb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 A bitang utángyártott lámpáira gondolsz? :lol: Akár arra is gondolhatok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Azt hallottam, hogy az u.gy. lámpák nem világítanak valami jól, és inkább én is gyári bontottat vettem, amikor eltört a füle az egyiknek! Bye Astragsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Jól tetted... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ....gyári bontottat vettem, amikor eltört a füle az egyiknek!.... Hihetetlen hogy romlik a gyári bontott alkatrészek minősége. Már az sem a regi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Én az Astrába vettem anno TYC nevű olasz utángyártott első lámpát, és látványosan jobban terítette a fényt, mint a gyári carello :lol: Úgyhogy nem sokkal utána lecseréltem a másik oldalt is olyanra. Szal nem konstans az utángyártott lámpák minősége. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts