Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Firkáld is meg pls. Köffi Ja... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Az tény hogy 1000 dollát nem ér, meg még mindig kérdés, hogy mit mutat egy GSi-n. Több mint 1000 angol font, fiatalember! Oda van irva, hogy ~ 2200 dollár Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ja... :lol: :lol: :D Még jó, hogy szóltam ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Még jó, hogy szóltam ? :D Mi lenne velem nélküled Piiiiiista... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Mi lenne velem nélküled Piiiiiista... :lol: :lol: Lökött :D Sokkülősről nincs kép, hogy kocsin van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Tom, ezek a felnik nem 5*114-esek? Jó az neked? Korrekt.. És mi az hogy Yokohama design? Ezek inkább olyan Techno felninek tűnnek elsőre... Mert a Yokohama gyártja őket. Sztem annyira nem gagyi, legalábbis ha a japóknak megteszi a 400+ le-s autoikkal driftelni akokr talán nekünk is elmegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ....elmegy.... Ha már itt tartunk. Tegnap mintha előbb leléptál volna, mint Antiék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ha már itt tartunk. Tegnap mintha előbb leléptál volna, mint Antiék :lol: és milyen jól tettem....igaz csak fél1kor kerültem ágyba de már 4.52kor hivtak cégtől...juhé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Több mint 1000 angol font, fiatalember! Oda van irva, hogy ~ 2200 dollár Az a Yoko felni. Az Anit féle olcsóbb. Küldettem meghívót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Redi és Anti után szabadon - gondolkoztam a lakásvásárláson: (bár jobban tetszenek a "mobil" dolgok) Ehhez mit szóltok? Elég light, de nem kell sz@pni a felújítással :lol: Az egyetlen gond, hogy Astrához nincs garázsom... Bár, úgy tűnik ez sem probléma :lol: Remélem ezt ajádékba adják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ehhez mit szóltok? Elég light, de nem kell sz@pni a felújítással :D Sajnálom nekem jobbna tetszik a minimál design hiába mondják, hogy kezd kifutni meg 2006 a neobarokk éve :lol: Remélem ezt ajádékba adják ;) Minek neked egy ajándék kisgyerek? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ....Ehhez mit szóltok?.... Biztos olcsó és sok a kép. Leszel oly kedves átírni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Biztos olcsó és sok a kép. Leszel oly kedves átírni :lol: aszondod te is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Az a baj, hogy ha két külön hozzászólásban teszed be akkor autómatikusan összerakja a képeket...ráadásul én személy szerint nem értem miért jobb az ha valaki be akar rakni 10 képet, akkor azt miért jobb ha 4 hozzászólásban teszi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 hmm... kell az nekünk, hogy 10 képet rakjon be valaki? Nyúljon el minden topik úgy, mint mondjuk a 18+? :lol: amúgy a 3 kép elég, a többit linkben jó... nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 hmm... kell az nekünk, hogy 10 képet rakjon be valaki? Nyúljon el minden topik úgy, mint mondjuk a 18+? :lol: amúgy a 3 kép elég, a többit linkben jó... nem? Akit most zavart itt egyben ez a 6 kép, az szerintem menjen és szedjen virágot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Vagy az jobb ha regel mindenki még egy usert, és úgy rakosgatj afel a képeket? Egyfolytában a képek helyfoglalása a téma, holott nem is foglal helyet, meg hogy kinek mit tölt le...aki nem akar képeket nézni az kapcsolja ki... De felőlem word-ben is levelezgethetünk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 www.msn-klub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Kircsi hogy újra megnyílt a fórum! Bye Astragsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 ....Egyfolytában a képek helyfoglalása a téma, holott nem is foglal helyet.... Ezt magyarázd már el részletesebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Kircsi hogy újra megnyílt a fórum! Bye Astragsi :D Örülök, hogy örülsz... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Akit most zavart itt egyben ez a 6 kép, az szerintem menjen és szedjen virágot... Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak szabályok amit mindekinek be kelle tartania ? 58000szer megint a semmiről beszélgetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ezt magyarázd már el részletesebben. A fórum csak linkeket tárol nem kerül feltöltésre nem? De ha igen, akkor sincs katasztrófa... Vagy lehetne limitálni, hogy naponta mindenki max 5X szólhat hozzá, ossza be...:-) Miért nem lehet elfogadni, hogy vannak szabályok amit mindekinek be kelle tartania ? 5800szer megint a semmiről beszélgetünk. Jó de az nincs kikötve, hogy mi van akkor ha összefűzi a fórum a hozzászólásokat...tehát nem történt semmi...vagy akár úgy is lehet nézni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Most itt komolyan ilyeneken megy a vita? Nem semmi!!!! :lol: :lol: Bye Astragsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Akit most zavart itt egyben ez a 6 kép, az szerintem menjen és szedjen virágot... Tom, sajnos ez a szabály. Ha változtatni akarunk, akkor meg kell beszélni. Vagy az jobb ha regel mindenki még egy usert, és úgy rakosgatj afel a képeket? Egyfolytában a képek helyfoglalása a téma, holott nem is foglal helyet, meg hogy kinek mit tölt le...aki nem akar képeket nézni az kapcsolja ki... De felőlem word-ben is levelezgethetünk... :lol: :lol: izé.. most nem a userregelésről volna szó... és amúgy ezeket a fajta képeket már ltöltögeti a gép.... egyesével. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts