coupe Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Mit vettél? :lol: gsi elsö lököst Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 gsi elsö lököst Akkor már nem járhattál rosszul. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Szólj, ha kell géptető... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Jut eszembe. Ati felhívtad a srácot ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Az Ati én vagyok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Az Ati én vagyok? :lol: Jaham. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 És kit kellett volna felhívnom? Ja igen, beszéltünk vele, de akkor már úton volt...majdnem Pesten... Szóval majd hozza a tarcsigéptetőmmel, meg a féltengelyekkel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 És kit kellett volna felhívnom? Ja igen, beszéltünk vele, de akkor már úton volt...majdnem Pesten... Szóval majd hozza a tarcsigéptetőmmel, meg a féltengelyekkel... :lol: Király, köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 P*csába mekkora antitálentum vagyok. Még a motorháztető nyitó bizbaszt sem tudtam kiakasztani a bowdenből hogy ki tudjam cserélni a motorháztetőtartó műanyag bizbaszt :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Eladó a RS GSI! Nem sok egy kicsit érte? Nemtom.. de ez a két kép alapján nem vok elájúlva... Ezt nem mondtam...Mert nem így van... :D 18-as lehet kapni opelre és szerintem szép 7.5X18-as 215/35/18-as gumival... http://www.kazera.com/images/wheel_detail/...ack_dual_lg.jpg Vagy itt van Krómban... http://www.kazera.com/images/wheel_detail/...ome_dual_lg.jpg Amcsi felni, nem lehet túl szar... :lol: Nah.. ez még nekem is tecc :lol: nem olyan extrém.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Aki GSi-s és azt hiszi, hogy szarul megy a gépe, annak javaslom a Váci utat 10 és 12 között. Ma Lurdytól hazafelé bepróbálkozott egy 318as BMW (nemtudom mit hitt), egy 2.5TD Vectra (nemtom mit hitt) és egy 1.8as Astra (nemtudom mit hitt). Nagyon jó érzés volt lenyomni őket állóból/repülőből bárhogy. Tudom gáz, meg nem egy kategóriák, de ezek most nagyon jül esnek. :lol: Ráadásul mind magától próbálkozik. Na jó a BMW-t hergelni kellett egy picit, dehát akkoris... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Aki GSi-s és azt hiszi, hogy szarul megy a gépe, annak javaslom a Váci utat 10 és 12 között. Ma Lurdytól hazafelé bepróbálkozott egy 318as BMW (nemtudom mit hitt), egy 2.5TD Vectra (nemtom mit hitt) és egy 1.8as Astra (nemtudom mit hitt). Nagyon jó érzés volt lenyomni őket állóból/repülőből bárhogy. Tudom gáz, meg nem egy kategóriák, de ezek most nagyon jül esnek. :D Ráadásul mind magától próbálkozik. Na jó a BMW-t hergelni kellett egy picit, dehát akkoris... ;) bárcsak átérezhetném a helyzetedet de egy ideig benzinre sem lesz pénzem úgy eladósodtam :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 bárcsak átérezhetném a helyzetedet de egy ideig benzinre sem lesz pénzem úgy eladósodtam :lol: :lol: :D Jajj ne sajnáltasd magad azt is mondd el hogy mér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 bárcsak átérezhetném a helyzetedet de egy ideig benzinre sem lesz pénzem úgy eladósodtam :lol: :lol: :D Hát de milyen verdád lesz már, ha elkészül... Én örülök, ha beindul az enyém. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Hát de milyen verdád lesz már, ha elkészül... Én örülök, ha beindul az enyém. :lol: Ezexerint beindult mer már otthon is vagy. GSi.Tomié beindult? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Aki GSi-s és azt hiszi, hogy szarul megy a gépe, annak javaslom a Váci utat 10 és 12 között. Ma Lurdytól hazafelé bepróbálkozott egy 318as BMW (nemtudom mit hitt), egy 2.5TD Vectra (nemtom mit hitt) és egy 1.8as Astra (nemtudom mit hitt). Nagyon jó érzés volt lenyomni őket állóból/repülőből bárhogy. Tudom gáz, meg nem egy kategóriák, de ezek most nagyon jül esnek. :D Ráadásul mind magától próbálkozik. Na jó a BMW-t hergelni kellett egy picit, dehát akkoris... :D akkor ezért vigyorogtál egész este a lurdynál és nem azért mert komoly agykárosodásod van :lol: de ez a 10 és 12 között elég necces idoszak, nem? :lol: munkaidő szaga van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 akkor ezért vigyorogtál egész este a lurdynál és nem azért mert komoly agykárosodásod van :lol: de ez a 10 és 12 között elég necces idoszak, nem? :lol: munkaidő szaga van... Este 10 mr. sportülés vs. gázpedál. ;) Igen tényleg jobb kedvem van. :D Pedig nem az enyém megy jól, hanem a többi megy szarul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Az utóbbi pár napban nem hajtottam, még az se érdekelt különösebben, ha megelöztek. :lol: Lehet, hogy öregszem? :lol: Viszont mentem 400 km-t a Corsával és még van benne legalább 10 liter. :D (40literes tank) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Sonique elhozta a mociját. Ilyen lett: http://foxtrot.uw.hu/let/IMG_0118_S.JPG http://foxtrot.uw.hu/let/IMG_0119_S.JPG http://foxtrot.uw.hu/let/IMG_0126_S.JPG http://foxtrot.uw.hu/let/IMG_0127_S.JPG http://foxtrot.uw.hu/let/IMG_0123_.JPG Szerintem elég korrekt. ;) :lol: Az utóbbi pár napban nem hajtottam, még az se érdekelt különösebben, ha megelöztek. :D Lehet, hogy öregszem? :lol: Viszont mentem 400 km-t a Corsával és még van benne legalább 10 liter. :D (40literes tank) Hát szomorú. Nem GSi-shez méltó viselkedés ez. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Jól néz ki. :lol: Hát szomorú. Nem GSi-shez méltó viselkedés ez. :D :D Ez nem is GSI! ;) Csak egy 1.4i. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Jól néz ki. :D Hát ez nem 204 pacira lett összerakva, az biztos. :lol: Ez nem is GSI! ;) Csak egy 1.4i. :lol: Sokan örülnének egy ilyen "1.4"nek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Sokan örülnének egy ilyen "1.4"nek... :lol: Én meg annak örülnék, ha csak olyan nehéz lenne,mint az 1.4, mert akkor még talán normálisan kanyarodni is lehetne vele. Már sikerült egy-két érdekes figurát nyomni vele. :lol: Úgy néz ki, hogy lesz karbim, télen megnézem, hogy hogyan tudom összehozni az egészet. Utána viszont kidobom a kocsiból az egész motorkábelköteget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Utána viszont kidobom a kocsiból az egész motorkábelköteget. :D Jöhet... :lol: Sxp találta: Asszem szerelmes vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 ....egy 2.5TD Vectra.... Vót ilyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Bááááááááááááááááááááááááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts