Gelko Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 István!Te már otthon vagy vagy ma sem mentél dolgozni??? Tök mindegy melyik, de kabbbbbeeee... :lol: :lol: tegnap volt féltengely biznisz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 István!Te már otthon vagy vagy ma sem mentél dolgozni??? Tök mindegy melyik, de kabbbbbeeee... :D :lol: Tényléeg Piiista ilyen képeid vannak még? :lol: Nem hiszem hogy irigylésre méltó a helyzetem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Nem volt, mert Lacika fejbeb@szta magát egy Cali gólyalábbal, és épp a korházban csücsült amikor beszéltünk este... :lol: :lol: Este moziba valaki? Viktor? Nem hiszem hogy irigylésre méltó a helyzetem :D Meeeer? Az asszony jól keres nem? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Nem volt, mert Lacika fejbeb@szta magát egy Cali gólyalábbal, és épp a korházban csücsült amikor beszéltünk este... :lol: :lol: sztem csak előled menekült még ha ilyen árat is kellett fizetnie :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Este moziba valaki? Viktor? Látom változatos a program,csak a Detti nehogy megunja :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ő vetette fel...de sokkal jobb amúgy mint otthon ülni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Meeeer? Az asszony jól keres nem? :D :lol: Erre meg inkább semmit nem írok,mert nem akarom hogy megint rosszul gyere ki belöle :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Nem volt, mert Lacika fejbeb@szta magát egy Cali gólyalábbal, és épp a korházban csücsült amikor beszéltünk este... :lol: :D próbálok nem röhögni.... :D remélem holnapra rendbejön :lol: szegény Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ő vetette fel...de sokkal jobb amúgy mint otthon ülni... :D :lol: Ezt majd akkor mond mikor összeköltöztök,és hasonló lesz a helyzet mint múltkor tököl elött.(gondolom emlékszel :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Azért jó dolog ám az, ha el tom vinne a csajomat kajálni, meg moziba, és nem tőle kell pénzt kérni, ha akarok valamit... :lol: Szerintem ebből most Te jössz ki szarul... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 ....Tényléeg Piiista ilyen képeid vannak még? :lol:.... Sziszi képei között leltem. www.palyanap.com -ról letölthető az egész pack :D Nem hiszem hogy irigylésre méltó a helyzetem ;) ? Erre meg inkább semmit nem írok,mert nem akarom hogy megint rosszul gyere ki belöle ;) :lol: Írd nyugodtan, szerintem már megszokta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Eladó a RS GSI! Nem sok egy kicsit érte? Szerintem rengeteg. Annyira azért nincs szana-szerte-széjjel tuningolva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Azért jó dolog ám az, ha el tom vinne a csajomat kajálni, meg moziba, és nem tőle kell pénzt kérni, ha akarok valamit... :lol: Szerintem ebből most Te jössz ki szarul... ;) Inkább kérsz aputól ;) :lol: :D szerintem inkább hagyjuk ezt most.... Megyek fogorvoshoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 bázz ezt a rengeteg kitartott nagyszáju géjesist :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Soha nem kértem... :lol: , nem is kaptam...az meg hogy ő ad hitelt, nekem többe kerül mintha bankba venném fel...de ezt Te is tudod... :D Ma hányzor jöhetsz el otthonról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ma hányzor jöhetsz el otthonról? :lol: És te maradhatsz ma , vagy sötétedésre haza kell érni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Mivel Szigethalmon alszok, és én pénteken is meg szombaton is erősen belehúzok az éjszakába így mozi után megyek...De nem kell, csak én így látom jónak...és ez nem mindegy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Akkor mire kiérek a Lurdyhoz, már mindenki otthon fog alukálni? Na mind1, akkor az Anti max. nem papucsot kap majd karácsonyra tőlem, mert abból már van otthon egy jó nagy. :lol: AZ RS GSi szeritnem egy nulla, szomorú is lenne, ha ez lenne a legszebb GSi bárhol is. Nekem spec ennél még a gyári is jobban bejön. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 ....és én pénteken is meg szombaton is erősen belehúzok az éjszakába.... Nincs is jobb egy kis esti sorsjegykaparásnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Tényleg Piiiista! Szombat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Tényleg Piiiista! Szombat? :lol: Nemtuom. Aggig is szervezkedhetnél ember fronton :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Tényleg Piiiista! Szombat? :lol: Anti akkor te csak ~6ig leszel kint szombaton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Nem miért? a bulik nem 23 óra után kezdődnek? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Nem miért? a bulik nem 23 óra után kezdődnek? :lol: :D Mert azt mondtad hogy szombat éjszaka is dolgozol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ezt nem mondtam...Mert nem így van... :lol: 18-as lehet kapni opelre és szerintem szép 7.5X18-as 215/35/18-as gumival... Vagy itt van Krómban... Amcsi felni, nem lehet túl szar... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts