Sonique Gsi 16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Szerencsére "csak" szívó szelepeket kellett cserélni ,gyárit kapott ,maga a gépmunka a Szeles Gabi ajánlotta műhelyben történt 36000Ft ez tartalmazta a (nyomáspróbát((olaj,víz)) ,síkba köszörülést ,szelepfészkek köszörülését ,8db szelepvezetőt és a szelepek beszerelését) Sztem ha jó lesz és nem hullik szét 2 hónapon belül akkor megérte ennyiért. és mennyi volt a szelep ?? egyébként nem kérdezted mennyire rizikos sikba huzni a c20xe hengerfejet ?? mert ugye gyarilag nem ugy van tervezve elvileh ha leveszed ki kell cserélni ujra !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 sikerült 3800FT/db áron szervírozni nagynehezen............. Kérdeztem,hogy a síkolással nem lesz-e valami gond de megnyugtattak,hogy csináltak már c20xe-t és nem volt vele gond soha. Csak bizakodni tudok,hogy tényleg nem lesz semmi problem..............bár amilyen szerencsém van mostanság kitudja?!....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Sonique: ezt a nem úgy terveztéket kifejtenéd? Aztec: LOL :wink: (az első c40xe ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Sonique: ezt a nem úgy terveztéket kifejtenéd? Aztec: LOL :wink: (az első c40xe ) ez tök 1xrü vannak olyan hengerfejek amikbe bele van kalkulálva az hogy ha leveszed akkor sikoltatni kell és ezért ott ráhagynak tervezésnél no most ez a c20xe nél nem igy van takkra ki van szamolva milyennek kell lennie +/- 0 vagyis elvileg ha leveszed a hengerfejet akkor az kuka ... és tessék ujjat venni :) érdekes hozza állás szoval a lényeg ha lesikoltatod akkor fenn áll a lehetöség hogy elreped a hengerfej .... no ez a gyakorlatban hogy néz ki azt nem tom ezért érdeklödtem hogy mit mondtak a gépműhelyben .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 A két hátsó elemként az a szárnyra és a lökhárítóra gondoltál? a 2 hátsó elem= a jobb és bal oldali hátsó elem (a kerekektől az üvegig) a csomitartó meg 1értelmű 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ez igaz, figyelmetlen voltam, bocsi! :oops: Viszont ha digitális órát teszek a kocsiba vagy csináltatok egy fehér hátlapos órát, akkor ezt már kiküszöbölik? (azért fehér hátlaposat írok, mert ha csináltatok, akkor nézzen már ki valahogy) :) én pár hete tettem be fehér számlapokat és kicsit állítottam az órán és nem csal annyit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 :) Azért az nem volt gyenge, ahogy a S**** találkozó közepén ott álltunk :arrow: Renzso, Mélykék, Anti, Agr :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 :) Azért az nem volt gyenge, ahogy a S**** találkozó közepén ott álltunk :arrow: Renzso, Mélykék, Anti, Agr :wink: Gergő nagyon jól tudja mire utaltam, de szerintem te is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Jól hangzik :) "Race Engineering" mennyiben jobb, mint a "sima" Sachs ? Gondolom, nem véletlenül választottad ezt. Igazából nem találtam rugós tárcsát, ami erősebb, mint a gyári, aztán telcsi a Risse Motorsporthoz, ők ajánlották, ezt teszik a 200 ló fölötti 1,6-osukba is. Teljesen más a szerkezet, erősebb is, meg a tárcsa is jobban néz ki :wink: Valami fura anyag van a ferrodol helyett, világosbarnás, drapp színű.... Remélem bejön.. üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Gergő nagyon jól tudja mire utaltam, de szerintem te is Anti fecsegett jószokása szerint vagy Qpkakiller Laci köpött már csak az nem tudom :) Nagy szivacs ám a dolog, mert ott tartok, hogy ajtóbecsuk és jön vissza thx 2 15cmvel szélesebb ülések :) :) Most fogjuk majd vhogy a sínt konvertálni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Anti fecsegett jószokása szerintYou said it bro... :) Qpkakiller Laci köpött Én még fogmosás után sem köpök ombre! :evil: :) :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Igazából nem találtam rugós tárcsát, ami erősebb, mint a gyári, aztán telcsi a Risse Motorsporthoz, ők ajánlották, ezt teszik a 200 ló fölötti 1,6-osukba is. Teljesen más a szerkezet, erősebb is, meg a tárcsa is jobban néz ki :wink: Valami fura anyag van a ferrodol helyett, világosbarnás, drapp színű....Aham :) ....Remélem bejön.... Úgy legyen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ....Anti fecsegett jószokása szerint vagy Qpkakiller Laci köpött már csak az nem tudom :)Azt döntsd el, hogy melyikük nem :P :lol: :P ....Nagy szivacs ám a dolog, mert ott tartok, hogy ajtóbecsuk és jön vissza thx 2 15cmvel szélesebb ülések :) :).... Nyáron jó lesz az a kis plussz szellő, a nyitott ajtók miatt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ....Én még fogmosás után sem köpök ombre! :evil:.... Inkább lenyeled a fogkefét is, mit hogy ilyet tennél :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 You said it bro... :) Tuttam :) Ő meg mondja nekem, h ne köpjek amikor Lmondja nekem a 7 pecsétes titkot.. na szép. Azt hiszem 12.én eligazítással kezdünk :) :P Tényleg Laci Té jövöl :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Tényleg Laci Té jövöl :?: Kén. Kupak neked, antenna Gabesztól, hülyeség Mélykéktől... stb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nah végre Prodrájver visszaadja a qpakom :) :) Akkor éjn meg viszek fényképezőgépet! A féktisztítóm kinél is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Féktisztítód nálam... :wink: Most már nem is titok a titok, mert Sonique már megint fantáziált, és ráhibázott, és hát én sem bírtam ki fecsegés nélkül... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 egy A3-as lapon elfér az autód ktgvetése??? :wink: :shock: :) :) asszem sohasem foglak utolérni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Kipróbáltam ma azt a HGT Puntot amit írtam nemrég. Mint a harmat. Olyan gyenge. Áldjátok az urat hogy GSI-tek van. Továbbra is keresek kifogástalan GSI-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Agressor csak szeretne márkaidegen lenni :wink: Renzso az már a helyes út leszzzzzz Kibeszéltek a hátam mögött :?: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Dehogy áldom.... pont ezért van gsim. Mert tudom mit szeretnék mennyi pénzből. De sztem ne sértődj meg így ne vegyél gsit, hogy vagy ez az off olasz vagy gsi.... mert biztos lesz vele meló és akkkor csak megutálod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 simán!!! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Én is csak helyeselni tudok :) De akkor is jó gép a gsi !!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Egy Peugeot GTI után én már nem tudok semmit megutálni. Tudom, hogy nem fogok találni hibátlan GSI-t, csak esélyeket csökkentek. Igazából 3 autó van a piacon számomra szimpatikus súly/lóerő aránnyal a GSI, a civic VTI, és a Golf GTI. Nem egy nagy választék. A többi vagy gyenge, vagy túl sokat fogyaszt. Igazából már a Golf is elég sokat eszik. Szóval a GSI tűnik a legjobbnak csak nagyon kevés van most tavasz előtt klímásból a piacon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts