Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Mornak kellene 4 gátló az Astrájába, van valakinek valami jó cucc otthon elfekvöben? Azt mondta, hogy pattogni akar. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 9x16 et8ez ugye nem lóg ki sokat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 9x16 et8ez ugye nem lóg ki sokat??? Áááááááá dehogyis. A flex vagy egy nagy kalapács csodákra képes. :lol: De ezek BMW felnik, ott lazán elférnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Mornak kellene 4 gátló az Astrájába, van valakinek valami jó cucc otthon elfekvöben? Azt mondta, hogy pattogni akar. :lol: Ha pattogni akar hegeszen be szögvasat :lol: Egyébként nekem most nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Áááááááá dehogyis. A flex vagy egy nagy kalapács csodákra képes. :lol: Föleg hogy átalakító is kell 4x100 ra.Az is legalább 1cm kifelé :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Föleg hogy átalakító is kell 4x100 ra.Az is legalább 1cm kifelé :lol: :lol: :D Hát szerintem átalakítóból még a 2 cm-es is kevés. 4 csavarnak teljesen bele kell mennie úgy, hogy ne üljön rajta föl a felni. De akkoris csak ET-5 lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 jah ezt elnéztem vmeilyik nap ilyesmi volt fenn 4x100-al, így télleg gáz lenne ezt akartam linkelni:emmár felni Végülis majdnem hasonlítanak egymásra nehéz volt összetéveszteni őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ez a felni is nagyon tetszik, ha emberi áron találnék 8x15-öset, vagy 8x16-osat, akkor valószínü, hogy ilyent vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 ....Azt mondta, hogy pattogni akar. :lol:.... http://www.nikkelbolha.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 http://www.nikkelbolha.hu Köszi a segítséget. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Köszi a segítséget. :lol: :D :lol: ebay nem játszik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 :lol: ebay nem játszik ? Már egyszer majdnem hoztam neki egy komplett KONI-futómüvet sárga gátlókkal, csak az volt benne a gáz, hogy 80/60-at ültetett volna, ami ugye nem ezekre az utakra való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Már egyszer majdnem hoztam neki egy komplett KONI-futómüvet sárga gátlókkal, csak az volt benne a gáz, hogy 80/60-at ültetett volna, ami ugye nem ezekre az utakra való. Máskor nyugodtan hozd el, Anti úgyis megvette volna és berakatja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Bár ahogy nézem már érrájd van a kocsijában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Elöl a nagyobb ültetésen még gondolkoztam...sött anno rendeltem is /75-ös rugókat, csak a kollegám eladta... :lol: De tegnap nekiálltam nézni a 18-as kerekeket...a 17-es lassan tömegcikk lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 ....De tegnap nekiálltam nézni a 18-as kerekeket...a 17-es lassan tömegcikk lesz... :lol:.... Ne aprózd el legyen 22 inkább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Nem találtam 22-ből 4X100-ast... :lol: :D :lol: úgyhogy marad a 18-as... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Nem találtam 22-ből 4X100-ast... :lol: ;) :lol: úgyhogy marad a 18-as... :D megalomániás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 megalomániás :D Ilyesmit akartam írni én is,csak akkor azt hiszi hogy kötözködök pedig nem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Eladó a RS GSI! Nem sok egy kicsit érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ilyesmit akartam írni én is,csak akkor azt hiszi hogy kötözködök pedig nem. :lol: :lol: ááá csak nem haragszik meg ezért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Eladó a RS GSI! Nem sok egy kicsit érte? Hát Anti buktad az európa legszebb astrája címet :lol: :lol: Jó ha 1.2ért el tudják adni,föleg hogy össze lett gányolva az egész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Ez csak az egyik legszebb...van még ezen kívűl 1000 legszebb... :lol: :D A megalomán az a 7-es béemwé... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Hát az nem kicsit sok érte... és még nem is tecc :lol: Az ilyen árakra szoktam ilyet csinálni: bruhahhhaaaaa! :lol: Anti! MTZ traktor hátsó kerekében nem látsz fantáziát? Szerintem lehet hozzá 4*100 agyat csináltatni olcsón lemezből... :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 István!Te már otthon vagy vagy ma sem mentél dolgozni??? Tök mindegy melyik, de kabbbbbeeee... :D :lol: Tényléeg Piiista ilyen képeid vannak még? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts