sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Na kíváncsi vagyok mennyit mond... :lol: :lol: :D nem meri beírni :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Na kíváncsi vagyok mennyit mond... :lol: :lol: :D Ha azt nézed hogy Te a tiedet adnád csak a felnit 110ért,akkor Én az kérnék 180at ez enyémért.Mivel ennyit nem add érte senki megmarad ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Én azt hiszem tudom a választ az árával kapcsolatban :lol: Ha azt nézed hogy Te a tiedet adnád csak a felnit 110ért,akkor Én az kérnék 180at ez enyémért.Mivel ennyit nem add érte senki megmarad :D :lol: Tekintettel a felnire és a gumákra sztm annyit érnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Én azt hiszem tudom a választ az árával kapcsolatban :lol: Tekintettel a felnire és a gumákra sztm annyit érnek Elhiszem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Hát ez az én sem akarom akarom eladni, de ha valaki ad érte ennyit, akkor odaadom...ha nem akkor megy a Corsa alá... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Hát ez az én sem akarom akarom eladni, de ha valaki ad érte ennyit, akkor odaadom...ha nem akkor megy a Corsa alá... :D :D Én inkább elcserélném Rattesid Dénessel ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Én inkább elcserélném Rattesid Dénessel :D :lol: :lol: biztos belemenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 biztos belemenne. :lol: De miért :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Én inkább elcserélném Rattesid Dénessel :D :lol: :lol: jah hát monjuk nem hiszem h jól állnának a fehér artec felnik az caravannak de Diny bizti ráfizetne egy 20-30-at..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Diny, megvannak elölre a pogácsák is? Mornak máshogy nem fért el elöl, mert útban volt a féknyereg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Diny, megvannak elölre a pogácsák is? Mornak máshogy nem fért el elöl, mert útban volt a féknyereg. Nem kell alá pogácsa nekem lagalább is elfért. Esetleg csak az új fékbetétnél lesz para :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Nem kell alá pogácsa nekem lagalább is elfért. Esetleg csak az új fékbetétnél lesz para :lol: Így már nem is kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 jah hát monjuk nem hiszem h jól állnának a fehér artec felnik az caravannak de Diny bizti ráfizetne egy 20-30-at..... :lol: Hát talán még rá is fizetnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Srácok! Kezdem elveszteni a fonalat...sötttttt már el is vesztettem... Most akkor ki kinek a felnijére is pályázik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Így már nem is kell :lol: Subinak is csak akkor ért bele egy kicsit majd legfeljebb nem kerül bele új fékbetét fog az vason is :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Srácok! Kezdem elveszteni a fonalat...sötttttt már el is vesztettem... Most akkor ki kinek a felnijére is pályázik? :lol: Van itt kavarás bőven :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Srácok! Kezdem elveszteni a fonalat...sötttttt már el is vesztettem... Most akkor ki kinek a felnijére is pályázik? :lol: Elmagyarázom :lol: A Coupé szeretné a Diny 7x15-ös Artec felnijét elcserélni az ő saját azevjeire(bizti a komfort miatt)..... :D :D ;) vagy esetleg van neki még Exip, pókhálós fajta.....???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:MEWA:IT&ih=010 Ezen is agyalok még. 8x15, 195/45 R15-tel már elég jól néz ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Elmagyarázom :lol: A Coupé szeretné a Diny 7x15-ös Artec felnijét elcserélni az ő saját azevjeire(bizti a komfort miatt)..... :D :D ;) vagy esetleg van neki még Exip, pókhálós fajta.....???? Persze azért egy tizest ráfizetnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:MEWA:IT&ih=010 Ezen is agyalok még. Szép csak nem ezekkel a kupakokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Persze azért egy tizest ráfizetnék :lol: nah akkor mindenki érti????? Eccerű ez mint az ágyba sz.ás..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Persze azért egy tizest ráfizetnék :D Arra volna eszed mi?,de narancssárgán villogó indexre már nincs mi :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Lehet hozzá venni szebbet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Arra volna eszed mi?,de narancssárgán villogó indexre már nincs mi :lol: :lol: :D minek az Ő úgysem látja....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Arra volna eszed mi?,de narancssárgán villogó indexre már nincs mi :lol: :lol: :D Most mééé szép ez így is tunying... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts