J0hnny Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Látjátok ezt srácok??? :lol: http://corsa-a.de/zufallsbild/bild-11.jpg Mi van Anti? Corsa fan leszel Te is mint Wolfi meg Demó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Télen a hó úgy is csillapít...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Biztos kényelmes használatot biztosít a mindennapokban. :lol: A kpm legalább azt hiszi, hogy szekér, és nem nagyon foglalkozik vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Télen a hó úgy is csillapít...:-) Meg a Bálint,mikor felvázolod neki mit is tervezel valójában :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Már jeleztem neki... :D Reakció: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Már jeleztem neki... :D Reakció: :lol: :lol: Gondolom mennyire örült neki :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Biztos kényelmes használatot biztosít a mindennapokban. :lol: Lenéző mosollyal fogják megelőzni a szánkot húzó kissrácok is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Jajj máááár...nem értem miért vagytok ilyen negatívak... Most komolyan szerintem nagyon jól néz ki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Meg a Bálint,mikor felvázolod neki mit is tervezel valójában :lol: :lol: ő ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 ő ki ? Ő egy lakatos srác és igen szépen dolgozik.Csak Anti miatt már nem igazán akar tuningolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ő egy lakatos srác és igen szépen dolgozik.Csak Anti miatt már nem igazán akar tuningolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Jajj máááár...nem értem miért vagytok ilyen negatívak... Most komolyan szerintem nagyon jól néz ki... :lol: Hiába néz ki jól,ha nem lehet vele közlekedni.Arra is kiváncsi lennék mit szólna a corsa futóműve a 17-es kerékhez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Majd megkérdezzük... De mi az hogy miattam? Mit ártottam én? Ezt most nem vágom...örül ha heggeszthet meg vághat...látszik a szemén... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Majd megkérdezzük... De mi az hogy miattam? Mit ártottam én? Ezt most nem vágom...örül ha heggeszthet meg vághat...látszik a szemén... :lol: Megcsinálta neked a morcosítást,és utána közölte a Robival hogy se neki se nekem nem csinálja meg,mert elég volt neki a te utángyártott géptetőd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Jajj máááár...nem értem miért vagytok ilyen negatívak... Most komolyan szerintem nagyon jól néz ki... :lol: Oroszlán is jól néz ki a Spektrumon, mégsem szeretnék otthonra egyet. Bár neked az is lesz szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 És erről én tehetek? Ő mondta, hogy inkább u.gy. mint használt gyári...igaz, hogy utána már ő is másképp látta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 És erről én tehetek? Ő mondta, hogy inkább u.gy. mint használt gyári...igaz, hogy utána már ő is másképp látta... :lol: Ki más tehetne :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 És erről én tehetek? Ő mondta, hogy inkább u.gy. mint használt gyári...igaz, hogy utána már ő is másképp látta... :lol: Érdekes koncepció.... Inkább fordítva szoktám mondani nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Hiába néz ki jól,ha nem lehet vele közlekedni.Arra is kiváncsi lennék mit szólna a corsa futóműve a 17-es kerékhez :lol: Amikor a túróssal csapat akkor a Corsa éppen csapágycserén lesz a szerelőnél. :lol: Az egyik autó mindíg szervízben lesz és amikor elmegy az egyikért akkor hagyja ott a másikat. Így Coupénak sem kell majd mindíg odavinni meg értemenni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Mindegy milyen kaszni. Ha GSI motor dübörög benne az GSI!!!!!!!!!!!!!!!!!44 :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Mindegy milyen kaszni. Ha GSI motor dübörög benne az GSI!!!!!!!!!!!!!!!!!44 :lol: :lol: :D Toljál képet az eladó felgen + gumi kombóról a hirdetésben. Úgy meggyőzőbb lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 nem lenne hátrány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ma megjött a fizum és dönthettem hogy eszek, vagy tankolok. Tankoltam és állati jó volt ma az egyetemről hazafele. Lámpánál mindig kérdezték, hogy mi van benne, mondtam hogy 2000 16V, kérdezték hogy turbós? Mondtam hogy szerencsére nem. :lol: Tényleg élveztem, pedig voltak komoly ellenfelek (mondjuk az meg is vert :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ma megjött a fizum és dönthettem hogy eszek, vagy tankolok. Tankoltam és állati jó volt ma az egyetemről hazafele. Lámpánál mindig kérdezték, hogy mi van benne, mondtam hogy 2000 16V, kérdezték hogy turbós? Mondtam hogy szerencsére nem. :lol: Tényleg élveztem, pedig voltak komoly ellenfelek (mondjuk az meg is vert :lol: ). Akkor kell csinálnom valamit,hogy szombaton lépést tudjak tartani veled :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Akkor kell csinálnom valamit hogy szombaton,lépést tudjak tartani veled :lol: Ja, húzd le az egyik gyertyapipád... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts