Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ne bánsd Norrist. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Komoly ez a totálkáros népitélet....vegyetek franciát / pócvágent :lol: Totalcar népitélet 20000 után Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Ott van az F Astra a legszarabbul menő autók között. :lol: Többet nem engedhetjük ki az Antit az utcára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 .....Ott van az F Astra a legszarabbul menő autók között. :lol:.... Mindjárt elsírom magam....se :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Nem vettem még semmilyen corsat... List, hogy kik jönnek Lacházára? No meg mikor? És együtt megyünk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 A mikor engem is érdekelne. Leginkább délután lenne okés a részemről, viszont ha indulni is szeretnénk, akkor korán ki kéne menni, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Mivel reggel 10:30-ig a motorok mennek, szerintem 10-kor bőven jó indulni Lurdytól. Jó így??? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lurdy tali szombat 9:45 indulás 10:00 --------->>> Kiskunlacházi gyorsulás --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Coupé 2. Tom 3. Anti 4. Diny 5. Albert is talán 6. Demo nem irlak ide mert Te 1ből odamész gondolom nem jössz előtte Lurdyba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Szerintem bőven ráérünk 11kor elindulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Kérdés! Kell e valakinek féltengely, GSI-be illetve Cali osztott, vagy c20xe pillangó, c20xe alapjárati moci? Nemsoká tudok rá arakat is mondani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Kérdés! Kell e valakinek féltengely, GSI-be illetve Cali osztott, vagy c20xe pillangó, c20xe alapjárati moci? Nemsoká tudok rá arakat is mondani... :lol: Hát szerintem a féltengely és az alapjárati érdekelni fog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Tudom, azért is írtam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 ....c20xe alapjárati moci?.... E mennyi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Piiista, ha csak egyet sikerül szerezni, akkor azt szerintem Tomnak kéne megszerválnia, mert neki elég gagyettó az alapjárata... :lol: Árakat késöbb tok mondani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Piiista, ha csak egyet sikerül szerezni, akkor azt szerintem Tomnak kéne megszerválnia, mert neki elég gagyettó az alapjárata... :lol: Árakat késöbb tok mondani... :D Azt kérdeztem mennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Hát nem egy GSi klub, nekik egy egész autópályát sikerült kibérelni hozzávaló rendőrrel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Szerintem bőven ráérünk 11kor elindulni. simán Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Hát nem egy GSi klub, nekik egy egész autópályát sikerült kibérelni hozzávaló rendőrrel. :lol: Szerintem csak kisérik őket nem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Vagy inkább átvették a hatalmat és most a rendörből lett az üldözött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 11-et én is támogatom, mert elötte van még dolgom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Vagy inkább átvették a hatalmat és most a rendörből lett az üldözött. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 "...MOTE klub vezetők Balla István (Mélykék76) – Opel Club, Budapest Mészáros István (Gepard) – Opel Club, Kecskemét Szűcs Andrea (Nyuszifül)- Opel Club, Debrecen Forró Tamás (Tom)- GSI Club Hungary Laczkó Tamás (Telo) - Astra G Klub ..." Tom! Ez járt a szülinapodhoz, felnőtt lettél... :lol: Este megyek megnézem a féltengelyt meg az alapjárati mocit, és utána beszélek meg árat is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 11-et én is támogatom, mert elötte van még dolgom... :lol: Jó de 11.30-12.15 motorok vannak amik aztán tényleg marha érdekesek. Úgyhogy akkor 11:30 indulás? Délre ott vagyunk és negyedre le is parkolunk és akkor már egyből autók vannak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Jó de 11.30-12.15 motorok vannak amik aztán tényleg marha érdekesek. Úgyhogy akkor 11:30 indulás? Délre ott vagyunk és negyedre le is parkolunk és akkor már egyből autók vannak :lol: Legyen az 11...abból úgy is 11:30-as indulás lesz, meg még ott is el fogunk tökölődni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Jó de 11.30-12.15 motorok vannak amik aztán tényleg marha érdekesek. Úgyhogy akkor 11:30 indulás? Délre ott vagyunk és negyedre le is parkolunk és akkor már egyből autók vannak :lol: Ha sokan vannak a nevezés is eltart legalább fél órát.Azért írtam a 11 órát mert akkor pont úgy érünk oda hogy ha neveztünk már gyorsulhatunk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts