Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ezt elcseszted. Máris kopog :lol: Amíg megy rendesen, addig nekem mindegy hogy mit mond közben. :lol: Más. Most vagyok fent a 41. órája. Vidám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Nagyon drágaságosságos volt ? Sokan használják ezeket ? 500 euró a pár féltengelyszár, de csak 10 pár létezik világszerte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Amíg megy rendesen, addig nekem mindegy hogy mit mond közben. :lol: azért ez nem ennyire egyszerű.... Más. Most vagyok fent a 41. órája. Vidám. :lol: le kellene állni az amfetaminnal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 500 euró a pár féltengelyszár Azért a 700Nm nem gyerekjáték. :lol: azért ez nem ennyire egyszerű.... Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 na itt a téli ótó... klikkkkk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 500 euró a pár féltengelyszár, de csak 10 pár létezik világszerte. :lol: tehát nem olyan értékes mint egy bélyeggüjtemény? :D na itt a téli ótó... klikkkkk... nemmondod, hogy megvetted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 500 euró a pár féltengelyszár, de csak 10 pár létezik világszerte. :lol: Akkor jónak kell lennie :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 na itt a téli ótó... klikkkkk... Ez kié? Sohasem láttam még élőben ezt a gépet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ez kié? Sohasem láttam még élőben ezt a gépet. :lol: élőben én sem (ami mondjuk nem meglepő :lol: de CS-n már láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 na itt a téli ótó... klikkkkk... Ja, neki is épp Tökölön sikerült összegubancolni a szelepeket. :lol: tehát nem olyan értékes mint egy bélyeggüjtemény? :D Nem hinném, hogy ezzel csalogatnám a csajokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Én úgy tudom, hogy a turbólapát adta meg magát, és távozott a kipuffon... :lol: Na megyek aludni, Tom helyett is...mert reggel 6-kor itt leszek megint... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Én úgy tudom, hogy a turbólapát adta meg magát, és távozott a kipuffon... :lol: Eltört neki az a csavar, ami a vezérmüszíjnak az alsó tárcsáját a fötengejhez rögzítette, tehát neki is szépen összegubancolódhatott a motor belseje. A turbólapát asszem még elötte volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Bódog Cülinapot Tom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Azért a szülinapodomn már majdcsak kialudhatod magad. Vagy talán nem is szeretnéd erre pazarolni az idöd? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Azért a szülinapodomn már majdcsak kialudhatod magad. Vagy talán nem is szeretnéd erre pazarolni az idöd? :lol: Áh, nem szabad. :D Ma reggel lenyomtam egy 1.8T-t (remélem az volt és nem 1.6D :D ), tegnap este pedig egy porschetől kaptam 3-4 autót 120-ig, amivel több mint elégedett voltam. Pedig tolta neki a srác, csak vezetni nem tudott (egyes tiltás... :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Sok boldogságot TOM!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Coupenak van igaza Schmidt-et jelent ezekhez sikerült hozzá jutnom :lol: Bár nem szerettem volna beharangozni csak a Sárga fecsegős egy kicsit. :lol: jajmár mindenki tutta :D :D ;) Többes számot jellent.Nem tudtam csak tippeltem. ;) és igen Coupénál a pont.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Bódog szülinapot Tom! Anti, kamion megvetted azt a Korzát vagy csak mókás kedvedben vagy!? Szombat Lacháza? Megyek megnézem hol van ez a falu a térképen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 és igen Coupénál a pont.... Szép szó is az a Schmidts :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Szép szó is az a Schmidts :lol: Akkor tudod mit: -SMITTEK' :lol: :D :D ;) ............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Schmidts :lol: Nem biztos hogy németül pont így van a Schmindt többesszáma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Hé középre van igazitva a fórum :lol: Látom Szonik már vissza is tért :D Megnéztem ezt a viamichelint, k***a jól mutatja hogy mi merre, és még az utcánkat is ismeri :lol: klikk - how 2 get 2 Lacháza Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Nem biztos hogy németül pont így van a Schmindt többesszáma. :lol: Az lehet, de ifjú barátunk így írta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chuck Norris Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Király, hogy újra nyílt a fórum. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Király, hogy újra nyílt a fórum. :lol: Király, megint ki lehet zárni a gyíkarcokat örökre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts