Tamás_GSi_16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 aztec: Jelentkezz már be légy szíves MSN-re, felvettelek! Köszi szépen előre is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 nézzzd má' az újoncot csinálja itt a prgot nekem :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 nézzzd má' az újoncot csinálja itt a prgot nekem :) :) :) öccsém! :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Arra az astrára gondol ami egyszer kintvolt az infónál..meg gondolom sokszor :) onnan mentük talán TBChez... ha jól rémlik.. Csabival nyomultak elöttünk. szal ő gondolom tuti ismeri. meg Sonique is sztem... mint a videóból sejthető... A "sima" astra meg amiből videózva lett, annak a tulaját én is ismerem.. én vok :) :) Kiváncsi voltam, mennyivel gyengébb egy "sima" :wink: astra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 hát ennyivel :) Laci ezt a hőmérős cuccot eddig nem mondtad, pedig én is szívok ilyennel kb negyed éve :) :) :P Melegen semmi gáz a mocival, de hidegen tartani kell a fordulatot különben leáll.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Ma Lacival voltunk gépmühelyben elhoztuk a hengerfejet csináltunk 1-2 képet. Mingyá felrakom...................... Már csak hetek kérdése és meglesz a kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Amúgy nem éltetni szeretném magamat, de képzeljétek, ma 3 éves a jogsim, ma van a névnapom, szóval ez a nap számomra kettős ünnep! :) :) :) :P :lol: Na jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Petya már mondottam keep ya head up! Én is hason cipőben volnék, most perpill rakosgatom a maradék setont jobbra balra, hogy készen legyen már a vas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Én is hason cipőben volnék, most perpill rakosgatom a maradék setont jobbra balra, hogy készen legyen már a vas! az utobbi pár hétben (honapban) kicsit sok a melo és szét vagyok csuszva de most mi is a baj a te autoddal? vmi olyasmiről votl szó hogy összerakod a belsejét rendesen, de most látom hogy eladod az üléseket so akkor _lassan_ ird hogy mi is van és hogy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Aztec: Pedig volt róla szó. irtam vhol.. talán még képet is linkeltem... vagy csak akartam? De irni biztos írtam, mert nem tudtam én se hogy mi a csöcs lehetett.. de nekem a sárgapilács is éget... és kivillogva kijelezte hogy a jelszint magas vagy alacsony.. már nem is tom... a videókhoz.. ha az én verdámból vannak véve, akkor ha figyeltek a váltásokra, 1.. nem tom mennyi olyankor arra nics időm :wink: 2: 100km/h, 3: sacc 150km, 4 ha kihuzatom,bár ezeken asszem ilyen nem volt, olyan 180 körül van.. illetve ott szoktam váltani az 5.et.. :oops: Ez mondjuk a suhanós videohoz érdekes.. mondjuk van többször is hogy visszaveszek a gázból.. akkor még nagyon jól ment a vas... JAja.. és az F18+ os válto cuki nagyon.. és harmadikban is.. sokakat ott "tréfáltam" meg vele.. lehet látni a suhanos videon is... majdnem megtolom az elöttem lévöt,ha nem veszek vissza.. aztán jött a kanyar .. kopott hátsó gumik :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Felvettelek MSN-re, írj légy szíves! PetiGSi honlapján van fent az a videó, amikor a fekete turbós Astra GSi gyorsul egy turbós Kadett GSi ellen. akié a fekete astra gsi turbo .. no ö rakja nekem össze !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Petya már mondottam keep ya head up! Én is hason cipőben volnék, most perpill rakosgatom a maradék setont jobbra balra, hogy készen legyen már a vas! De mint hallom nem csak rakosgatod, hanem részben meg is válasz tőle :) Mesélj szépen 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 akié a fekete astra gsi turbo .. no ö rakja nekem össze !! Hmm. akkor biztos fincsi lesz.. Nagyon szép az az Astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Nem vagy hagyják az F20-as váltót, ami bírja egy darabig, vagy F28 (ez a 6 sebességes...) és lezárják a hátsó hajtást róla... :wink: Üdv.: Atommanó nem lezárni kell a hajtást te :) mivel az oszto mü oda csatlakozik be és ide fog a jobb oldali féltengely is .. csak att kell alakitani hogy ne osztomüvet fogadja hanem a féltengelyt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Na c20Let mocis Astrát nem nagyon fogsz kapni... Azt építeni szokták... :wink: Ha esetleg találsz Astra Ts200-at akkór szólj mert vevő lennék rá... :) :) Üdv.: Atommanó astra 200ts kell a francnak rosszhelyen van benne a kormány valaki szarul rakta össze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Sonique papa mikor lesz 1ben a céhúszleted? Blokkolnám az első demoköröket :wink: Pista, Norbi megnyugtatás csak üléseket adom el nem árulom ki az egészet :) Minek álljon itt feleslegesen 1 szett ülés, a pénz meg amúgy is hijján! (jah ezt nem mondtam januárban vízvezetékösszemomlás volt akkor 470 most 80e-m bánta, mivel jelenleg régi családi házunkban élek Nagyimmal nomeg kedvenc kutyámmal, de sajnos 1ik sem keres eleget :) ) most még mindig karter, olaj, szilentek, toronycsapágy, gumi és utána bele 1-2 tank benzin vezetek min 1000km-t ha meguntam ültetőrugó meg 1éb okossságok! Csak most az említett okok miatt szünetel a gsi projekt, de ezt is pozítívan fogom fel: nekem is van 1 c20letem csak éppen csővekben meg szerelési anyagokban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Nah itt a link......gyorsan összedobtam........ : http://gsi16v.uw.hu/temp/ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 .... Mi jut eszedbe ha azt mondom : tipus és márkaidegen ? :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Sonique papa mikor lesz 1ben a céhúszleted? Blokkolnám az első demoköröket :wink: Nekem is van 1 c20letem csak éppen csővekben meg szerelési anyagokban :) hát legkorábban honap vége ... de lehet apr közepe is belöle Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 az első c40xe :) sry de naon +fogott a kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 hát legkorábban honap vége ... de lehet apr közepe is belöle kivárom :cheers: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Nah itt a link......gyorsan összedobtam........ : http://gsi16v.uw.hu/temp/ :) no és végül milyen szelepek kerültek bele ?? és hova vitted gépmühelybe ? legfögképp mennyi volt?? yah és a bele tört csavart hibatlanul kiszedték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Mi jut eszedbe ha azt mondom : tipus és márkaidegen ? RenZso,Agressor :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 no és végül milyen szelepek kerültek bele ?? és hova vitted gépmühelybe ? legfögképp mennyi volt?? Szerencsére "csak" szívó szelepeket kellett cserélni ,gyárit kapott ,maga a gépmunka a Szeles Gabi ajánlotta műhelyben történt 36000Ft ez tartalmazta a (nyomáspróbát((olaj,víz)) ,síkba köszörülést ,szelepfészkek köszörülését ,8db szelepvezetőt és a szelepek beszerelését) Sztem ha jó lesz és nem hullik szét 2 hónapon belül akkor megérte ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 RenZso,Agressor :?: :) Agressor csak szeretne márkaidegen lenni :wink: Renzso az már a helyes út leszzzzzz 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts