FBalazs Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 XE???? V6 jön divatba jövőre legalábbis a GSI "divatdiktátorainál"......... Ez már felvetődött bennem, csak azóta picit átrajzoltam az anyagi tervezeteimet... Most még nem látok holnapig, de ki tudja mit tartogat a jövő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 ....Most még nem látok holnapig, de ki tudja mit tartogat a jövő :lol:.... Had segítsen kicsit a tisztánlátásodat. Holnap: 2006.10.04., szerda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Anti! Leendő utcai sport verda? Uccsó kiadású ennél fiatalabb szerintem nem létezik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Anti! Leendő utcai sport verda? Uccsó kiadású ennél fiatalabb szerintem nem létezik :lol: Mondhatná a hozzánemértő, hogy drága.De ha megnézi v.ki a képeket, akkor rájön, hogy mégsem.Ez nagyon, nagyon szép kisautó, látszik, hogy volt/van gazdája.De asszem volt olyan Corsa A, amit 93'-ban helyeztek forgalomba.Az elején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Mondhatná a hozzánemértő, hogy drága.De ha megnézi v.ki a képeket, akkor rájön, hogy mégsem.Ez nagyon, nagyon szép kisautó, látszik, hogy volt/van gazdája.De asszem volt olyan Corsa A, amit 93'-ban helyeztek forgalomba.Az elején. Amúgy ez gééesszi nem? mert nem írták ki csak amikor a képeket megnéztem akkor láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Amúgy ez gééesszi nem? mert nem írták ki csak amikor a képeket megnéztem akkor láttam :D Elvileg igen, bár láttam már C16NZ motoros Corsa A-t is, de itt pl. a gyári spoilerek, lökösök is árulkodnak nemkicsit.......Mondjuk a hátsó lökösön a kipuff kivezetése nem sikerált v.mi esztétikusan. :lol: Széép ótó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 A Hirdetményekből: "Angyal Attila által készített MOTE változási tervezet alapja a fórum egyes részeinek nyilvánosá tétele. A www.opelforum.hu átszervezet topikja a MOTE klubok fórumrész és a Találkozók-rendezvények fórumrész újra nyilvános a nem klubtagok számára is. Sőt, a Minden egyéb találkozó, rendezvény topikban mégnyithatnak témákat is. A regisztráció is újra engedélyezett. " Szal mostantól újra nyilvános a topik, megyek törlök egy-két fél éven belüli hozzászólásomból ezt-azt ami nem publik :lol: Amúgy király, én tök örülök neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 ....Szal mostantól újra nyilvános a topik, megyek törlök egy-két fél éven belüli hozzászólásomból ezt-azt ami nem publik :lol:.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 No akkor kéretik mostantól komolyabban venni a fórumozást! adjunk az érzésnek! Pörögjenek a topikok... (dobpergés, harsonák....) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Holnap: 2006.10.04., szerda :lol: Ne szóld el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 nah Diny hogy állnak a s......ek??????????? Asszony mit szól hozzá hogy ma velük alszol nem vele?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 nah Diny hogy állnak a s......ek??????????? Asszony mit szól hozzá hogy ma velük alszol nem vele?????????? Ja tetszenek és gyönyörűűűűű.Nem igazából van rajta hiba és a gumák is jók. :)Csak még le kell mosni mert koszos egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ja tetszenek és gyönyörűűűűű.Nem igazából van rajta hiba és a gumák is jók. :)Csak még le kell mosni mert koszos egy kicsit. Még áll az ajánlatom a cserére :lol: :lol: Egyszer azért szeretném felpróbálni a caravanra,lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ja tetszenek és gyönyörűűűűű.Nem igazából van rajta hiba és a gumák is jók. :)Csak még le kell mosni mert koszos egy kicsit. megvetted az a felnit amit a gumis topikban árult a DragonK? :lol: És még te mondtad nekem amikor vettem egy 300ft-os energiaitalt, hogy "látom jolkeresel" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 megvetted az a felnit amit a gumis topikban árult a DragonK? :lol: És még te mondtad nekem amikor vettem egy 300ft-os energiaitalt, hogy "látom jolkeresel" :lol: :D Redi szerinted annak a felninek a márkája milyen betüvel kezdődik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Redi szerinted annak a felninek a márkája milyen betüvel kezdődik? sárgagéjesi igy irta: s....k arra gondoltam ez vmi kadettos virágnyelv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 sárgagéjesi igy irta: s....k arra gondoltam ez vmi kadettos virágnyelv :lol: Az Schmidt-et jellent szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 de a "k" mit jelent a végén akkor? :lol: de te tudod akkor meg miért találgatunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Az Schmidt-et jellent szerintem :lol: Coupenak van igaza Schmidt-et jelent ezekhez sikerült hozzá jutnom :D Bár nem szerettem volna beharangozni csak a Sárga fecsegős egy kicsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 de a "k" mit jelent a végén akkor? :lol: de te tudod akkor meg miért találgatunk? :lol: Többes számot jellent.Nem tudtam csak tippeltem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Coupenak van igaza Schmidtet jelent ezekhez sikerült hozzá jutnom :lol: Bár nem szerettem volna beharangozni csak a Sárga fecsegős egy kicsit. :lol: bázz legalább akkor egy képet tegyél már be :D mekkora a felni? 17? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Coupenak van igaza Schmidtet jelent ezekhez sikerült hozzá jutnom ;) Bár nem szerettem volna beharangozni csak a Sárga fecsegős egy kicsit. :lol: Sokan vagyunk szerintem akik még a kadettodat se láttuk :lol: Ha valamit titokban akarsz tartani akkor ne mond el senkinek :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Többes számot jellent.Nem tudtam csak tippeltem. :lol: Azért ha jól emlékszem neked már említettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Coupenak van igaza Schmidt-et jelent ezekhez sikerült hozzá jutnom :lol: Bár nem szerettem volna beharangozni csak a Sárga fecsegős egy kicsit. :lol: végre egy rendes felni egy gsin :D :D de melyik fajtát vetted ? DragonK-é nem Mornál van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 DragonK-é nem Mornál van ? ki tudja már követni, hogy kinek mie kinél van? :lol: :lol: tisztára mint egy brazil sorozat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts