Addamsky Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ...lehet, hogy Pistára rátört a kapuzárási pánik igy 30on tul :lol: :lol: Vagy már csak nem fél egy lyukas gumitól... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Kb. annyira mentem neki, mint a Top Secret-ben GMC-nek tingggggggggggggg :lol: Jah, volt az nagy ting :lol: Arra meg nem is gondolsz, hogy mi lett volna ha éppen arra jár egy kisiskolás csoport, és rájuk dől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Arra meg nem is gondolsz, hogy mi lett volna ha éppen arra jár egy kisiskolás csoport, és rájuk dől :lol: Vagy egy zsúfolt metrókocsi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ... vagy egy vizibusz japán turistákkal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Igen, ezekbe jobb bele sem gondolni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Rövid volt a pályanap - mindenki nagyon kipihente magát :lol: Mélykék Pista király volt a gumifüstöléses műsor (eleje) Azt néztem hogy az az "Apámé 'oszt?" feliratú GSi milyen bátor volt. Mindig Q nagyot füstölt az autója amikor bemelegedett a moci, de azért mindig visszajött a pályára, pedig én már az első ilyen nemkicsi füst után is max 80-al mentem volna haza :lol: Tom, loptam Tőled fél liter Metabolondot, Lurdynál mindenképp rendezem! GSi.Tomi, köszi a reggeli hivást, beszéltem a sráccal ma/holnap talizunk, rajta múlik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ....Arra meg nem is gondolsz, hogy mi lett volna ha éppen arra jár egy kisiskolás csoport, és rájuk dől :D.... Ó nem. Mert kb. annyi a realítása ennek, mint hogy te nyersz 1 versenyt :lol: ....Azt néztem hogy az az "Apámé 'oszt?" feliratú GSi milyen bátor volt. Mindig Q nagyot füstölt az autója amikor bemelegedett a moci.... Szerintem az gumifüs volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Ó nem. Mert kb. annyi a realítása ennek, mint hogy te nyersz 1 versenyt :lol: Szerintem az gumifüs volt :lol: Már nyertem :D Le vagy maradva, mint a borravaló... :D ;) Az nem gumifüst volt, megerősíthetem. :D Néha télleg olajjal ment a járgány. :D Igen, ezekbe jobb bele sem gondolni. ;) :D Szörnyű milyen veszélyeknek vannak kitéve az ártatlan hétköznapi emberek... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ....Már nyertem ;) Le vagy maradva, mint a borravaló... :P :D.... Az utóbbi 10 évre gondoltam ;) Az iskolai hullahopp verseny nem ér :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Az utóbbi 10 évre gondoltam :D Az iskolai hullahopp verseny nem ér Mire gondoltál az utóbbi 10 évben? Jah, inkább nem is akarom tudni... :lol: :lol: Azt a kategóriát meghagytam neked, hogy legyen egy kis sikerélményed neked is. :D :D Én meg különben is morbidnak tartom a hullák ugratását... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ....Én meg különben is morbidnak tartom a hullák ugratását... :lol: :D.... Most miért tagadod le, hogy az általánosban lánynak néztek a mélynövésedmiatt és te voltál a hullahopp csapat oszlopos tagja ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Most miért tagadod le, hogy az általánosban lánynak néztek a mélynövésedmiatt és te voltál a hullahopp csapat oszlopos tagja ? :lol: Nem tudok róla hogy az általánosban kislánynak néztek volna engem, de most már legalább tudom mi jár a fejedben, te perverz disznó! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Szépek vagytok halljátok é... és én még veletek ittam pertut... vagy hasonlót szemesen... anyám. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Kerítést fogtál Pista ? ezzel bezzeg nem dicsekedtél csak a burnout-tal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Inkább arról mesélj, hogy összeállt-e már minden a Cabrión. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Inkább arról mesélj, hogy összeállt-e már minden a Cabrión. holnap vezérléscsere meg kipuffjavítás oszt annyi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Kerítést fogtál Pista ? ezzel bezzeg nem dicsekedtél csak a burnout-tal :lol: Leírtam mennyire mentem neki a kerítésnek :lol: Semmi baja a kocsinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Leírtam mennyire mentem neki a kerítésnek :lol: Semmi baja a kocsinak. nem is mondtam h totálkár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Nem tudok róla hogy az általánosban kislánynak néztek volna engem, de most már legalább tudom mi jár a fejedben, te perverz disznó! :lol: ;) :lol: Nem volt feltünő, hogy csak otthon hívtak Gábornak, a suliba meg mindig Gabriellának ? :D nem is mondtam h totálkár :D De jó. Hisz ott sem voltál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 mentem és kb a 4. körben (délben kib. melegben) a célegyenes utáni kanyarban kitört a hátulja, csusszant oldalra, majd 180ba fordult és lecsusztam a fűre....érezni lehetett, hogy a gumiik már ott nemsokat fogtak olyan meleg volt...meg béna is voltam :lol: Jaaa. akkor vooolr racsing pálya.. azon menté és .. ééétem.. nah ez volt a lényeg :D belső videón lehet tanulmányozni, mit kell csinálni, ha megindul a hátulja :P Jövőre pedig lehet ismét gyakorolni :D :D Gabi! Egy videót találtam valahol belsőt tőled.. nincs külső is? Nem semmi volt nézni mit büvészkedsz a kormánnyal.. egyébként az full kerek? néha olyan mintha tojgli lenne :P Illetve normál a fordulata? fordulókör vagy minek mondjam.. ütközéstől ütközésig szám.. Biztos csak nekem fura a gyári "buszkormányomhoz" képest ;) :lol: :D Nah ennyit a többi H.sz-hoz :D ;) Nem semmik vagytok!! Jót mosolyogtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 holnap vezérléscsere meg kipuffjavítás oszt annyi... :D Csüt Lurdy stipi-stopi próbakör!!!! :lol: Aztán meg is mondom hogy jól megy-e. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 megengeditek, hogy hátul helyet foglaljak majd a szép cabrióban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 De jó. Hisz ott sem voltál :D ugye milyen rendes gyerek vagyok ;) Csüt Lurdy stipi-stopi próbakör!!!! :lol: Aztán meg is mondom hogy jól megy-e. :lol: okés...én meg lehet h vitetném magam egy másik c20ne-vel összehasonlításképp megengeditek, hogy hátul helyet foglaljak majd a szép cabrióban? :D még elbíráljuk de adj be irásbeli kérelmet és 8 napon belül kapod a választ rá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Nem volt feltünő, hogy csak otthon hívtak Gábornak, a suliba meg mindig Gabriellának ? :D Pityuka! Neked fogalomzavarod van! Lassan letakarom a kalitkád, ki kell pihenned magad... ;) :D Gabi! Egy videót találtam valahol belsőt tőled.. nincs külső is? Nem semmi volt nézni mit büvészkedsz a kormánnyal.. egyébként az full kerek? néha olyan mintha tojgli lenne ;) Illetve normál a fordulata? fordulókör vagy minek mondjam.. ütközéstől ütközésig szám.. Biztos csak nekem fura a gyári "buszkormányomhoz" képest :lol: Külsőről nem tudok, de ha valaki vett fel, remélem megosztja velünk. :lol: Ez még semmi egy izgis ralipályához képest, ott többet kell bűvészkedni. :D Egyébként jól látod, nem teljes kör a kormány profilja, de ez direkt van így. Normál szervós kormánymű van rajta, pár mm-el lejjebb határolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 okés...én meg lehet h vitetném magam egy másik c20ne-vel összehasonlításképp nah ezt felejtsétek el ez a kabrió nem száguldozásra kell hogy készüljön hanem pózolni :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts