opel16v Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 jah és akkor is kell világítania a check kontrolnak, ha nincsen szonda rádugva (üzemmelegen). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 ....Melegíteni nem kéne nagyon lánggal, mert megmurdál a szonda.... Kiszedése volt a cél, az nem volt feltétel,. hogy utánna működjön is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 (üzemmelegen) Ja tényleg az meg a másik, hogy 5-10 percig szonda nélkül is jól kell mennie. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Beszéjetek Subival, vagy SztPetivel, én is Petitől vettem anno ami most a Coupe autójában van, bontott, gyári, és szipi szupi...azt hiszem 6ezerért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Ja tényleg az meg a másik, hogy 5-10 percig szonda nélkül is jól kell mennie. :lol: Mármint hidegindítás után. Amint eléri a 80 fok körüli hőmérsékletet, és már nem dúsít nagyon a komputer, átkapcsol a lambdás keverékképzésre. Ez azt jelenti, hogy a légmennyiségmérés és a folytószelep poti mellett a lambda is aktívan meghatározza az aktuális levegő-benya arányt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Ááááá semmi, de emlékeim szerint neked is csak 2 szemed van :D Kettő.. de egyre sűrűbben kezd vmi kinai beütésük lenni.. :lol: :D És leginkább a frissítési frekvenciától is... De tulajdonképpen a TFT sem véd ki egy elég nagy szemkárosodást: a szem fókuszálóképességének súlyos romlását. Aki egész nap gép előtt ül, sajnos nem kell hozzá sok év, hogy ez a jelenség nála is észlelhető legyen. Nálam még hálisten nincs ilyen ;) Nah nálam pont ez van.. meszebre meg néha közelre is.. (pont ezért nem is tom meghatározni a szemem romlási irányát) van hogy homályos.. kicsit fókuszálgatok és jó is lesz.. pl dokinál betübigyót vonalig lazán.. alatta kicsit fókuszálok, és utsónak még végig ment.. igaz a vonal alatt az utsó már néha kicsit csak érzésre :D Frissitési freki.. azzal sztem nem lenne gond.. max felbontás 2048 x 1536 (85 Hz) akkor lentebb sztem lazán viszi a 100hz-et is.. vagy még többet! (Horizontal Frequency 30 to 140 kHz Vertical Refresh Rate 50 to 160 Hz) aha tökjó....amennyit ebből észre lehet venni.... és veszel egy 0.8 m2-es dobozt...hol is laksz? milyenek az ingatlanárak? mennyi egy m2? ;) azonkivul nehéz mint az állat :D 30kiló..és ez a másik ami elgondolkodtat.. :lol: Ellenben ha be van kapcsolva, akkor nem kell fűtés :D Nah látod.. a mai távfűtés árak mellett.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Este elhozom a kocsikám ha minden igaz, rakunk bele új chipset, kipróbáljuk... Ha jó akkor kinázünk a lurdyhoz, vagy a szigetre... Valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Ha belrohadt akkor lánggal lehet melegíteni, de gondolom, nem ez a gyári előírás. Nekem is igy szedték ki annó.. (janóék) kicsit meg lett melegitve lánggal, aztán egész szépen kijött.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Anti! kb mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Este elhozom a kocsikám ha minden igaz, rakunk bele új chipset, kipróbáljuk... Ha jó akkor kinázünk a lurdyhoz, vagy a szigetre... Valaki? :lol: Bakker!! és pont ma este dolgozok!!! Pedig a szigeten mentem volna veled egyett.. komázom azt a pályát..(induláson sok függ,mert jó szar poros az út.. nagy lóerős kocsikat is oda lehet verni!!) viszont ha kimentek, elösször menj lassan végig mind a két oldalon és nézd meg az utat!!! Legutoljára mikor voltam, 1: nagyon szar poros volt mindenhol,+faágak is voltak. 2: több bukanó is van mindkét oldalon.. de ha jól rémlik a bal oldal a szarabb.. szal elösször nézzétek meg jól!! nehogy baj legyen..(elég ha csak odavered, a többire nem is gondolok..(kicsúszás pl) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Laci... 7 évig éltem Óbudán a szigettől nem messze... :lol: fél 9 körül soniquenál chippcsere és utána... Ja és kész a kocsikám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Laci... 7 évig éltem Óbudán a szigettől nem messze... ;) fél 9 körül soniquenál chippcsere és utána... Ja és kész a kocsikám... ;) Mikor rányomtam az elküld gombra, gondoltam hogy pont neked mondom? nem vagy te kezdő... úgy látszik öregszem.. egyre több dolog miatt aggódok :lol: :lol: Nah majd akkor csak hallgatózok.. bár újpesten 3-4 méterrel a föld alatt nem sokat hallok majd :D (meló, nem más) Fogadjunk most jóóóóól fog menni a paripa!(mert nem vok ott :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Ja és kész a kocsikám... :lol: juhhéj ! én meg spotnán bementem egy kipuffoshoz itt kispesten mondtam mi a bajom erre szemrebbenés nélkül mondott egy lehetőséget és fél óra múlva már bent is volt a szonda...és ahol szűkítés volt a kipuffban azt is megszüntette...már jobban ment a kocsi tőle bár nem nyomtam neki mert a vezérlés cserét megvárom.... jah a hűtésem is megoldótott egy gomba és 2 csati cserével..szépen lassan alakul a szerkezet,a kivi vagyok milyen lesz a vízpumpa és tsai csere után -megszűnik-e az idegölő hang :lol: de míg élek remélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 ...de míg élek remélek... Valami ilyen dereng bennem is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Laci... 7 évig éltem Óbudán a szigettől nem messze... :D fél 9 körül soniquenál chippcsere és utána... Ja és kész a kocsikám... ;) Most beszéltem a Zolival és tölem tudta meg hogy fél 9kor nála van a tali :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Ő mondta még délután, ha végeztem 8-ra menjek oda...mondtam, hogy még tipli van a kocsiért, és utána még át is kéne öltöznöm...még jól ki is röhögött, hogy miért nem vagyok jó fehér ingben meg nyakkendőben...örexik...:-) Eljössz velem a Tarrhoz? Felveszlek út közben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Pista! Felraktad aa alufelnit a kocsidra? ....kattam :lol: Falken hanyagolását ajánlották, így a másik került fel. Hátul szerintem beleér, node sebaj :lol: ....faágak is voltak.... Azok komplett fák a bal oldalon, csak nem lehet látni az emberektől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 ....kattam :lol: Falken hanyagolását ajánlották, így a másik került fel. Hátul szerintem beleér, node sebaj :lol: milyen alufelnid van neked ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 milyen alufelnid van neked ? exZoli, exTom, exIstván :lol: de van Corsa is. utóbbi eléggé gyászos állapotba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 exZoli, exTom, exIstván :lol: de van Corsa is. utóbbi eléggé gyászos állapotba. konkrétabb felni meghatározás lehetne ? Anti vett Corsát ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Még nem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Még nem... :lol: akkor bocs félre értettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Hehehe.... most látom Gelko, jó az új Avatarod... valahonnan ismerős a kép.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Hehehe.... most látom Gelko, jó az új Avatarod... valahonnan ismerős a kép.... :lol: honnan ? ez egy kiégett ascona és az enyém remélem a garázsban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 honnan ? ez egy kiégett ascona és az enyém remélem a garázsban :lol: A nyitott motortér látványa emlékeztetett egy másik Asconára amit már láttam valahol.... :D :lol: (a kabrióban többet láttam a motorteret, mint az utasteret :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts