coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Gyó. Drága ? Annyi gummát adtál, hogy csak na :lol: Legalább nem nálam foglalja a helyet.Amúgy is kell vennem még 4db téli gumit,mert a coupe astra gumijai nem mennek fel.Azt meg gondolom 30-35nél többért nem tudnám eladni,és vettem vagy 100ért 2éve :lol: Tehát megint lesz egy pár gumi a pincében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Legalább nem nálam foglalja a helyet.Amúgy is kell vennem még 4db téli gumit,mert a coupe astra gumijai nem mennek fel.Azt meg gondolom 30-35nél többért nem tudnám eladni,és vettem vagy 100ért 2éve :lol: Tehát megint lesz egy pár gumi a pincében. Téli az milyen méret ? 195/65/15 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Téli az milyen méret ? 195/65/15 ? Igen pont ilyen.Dunlop M3 wintersport.Nekem meg 195/50 R15kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Igen pont ilyen.Dunlop M3 wintersport.Nekem meg 195/50 R15kellene. Neked /55 kellene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 légyszi nézzétek meg a gumis topikot!! köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Igen pont ilyen.Dunlop M3 wintersport.Nekem meg 195/50 R15kellene. Ne kótyavetyéld el, majd ha bejön a tél, akkor add el :lol: Andrást kérdezded pl ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Neked /55 kellene. :lol: A /50 az olcsóbb és csak 0.1%eltérés van a kettö között. Ne kótyavetyéld el, majd ha bejön a tél, akkor add el :D Andrást kérdezded pl ? Andrásnak nincs pénze,de majd beszélek vele. légyszi nézzétek meg a gumis topikot!! köszi :lol: Ha csak a felnit oda adod 50ért akkor megyek is érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 A /50 az olcsóbb és csak 0.1%eltérés van a kettö között. Andrásnak nincs pénze,de majd beszélek vele. Azért van még 1 pár GAstra gazdii a közelben :lol: légyszi nézzétek meg a gumis topikot!! köszi :lol: Duen, apronet, használtautó ? Oda is felraktad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Azért van még 1 pár GAstra gazdii a közelben :lol: Duen, apronet, használtautó ? Oda is felraktad ? nem raktam fel.....addig nem akarom,h elvigyék amíg nincs 16os gumim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 nem raktam fel.....addig nem akarom,h elvigyék amíg nincs 16os gumim... Ha ennyiért elviszik tél elött akkor oda kell adni,mert ilyenkor elég nehéz alufelnit,meg nyári gumit eladni.Amúgyis mindjárt itt a tél,minek kell 16"os gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 nincs vkinek egy felesleges lambdaszondája ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 nem raktam fel.....addig nem akarom,h elvigyék amíg nincs 16os gumim... Átmenetileg nem tudsz felrakni valami 14est ? Mert a fentiek figyelembevételével, így kicsit nehéz lesz eladni. nincs vkinek egy felesleges lambdaszondája ? Jó kell ? Vagy jó a lassú is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Jó kell ? Vagy jó a lassú is ? nemtom....a bajom h a kipuffos azt mondta h nem tudja ebbe a leömlőbe belerakni aszondát -kedden még be tudta :lol: - de mondta h nem is kéne belerakni mert nem mér semmit és az is elég ha csak rá van dugva a csatira....ezt még ki is próbálnám de nem tudák kiszedni a másik leömlőből a szondát.... szóval új kipuffcsövek 18 ezer új lambdaszonda 20 ezrer és ez most igy inkább nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 nemtom....a bajom h a kipuffos azt mondta h nem tudja ebbe a leömlőbe belerakni aszondát -kedden még be tudta :lol: - de mondta h nem is kéne belerakni mert nem mér semmit és az is elég ha csak rá van dugva a csatira....ezt még ki is próbálnám de nem tudák kiszedni a másik leömlőből a szondát.... szóval új kipuffcsövek 18 ezer új lambdaszonda 20 ezrer és ez most igy inkább nem El tudom vinni neked a lassút, megyek majd az Üllői felé, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 El tudom vinni neked a lassút, megyek majd az Üllői felé, ha kell. most találtam vhol 6ért de az nemtom milyen...azért kéne a lambda mert kíváncsi vagyok h azzal h megy mert most nagyon nem úgy ahogy sztem kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Olyan nincs hogy nem lehet kiszedni.Meg azt se értem hogy amúgy se mér,miért nem?Vészprogramon elég sz@rul megy a kocsi és elég sokat is eszik. Melyik kipufogóshoz mentél?Lehet el kellene menni a Lenderhez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 most találtam vhol 6ért de az nemtom milyen...azért kéne a lambda mert kíváncsi vagyok h azzal h megy mert most nagyon nem úgy ahogy sztem kéne :lol: Feletsd el a használtat, max "kipróbálom, hogy jó-e és ha ok, akkor köszi". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Olyan nincs hogy nem lehet kiszedni.Meg azt se értem hogy amúgy se mér,miért nem?Vészprogramon elég sz@rul megy a kocsi és elég sokat is eszik. Melyik kipufogóshoz mentél?Lehet el kellene menni a Lenderhez :lol: Pista köszi a lassú nem jó... megpróbálom én kiszedni, azt hogy amúgyse mér úgy magyarázta h az egyszondás kocsiknál környezetvédelmi jelentősége van meg ilyenek.. -proex kőér utca Feletsd el a használtat, max "kipróbálom, hogy jó-e és ha ok, akkor köszi". új van 6600ért :D .nagyker áron :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 ....Olyan nincs hogy nem lehet kiszedni.... Ha belrohadt akkor lánggal lehet melegíteni, de gondolom, nem ez a gyári előírás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Pista köszi a lassú nem jó... megpróbálom én kiszedni, azt hogy amúgyse mér úgy magyarázta h az egyszondás kocsiknál környezetvédelmi jelentősége van meg ilyenek.. -proex kőér utca új van 6600ért :lol: Pedig ott még érteni is kellene hozzá. De az milyen gyártmány?Mert a nagyon olcsó lambdaszonda jó lesz 1-2hónapig,legalábbis nekem addig bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Ha ennyiért elviszik tél elött akkor oda kell adni,mert ilyenkor elég nehéz alufelnit,meg nyári gumit eladni.Amúgyis mindjárt itt a tél,minek kell 16"os gumi? van 16os felni arra kéne a gumi.Olcsóbban nem nagyon akarom adni,2hónapja vettem 80ért plusz gumi. 130volt. 100ért odaadom kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Pedig ott még érteni is kellene hozzá. De az milyen gyártmány?Mert a nagyon olcsó lambdaszonda jó lesz 1-2hónapig,legalábbis nekem addig bírta. biztos értenek hozzá én nem tudom ........ 6ezres sztem is túl olcsó .magyar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 biztos értenek hozzá én nem tudom ........ 6ezres sztem is túl olcsó .magyar Most a lassu is megfelelne szerintem. Amíg nem világít tőle a check engine addig nincs olyan egetrengető különbség (persze van valamennyi, de tesztelésre szeritnem jó lenne). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Azt a 6600-ast hanyagold, szarok az utángyártottak... Melegíteni nem kéne nagyon lánggal, mert megmurdál a szonda... (max ha körülötte kicsit a kipuffcsövet át lehet hevíteni, az még esélyes út) A lambdának igencsak van beleszólása a keverékképzésbe, úgyhogy ha csak simán kilógatod: 1 hibát jelez a check kontol (vészprogram) 2 állandóan szegénynek fogja érezni addig is a keveréket és nyomja bele a benyát Az sem mindegy, hány vezetékes a szonda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 ....Pista köszi a lassú nem jó.... Semminél gondolom jobb :lol: 130-140nél avtópályán néha bevillant a sárgalámpicsek, kb. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts