Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 21 ? előbb még 22 volt :lol: Maga CRT nem olyan kellemes a szem számára. Mondjuk a felbontástól is függ, hogy mennyire erőlteted meg a szemed. 21-22" majd egykutya.. amit néztem az 22es.. a kérdésem meg úgy álltalánosságban szólt... CRT... háát úgy hallottam ár fügvényében még mindig szebb képük van, meg játékokra jobbak.. igaz, amennyit játszok.. ;) Lambda.. nem kell hozzátenni :D De ezzel egyenlőre nincs semmi baj..(gyári cumó) fura is, hogy nincs fel felvillanó sárga lámpicsek ;) Most a mocitartó bak, + olajteknő és környéke tömítés csere project jöön.. Vártam egy árajánlatot, de asszem fel kell hogy hívjam emberünket, mert nem jött válasz privire.. bár azt irtam ráér :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 50ért kapsz 0 km-s 19"es lcd-t 2 év helyszini garanciával, olyan cégtől aki lcd paneleket gyárt.... Ne rontsd a bizniszt, nekem is élnem kell valamiből... Amúgy sokat mondtál (nettó), és új monitorra a jogszabályban meghatározottak alapján 3 év garanciát kell biztosítani, azon kívűl amennyiben a termék mérete v. súlya, esetleg alaptartozékai alapján nem "tudja a felhasználó szervizbe szállítani", kötelesek a szervizesek díjmentesen megoldani a termék szállítását v. helyszínen történő hibaelhárítását is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 ....CRT... háát úgy hallottam ár fügvényében még mindig szebb képük van, meg játékokra jobbak.. igaz, amennyit játszok.. :lol:.... Akkor inkább keress LCD-t, mint Norbi mondta. Ja és ha CRT nézel, akkor 1 elketronágyúval ülsz szemben. .... Tegnap hova mentél ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Akkor inkább keress LCD-t, mint Norbi mondta. Ja és ha CRT nézel, akkor 1 elketronágyúval ülsz szemben. eggyel több ellenség.. na akkor mi van ? :lol: :lol: A tv is ágyuzik :D nah de itt ennyi off is bőven elég.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 eggyel több ellenség.. na akkor mi van ? :lol: :lol: A tv is ágyuzik :D nah de itt ennyi off is bőven elég.. :D Ááááá semmi, de emlékeim szerint neked is csak 2 szemed van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Pista! Felraktad aa alufelnit a kocsidra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 A hééééét col széééééleset???? :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 21 ? előbb még 22 volt :lol: Maga CRT nem olyan kellemes a szem számára. Mondjuk a felbontástól is függ, hogy mennyire erőlteted meg a szemed. És leginkább a frissítési frekvenciától is... De tulajdonképpen a TFT sem véd ki egy elég nagy szemkárosodást: a szem fókuszálóképességének súlyos romlását. Aki egész nap gép előtt ül, sajnos nem kell hozzá sok év, hogy ez a jelenség nála is észlelhető legyen. Nálam még hálisten nincs ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 A hééééét col széééééleset???? :D :lol: :lol: :D Ezt csak Neked: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 A hééééét col széééééleset???? ;) :D :D ;) igazán nem tudom mi nevetnivalo van a 7" széles alufelniken :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Pista! Felraktad aa alufelnit a kocsidra? Még nem. Délután majd kavirnyálok kicsit és akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Köszönöm szépen Balázska :D , de akkor lehet, hogy ezért rossz állandóan? elöbb is berakhattad volna ezt, mert akkor lehet, hogy megelőzhető lett volna a gond... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 CRT... háát úgy hallottam ár fügvényében még mindig szebb képük van, meg játékokra jobbak.. igaz, amennyit játszok.. :D aha tökjó....amennyit ebből észre lehet venni.... és veszel egy 0.8 m2-es dobozt...hol is laksz? milyenek az ingatlanárak? mennyi egy m2? :lol: azonkivul nehéz mint az állat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 igazán nem tudom mi nevetnivalo van a 7" széles alufelniken :lol: :lol: Mondjuk a hozzá fűződő történet... :D De akár a szélességét is mondhatnám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 A hééééét col széééééleset???? :D :lol: :lol: :D Mén ? Kedvesdohányoljukakapuelőttamígatöbbiekmeggebednek Úr :P aha tökjó....amennyit ebből észre lehet venni.... és veszel egy 0.8 m2-es dobozt...hol is laksz? milyenek az ingatlanárak? mennyi egy m2? :D azonkivul nehéz mint az állat ;) Ellenben ha be van kapcsolva, akkor nem kell fűtés ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 De akár a szélességét is mondhatnám... :lol: pedig a buszon meg a villamoson sincs szélesebb amivel jársz amig (ujra) rakják össze a kocsidat :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Nem tehetek róla, hogy én egyben kihoztam a két darab felnit, te meg külön mentél érte kétszer... :lol: Tod, van akinek az eszében, van akinek a lábában... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Nem tehetek róla, hogy én egyben kihoztam a két darab felnit, te meg külön mentél érte kétszer... :lol: Tod, van akinek az eszében, van akinek a lábában... :D Az 2 gumi volt te nagyonsügér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Az 2 gumi volt te nagyonsügér :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Oké, de én még hoztam egy felnit is a kaputól, az ülésre mind a négyet én pakoltam be... :lol: Na és punktum... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Most ez végülis télre kell vagy nyárra?vagy mindkettöre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 :lol: :lol: :D Te meg ne röhögj aki álltó helyében is leesik a lépcsőn... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Most ez végülis télre kell vagy nyárra?vagy mindkettöre? Egyenlőre a pályára :lol: Erre mindenképp 205ös gumi kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Te meg ne röhögj aki álltó helyében is leesik a lépcsőn... ;) :lol: Elöször is nem leestem,hanem megbotlottam.Másodszor meg azért volt,mert nehéz volt a kerék és nem villágított a lámpa ;) :D Egyenlőre a pályára :lol: Erre mindenképp 205ös gumi kell ? Jó rá a 195 is. Akkor jó drága mutattvány lesz a kecskeméti pályanap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 ....Jó rá a 195 is. Akkor jó drága mutattvány lesz a kecskeméti pályanap :lol:.... Gyó. Drága ? Annyi gummát adtál, hogy csak na :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts