mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Az igaz B) ,de azért próbálunk tenni ellenne valamit,mégse az legyen.De mindenki azt a valamit csinálja tehát mégse ér semmit.Na ezt jól elmagyaráztam :wub: :P :P Megoldjuk :lol: Tom ! Hozd azt a teddyhengert :P :P :D :D ....de mondtam, hogy vissza van rakva a gyári és igy tudom kezelni a pedálokat meg ki is látok és a váltót is elérem :D.... Legalább vannak az új lakásodba szép FK foteleid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 de mondtam, hogy vissza van rakva a gyári és igy tudom kezelni a pedálokat meg ki is látok és a váltót is elérem :wub: Redi ha esetleg nem kellenek az ülések akkor szólj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Redi ha esetleg nem kellenek az ülések akkor szólj. Csak nem fogja eladni a posztGSi stílusban berendezett új nappali legszebb kellékeit... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Csak nem fogja eladni a posztGSi stílusban berendezett új nappali legszebb kellékeit... :P Hátha nincs kedve azt is átköltöztettni az új helyre :wub: :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Redi ha esetleg nem kellenek az ülések akkor szólj. beszéljünk este erről (necces időszakot élek anyagliag..és ami ezután lesz mégrosszabb lesz....kezd ürülni a hitelkártyám is és ez very nagyon rossz jel :wub: :P :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 (necces időszakot élek anyagliag..és ami ezután lesz mégrosszabb lesz....kezd ürülni a hitelkártyám is és ez very nagyon rossz jel :P :P B) ) Bontod a GSi-t? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 beszéljünk este erről (necces időszakot élek anyagliag..és ami ezután lesz mégrosszabb lesz....kezd ürülni a hitelkártyám is és ez very nagyon rossz jel :wub: :P :P ) B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Coupe ennek Te inkább örülj...jó olcsón oda fogja adni mert kell neki a pénz...:-) Bocs Redi...:-( Drága lett az új laki mi??? Nekem ne mond...hasonló cipőben járunk...én is kicsit túllőttem a célon...de legalább szép lesz... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nyavajgás stop :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Piiista majd egyszer 40 évesen Te is rájössz, ha külön fox lakni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Piiista majd egyszer 40 évesen Te is rájössz, ha külön fox lakni... :wub: Lehet, hogy akkor sem :P Azt szerettem volna jelezni, hogy inkább annnak kellene örülni, hogy mi van, nem azon keseregni, hogy mi nincs :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Lehet, hogy akkor sem :P Na ez lehet... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Azt szerettem volna jelezni, hogy inkább annnak kellene örülni, hogy mi van Az Anti esetében azon csak keseregni lehet... :P :P Kivéve, ha nem a Tarr vagy, vagy a GM Hungary alaktrész részleg. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Na ez lehet... :wub: :P Nem ez volt a lényegi része, de csak miattad nem fogok rajzolni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Eltartana az is egy ideig... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Eltartana az is egy ideig... :wub: De legalább lehet közben széken ülni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Eltartana az is egy ideig... :wub: Kihívás a javából. De ezt talán túlzott :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Coupe ennek Te inkább örülj...jó olcsón oda fogja adni mert kell neki a pénz...:-) Bocs Redi...:-( eehhhh nem hülye vagyok hanem pillanatnyi nehézségek vannak :P Drága lett az új laki mi??? Nekem ne mond...hasonló cipőben járunk...én is kicsit túllőttem a célon...de legalább szép lesz... :wub: meg mellé egy kis mocifelujitást csinálsz, meg téli autót keresel, meg hasonlók B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Gabi, Mondj már te is valamit. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Pííísta: valami :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 eehhhh nem hülye vagyok hanem pillanatnyi nehézségek vannak :P meg mellé egy kis mocifelujitást csinálsz, meg téli autót keresel, meg hasonlók B) :P Hát most mit csináljak...ha így összejöttek a dolgok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 eehhhh nem hülye vagyok hanem pillanatnyi nehézségek vannak :wub: Nem élek vissza a helyzettel,nem vagyok olyan.Majd megbeszéljük és kiderül,bár én még mindig komplett gyári bőrt szeretnék az autóba,ajtókárpítokkal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Pííísta: valami :wub: Na a mérnök. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Egyébként meg nemtom mit panaszkodik itt a sok gazdag csávó, akik éppen a luxuslakásukat cicomázzák... :wub: Cseréljünk bankszámlát, aztán utána lehet panaszkodni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Pííísta: valami :P Írhatsz bővebben is. Csak bátran :wub: ....Nem élek vissza a helyzettel,nem vagyok olyan.... Kétségtelen, te nem vagy az a leitatós tipus :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts