mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Az igaz B) ,de azért próbálunk tenni ellenne valamit,mégse az legyen.De mindenki azt a valamit csinálja tehát mégse ér semmit.Na ezt jól elmagyaráztam :wub: :P :P Megoldjuk :lol: Tom ! Hozd azt a teddyhengert :P :P :D :D ....de mondtam, hogy vissza van rakva a gyári és igy tudom kezelni a pedálokat meg ki is látok és a váltót is elérem :D.... Legalább vannak az új lakásodba szép FK foteleid :D
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 de mondtam, hogy vissza van rakva a gyári és igy tudom kezelni a pedálokat meg ki is látok és a váltót is elérem :wub: Redi ha esetleg nem kellenek az ülések akkor szólj.
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Redi ha esetleg nem kellenek az ülések akkor szólj. Csak nem fogja eladni a posztGSi stílusban berendezett új nappali legszebb kellékeit... :wub:
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Csak nem fogja eladni a posztGSi stílusban berendezett új nappali legszebb kellékeit... :P Hátha nincs kedve azt is átköltöztettni az új helyre :wub: :P B)
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Redi ha esetleg nem kellenek az ülések akkor szólj. beszéljünk este erről (necces időszakot élek anyagliag..és ami ezután lesz mégrosszabb lesz....kezd ürülni a hitelkártyám is és ez very nagyon rossz jel :wub: :P :P )
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 (necces időszakot élek anyagliag..és ami ezután lesz mégrosszabb lesz....kezd ürülni a hitelkártyám is és ez very nagyon rossz jel :P :P B) ) Bontod a GSi-t? :wub:
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 beszéljünk este erről (necces időszakot élek anyagliag..és ami ezután lesz mégrosszabb lesz....kezd ürülni a hitelkártyám is és ez very nagyon rossz jel :wub: :P :P ) B) :lol: :D
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Coupe ennek Te inkább örülj...jó olcsón oda fogja adni mert kell neki a pénz...:-) Bocs Redi...:-( Drága lett az új laki mi??? Nekem ne mond...hasonló cipőben járunk...én is kicsit túllőttem a célon...de legalább szép lesz... :wub:
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Piiista majd egyszer 40 évesen Te is rájössz, ha külön fox lakni... :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Piiista majd egyszer 40 évesen Te is rájössz, ha külön fox lakni... :wub: Lehet, hogy akkor sem :P Azt szerettem volna jelezni, hogy inkább annnak kellene örülni, hogy mi van, nem azon keseregni, hogy mi nincs :P
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Lehet, hogy akkor sem :P Na ez lehet... :wub: :P
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Azt szerettem volna jelezni, hogy inkább annnak kellene örülni, hogy mi van Az Anti esetében azon csak keseregni lehet... :P :P Kivéve, ha nem a Tarr vagy, vagy a GM Hungary alaktrész részleg. :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Na ez lehet... :wub: :P Nem ez volt a lényegi része, de csak miattad nem fogok rajzolni :P
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Eltartana az is egy ideig... :wub: De legalább lehet közben széken ülni. :P
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Eltartana az is egy ideig... :wub: Kihívás a javából. De ezt talán túlzott :P
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Coupe ennek Te inkább örülj...jó olcsón oda fogja adni mert kell neki a pénz...:-) Bocs Redi...:-( eehhhh nem hülye vagyok hanem pillanatnyi nehézségek vannak :P Drága lett az új laki mi??? Nekem ne mond...hasonló cipőben járunk...én is kicsit túllőttem a célon...de legalább szép lesz... :wub: meg mellé egy kis mocifelujitást csinálsz, meg téli autót keresel, meg hasonlók B) :P
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Gabi, Mondj már te is valamit. Köszi.
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 eehhhh nem hülye vagyok hanem pillanatnyi nehézségek vannak :P meg mellé egy kis mocifelujitást csinálsz, meg téli autót keresel, meg hasonlók B) :P Hát most mit csináljak...ha így összejöttek a dolgok... :wub:
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 eehhhh nem hülye vagyok hanem pillanatnyi nehézségek vannak :wub: Nem élek vissza a helyzettel,nem vagyok olyan.Majd megbeszéljük és kiderül,bár én még mindig komplett gyári bőrt szeretnék az autóba,ajtókárpítokkal együtt.
opel16v Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Egyébként meg nemtom mit panaszkodik itt a sok gazdag csávó, akik éppen a luxuslakásukat cicomázzák... :wub: Cseréljünk bankszámlát, aztán utána lehet panaszkodni! :P
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Pííísta: valami :P Írhatsz bővebben is. Csak bátran :wub: ....Nem élek vissza a helyzettel,nem vagyok olyan.... Kétségtelen, te nem vagy az a leitatós tipus :P
Recommended Posts