Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ha ez boldoggá tesz... hogy Piiista a saját autójában ül... :P :wub:

Engem az tenne boldoggá ha te legalább 1hónapig a saját autódban ülnél B) :P

Elküldve
Szerintetek milyen lenne ha szétkapnám a "tömegcikk"angel eyes-t és a fekete részeket lefényeztettném sárgára? :wub:

Szerintem HÁÁÁÁÁT lenne... :P

Egyébként meg photoshop és próba. :P

Elküldve
mielőtt ez bekövetkezik vihetnél már 1x engem is :P

Nyugi.. nem vagy egyedül.. engem már vitt mondjuk ugy h 2szer.. 1szer még amikor bejártatós volt, szal nem sokat lehetett érezni belőle..

Aztán meg amikor kehes volt szegény paripa...

Anti: jól vágom le, hogy belevágtál egy Corsába? :wub: le vok maradva :P

Elküldve
Csúnya...olyan mint amikor a hátsó lexust fújják színre...nekem nem tetszik...krómoztasd át... :wub: :P

Nekem se tetszik a felnid mégis látom minden nap :P

Elküldve
Vigyek este teddyhengert? :P

Van még egy kis beszáradt temperám is...(cicás topik rulez) :wub:

Még nem egyenlőre csak nézem a leendő alapot...

Jaa.. akkor csak kicsit vok lemaradva.. nem nagyon :P

Elküldve
Jelezném, maga az Astra az :lol:

Nem mondod, hogy bármikor elindulsz nélküle otthonról ? :wub: :P :P :D

Az igaz :D ,de azért próbálunk tenni ellenne valamit,mégse az legyen.De mindenki azt a valamit csinálja tehát mégse ér semmit.Na ezt jól elmagyaráztam :P :P B)

Elküldve
...nekem is elfáradna a lábam, ha hetente kéne használni, és nem érném el a pedált... :P

viszont én többet ülök benne és megyek vele mint állok a nyitott géptető alatt és mormogok, hogy "má megint mi van vele, miért nem megy?" B) :wub:

de mondtam, hogy vissza van rakva a gyári és igy tudom kezelni a pedálokat meg ki is látok és a váltót is elérem :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.