Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 De legalább akkor is a saját autódban ülsz :wub: Erre elég lenne akkor egy csomagtartó is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ha ez boldoggá tesz... hogy Piiista a saját autójában ül... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 De legalább akkor is a saját autódban ülsz :lol: Persze-persze. Maga a tudat sokat számít ! Ha nem is látszol ki :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ha ez boldoggá tesz... hogy Piiista a saját autójában ül... :P :wub: Engem az tenne boldoggá ha te legalább 1hónapig a saját autódban ülnél B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Az engem is...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Az engem is...:-) Miért, már az ülések is tönkrementek? :P :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ezt nem a Hernád művekben csinálták... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Miért, már az ülések is tönkrementek? B) :lol: :P Ez gyenge volt :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ezt nem a Hernád művekben csinálták... :P :wub: Sajnálhatod is, sehol egy meglepetés neon... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Á én ilyen apróságokon meg sem lepődök...egy egyből a nagy meglepikre utazok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Szerintetek milyen lenne ha szétkapnám a "tömegcikk"angel eyes-t és a fekete részeket lefényeztettném sárgára? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Csúnya...olyan mint amikor a hátsó lexust fújják színre...nekem nem tetszik...krómoztasd át... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Szerintetek milyen lenne ha szétkapnám a "tömegcikk"angel eyes-t és a fekete részeket lefényeztettném sárgára? :wub: Szerintem HÁÁÁÁÁT lenne... :P Egyébként meg photoshop és próba. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 mielőtt ez bekövetkezik vihetnél már 1x engem is :P Nyugi.. nem vagy egyedül.. engem már vitt mondjuk ugy h 2szer.. 1szer még amikor bejártatós volt, szal nem sokat lehetett érezni belőle.. Aztán meg amikor kehes volt szegény paripa... Anti: jól vágom le, hogy belevágtál egy Corsába? :wub: le vok maradva :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Szerintetek milyen lenne ha szétkapnám a "tömegcikk"angel eyes-t és a fekete részeket lefényeztettném sárgára? :wub: Nem egyszerűbb, ha lefényezteted az egész kocsit feketére ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nem egyszerűbb, ha lefényezteted az egész kocsit feketére ? :wub: Vigyek este teddyhengert? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Csúnya...olyan mint amikor a hátsó lexust fújják színre...nekem nem tetszik...krómoztasd át... :wub: :P Nekem se tetszik a felnid mégis látom minden nap :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Anti: jól vágom le, hogy belevágtál egy Corsába? :wub: le vok maradva :P Még nem egyenlőre csak nézem a leendő alapot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nem egyszerűbb, ha lefényezteted az egész kocsit feketére ? :wub: attól még a lámpa tömegcikk lenne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nekem se tetszik a felnid mégis látom minden nap :P Azt hittem ezt Tomnak írtad... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Azt hittem ezt Tomnak írtad... :P :P Az ővé inkább tetszik,mert legalább az opel,nem ilyen vw utánzat ami még rosszul is sikerült :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Vigyek este teddyhengert? :P Van még egy kis beszáradt temperám is...(cicás topik rulez) :wub: Még nem egyenlőre csak nézem a leendő alapot... Jaa.. akkor csak kicsit vok lemaradva.. nem nagyon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 attól még a lámpa tömegcikk lenne B) Jelezném, maga az Astra az :P Vigyek este teddyhengert? :P Nem mondod, hogy bármikor elindulsz nélküle otthonról ? :wub: :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Jelezném, maga az Astra az :lol: Nem mondod, hogy bármikor elindulsz nélküle otthonról ? :wub: :P :P :D Az igaz :D ,de azért próbálunk tenni ellenne valamit,mégse az legyen.De mindenki azt a valamit csinálja tehát mégse ér semmit.Na ezt jól elmagyaráztam :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ...nekem is elfáradna a lábam, ha hetente kéne használni, és nem érném el a pedált... :P viszont én többet ülök benne és megyek vele mint állok a nyitott géptető alatt és mormogok, hogy "má megint mi van vele, miért nem megy?" B) :wub: de mondtam, hogy vissza van rakva a gyári és igy tudom kezelni a pedálokat meg ki is látok és a váltót is elérem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts