Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 már látom előre h jövő ilyenkor megint keresel vmi télit mert azzal sem tudsz közlekedni télen és kéne vmi rohangálós kocsi a 2 turbó mellé....különben is az A corsa már elcsépelt téma építs asconát :P B) :lol: nah kérdés: a 256 os gsi fék és a gyári 13as astra kerék milyen kapcsolatban vannak egymással ? :wub: Nem lesz itt ekkora tunying...egyenlőre...:-))))) Az Ascona meg alapból nem gyere be, de mondjuk egy Cabrijó az már döfi lenne...de akkor meg nem téli ótónak...:-) Fék? Szerintem 14-es...kell neki...mert a GSI-re már nem megyen fel a 13-as kerék... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nemsokára itt a szülinapom... :wub: :P :P Aki szülinapos az kérhet felnit ? B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Fék? Szerintem 14-es...kell neki...mert a GSI-re már nem megyen fel a 13-as kerék... :wub: na ez nem jó hír.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 na ez nem jó hír.... Boginak lesz felnije ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 na ez nem jó hír.... miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 miért is? mert akarok vmi fékprojektet az erősebb motorhoz de a téli garnitúrám 13as és jó és felnis.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 mert akarok vmi fékprojektet az erősebb motorhoz de a téli garnitúrám 13as és jó és felnis.... Ami most van rajta az nem 13as ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ami most van rajta az nem 13as ? nem, 7x14 :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 nem, 7x14 :P Mákod van :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Mákod van :P miérT? tudom h a fék elfér mögötte de a téli garnitúrámmal van a gond :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Azért lenne aki jól járna, ha én elpatkolnék...:-), és még a turbós betegágy sem maradna a nyakán...:-) Méér, azzal együtt temettetnéd magad? :P Qrva nagy gödröt kell neki ásni ám... :P Bár így meg lehet spórolni a drága koporsót. :lol: miérT? tudom h a fék elfér mögötte de a téli garnitúrámmal van a gond :wub: Télre úcccse kell nagy fék, akkor vissza kell pakolni az eredetit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Télre úcccse kell nagy fék, akkor vissza kell pakolni az eredetit :P inkább nézz be az ascona topicba légyszi és ott oszd az észt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Bár így meg lehet spórolni a drága koporsót. :P háát pedig az sem lenne egy olcsó koporsó mondjuk szemfödélnek jobbat is eltudtam volna képzelni mint egy ide-oda lifegő komputert :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 mondjuk szemfödélnek jobbat is eltudtam volna képzelni mint egy ide-oda lifegő komputert :wub: Miaz, magadra borítottad a szerverracket? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ma nagyon haláli formában vagytok! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Miaz, magadra borítottad a szerverracket? :P Akkor már nem írogatna :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Akkor már nem írogatna :wub: Egy igazi informatikusnál ezt sohasem lehet biztosra venni. :P Aki szülinapos az kérhet felnit ? :P B) Kérni bárki kérhet... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Egy igazi informatikusnál ezt sohasem lehet biztosra venni. :P Egy sw frissítés, és láss csodát... :P B) inkább nézz be az ascona topicba légyszi és ott oszd az észt :wub: áááá, nem érek én arra rája... :lol: Mondd, mi kőne? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Miaz, magadra borítottad a szerverracket? :wub: nemnem, itt Antalunk üzembiztosan és profin "beszerelt" vezérlőegységére gondoltam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Írígykesz mi Redi.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Írígykesz mi Redi.... :wub: Nem hiszem hogy heti rendszerességel szeretné látogatni az autószerelöket B) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Gondolom... :wub: ...nekem is elfáradna a lábam, ha hetente kéne használni, és nem érném el a pedált... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Gondolom... :wub: ...nekem is elfáradna a lábam, ha hetente kéne használni, és nem érném el a pedált... :P Inkább fáradna el a lábam. B) Különben is az ő hülyesége miatt lett úgy megcsinálva,de ő legalább belátta mik a korlátok :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Gondolom... :wub: ...nekem is elfáradna a lábam, ha hetente kéne használni, és nem érném el a pedált... :P Azért tagadhatatlanul van abban valami bájos, ha más magyarázza merre menjél, miközben taposod a pedált, de nem látsz ki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Azért tagadhatatlanul van abban valami bájos, ha más magyarázza merre menjél, miközben taposod a pedált, de nem látsz ki :wub: De legalább akkor is a saját autódban ülsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts