Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Spenótzöldszerű...és agyon van spoilerezve??? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Anti te téli autót miért akarsz átalakitani? Meg beleférsz egyáltalán? :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Én legalább elérem a gázpedált :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Én legalább elérem a gázpedált B) ha ehhez ennyire meg kell hizni inkább átalakíttatom hycomatosra a kocsit :P :wub: :P (mellesleg vissza van téve a gyári ülés, ugyhogy most elérem a pedálokat :lol: ) de most komolyan...mit csinálsz a belsejével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ha ehhez ennyire meg kell hizni inkább átalakíttatom hycomatosra a kocsit :lol: :P B) Sokkal egyszerübb...egyszerűen úgy kell berakni az üléseket, hogy az jó legyen... :P :D minek a belsejével??? :wub: Ja és kell nekem SOS egy C20XE szívó odlai veztengely...Ha valaki tud egyet esetleg... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Anti! Mé kell az a vez.tengely? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ja és kell nekem SOS egy C20XE szívó odlai veztengely...Ha valaki tud egyet esetleg... :wub: LET-é nem jó? Tudom, hogy nem fog úgy menni, de az legalább mintha lenne a Sonique-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 röviden ezért: Ez mondjuk magyarázat lenne arra is, hogy miért volt jó néha. :wub: Mondjuk arra nem magyarázat, hogy miért lett felcserélve a két tengely...vagyis miért került bele c20let szívó, és c20xe kipuff tengely amikor ennek pont fordítva kellett volna lennie...ezért olvadt el a gyertya, meg a mostani crash okozója is lehetett ez... Tehát meg kell cserélni a két tengelyt... A szívó oldara c20xe kell, a C20let meg a kipuff oldalra... B) A baj, hogy ennek már eredetileg így kellett volna lennie... :P LET-é nem jó? Tudom, hogy nem fog úgy menni, de az legalább mintha lenne a Sonique-nak. Az van nekem is...lehet, hogy avval lesz összerakva, max utána kicserélem otthon, mert az már nem nagy mutatvány...nem kell hozzá nagyon szétkapni a mocit... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 minek a belsejével??? :wub: korza A a racce féle kocsin jo sokat ront az a g astrás géptető....viszont a felni az póz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Egyenlőre majd ha meglesz... A tervek...kívűl matt fekete, belül kék kárpit, nyárra megkapja a mostan i 17-es kerekeket...nem lesz egyszerű, de addig nem nyuxom amig alá nem varrjuk...:-) Télre lehet, hogy még gyári marad...aztán c20let..:-) :wub: korza A a racce féle kocsin jo sokat ront az a g astrás géptető....viszont a felni az póz B) Redi, még egy baszom nagy szárny kéne rá hátra nem???? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Télre lehet, hogy még gyári marad...aztán c20let..:-) :wub: Te egy erősen mazoista gyerek vagy....nem elég egyel sz..ni? :lol: Redi, még egy baszom nagy szárny kéne rá hátra nem???? :P B) nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Te egy erősen mazoista gyerek vagy....nem elég egyel sz..ni? B) nem :wub: Most már a hátam mögött a tapasztalat...:-) De lehet, hogy csak c20xe lesz...:-) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 De lehet, hogy csak c20xe lesz...:-) :wub: :P Miaz, kezdesz felnőni? B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Miaz, kezdesz felnőni? :P :P csak öregszik és gyűlnek az ősz hajszálak nála is B) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Csoda, hogy nem hullik... Meghalni meg elég a turbó is...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Meghalni meg elég a turbó is...:-) mielőtt ez bekövetkezik vihetnél már 1x engem is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ha úgy szeretnéd a kettőt is összehozhatjuk... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ha úgy szeretnéd a kettőt is összehozhatjuk... :wub: :P :P az lehet senkinek sem lenne jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Hogy nektek semmi sem jó...:-))))) Azért lenne aki jól járna, ha én elpatkolnék...:-), és még a turbós betegágy sem maradna a nyakán...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 hát nem hiszem, hogy sok ember lenne, akinek ez jó lenne... Anti... ennyire sokk már az ótó, hogy ilyeneken gondolkozol? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Dehogy gondolkozom...de ez a zászló mindannyiunknak áll... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Dehogy gondolkozom...de ez a zászló mindannyiunknak áll... :wub: uhh... lehet az én készülékemben van a hiba, de nem teljesen értem a mondat 2.felét. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ...mármint, hogy elpatkolunk... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ...mármint, hogy elpatkolunk... :wub: Ez egy durva játék, elég nehéz elkerülni a végét. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts