Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Spenótzöldszerű...és agyon van spoilerezve??? :wub:
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Anti te téli autót miért akarsz átalakitani? Meg beleférsz egyáltalán? :P :wub:
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Én legalább elérem a gázpedált :wub:
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Én legalább elérem a gázpedált B) ha ehhez ennyire meg kell hizni inkább átalakíttatom hycomatosra a kocsit :P :wub: :P (mellesleg vissza van téve a gyári ülés, ugyhogy most elérem a pedálokat :lol: ) de most komolyan...mit csinálsz a belsejével?
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 ha ehhez ennyire meg kell hizni inkább átalakíttatom hycomatosra a kocsit :lol: :P B) Sokkal egyszerübb...egyszerűen úgy kell berakni az üléseket, hogy az jó legyen... :P :D minek a belsejével??? :wub: Ja és kell nekem SOS egy C20XE szívó odlai veztengely...Ha valaki tud egyet esetleg... :P
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Anti! Mé kell az a vez.tengely? :wub:
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Ja és kell nekem SOS egy C20XE szívó odlai veztengely...Ha valaki tud egyet esetleg... :wub: LET-é nem jó? Tudom, hogy nem fog úgy menni, de az legalább mintha lenne a Sonique-nak.
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 röviden ezért: Ez mondjuk magyarázat lenne arra is, hogy miért volt jó néha. :wub: Mondjuk arra nem magyarázat, hogy miért lett felcserélve a két tengely...vagyis miért került bele c20let szívó, és c20xe kipuff tengely amikor ennek pont fordítva kellett volna lennie...ezért olvadt el a gyertya, meg a mostani crash okozója is lehetett ez... Tehát meg kell cserélni a két tengelyt... A szívó oldara c20xe kell, a C20let meg a kipuff oldalra... B) A baj, hogy ennek már eredetileg így kellett volna lennie... :P LET-é nem jó? Tudom, hogy nem fog úgy menni, de az legalább mintha lenne a Sonique-nak. Az van nekem is...lehet, hogy avval lesz összerakva, max utána kicserélem otthon, mert az már nem nagy mutatvány...nem kell hozzá nagyon szétkapni a mocit... :P
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 minek a belsejével??? :wub: korza A a racce féle kocsin jo sokat ront az a g astrás géptető....viszont a felni az póz :P
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Egyenlőre majd ha meglesz... A tervek...kívűl matt fekete, belül kék kárpit, nyárra megkapja a mostan i 17-es kerekeket...nem lesz egyszerű, de addig nem nyuxom amig alá nem varrjuk...:-) Télre lehet, hogy még gyári marad...aztán c20let..:-) :wub: korza A a racce féle kocsin jo sokat ront az a g astrás géptető....viszont a felni az póz B) Redi, még egy baszom nagy szárny kéne rá hátra nem???? :P :P
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Télre lehet, hogy még gyári marad...aztán c20let..:-) :wub: Te egy erősen mazoista gyerek vagy....nem elég egyel sz..ni? :lol: Redi, még egy baszom nagy szárny kéne rá hátra nem???? :P B) nem :P
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Te egy erősen mazoista gyerek vagy....nem elég egyel sz..ni? B) nem :wub: Most már a hátam mögött a tapasztalat...:-) De lehet, hogy csak c20xe lesz...:-) :P :P
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 De lehet, hogy csak c20xe lesz...:-) :wub: :P Miaz, kezdesz felnőni? B) :P
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Miaz, kezdesz felnőni? :P :P csak öregszik és gyűlnek az ősz hajszálak nála is B) :wub:
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Csoda, hogy nem hullik... Meghalni meg elég a turbó is...:-)
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Meghalni meg elég a turbó is...:-) mielőtt ez bekövetkezik vihetnél már 1x engem is :wub:
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Ha úgy szeretnéd a kettőt is összehozhatjuk... :wub: :P :P
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Ha úgy szeretnéd a kettőt is összehozhatjuk... :wub: :P :P az lehet senkinek sem lenne jó.
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Hogy nektek semmi sem jó...:-))))) Azért lenne aki jól járna, ha én elpatkolnék...:-), és még a turbós betegágy sem maradna a nyakán...:-)
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 hát nem hiszem, hogy sok ember lenne, akinek ez jó lenne... Anti... ennyire sokk már az ótó, hogy ilyeneken gondolkozol? :wub:
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Dehogy gondolkozom...de ez a zászló mindannyiunknak áll... :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Dehogy gondolkozom...de ez a zászló mindannyiunknak áll... :wub: uhh... lehet az én készülékemben van a hiba, de nem teljesen értem a mondat 2.felét. :P
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 ...mármint, hogy elpatkolunk... :wub:
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 ...mármint, hogy elpatkolunk... :wub: Ez egy durva játék, elég nehéz elkerülni a végét. :P
Recommended Posts