sárgaGSI Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 húúú wazz csak most olvastam Lóri kommentjét.... nem sámli...... Kösz Tom majd megnézem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Nem is vettem észre, túlvagyok a 8000-en. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Nem is vettem észre, túlvagyok a 8000-en. :P És kerekebb lett az élet? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ugyanúgy 4 keréken az élet... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Demó sajnálom hogy ez törpént az ótóval :wub: Másik autó amúgy? Mi baja lett? A másik egy F Astra volt, annak nem lett ennyi baja. Tegnap megkaptam a lámpát, az indexet és a sárvédöt, de már késön értem haza. Mindjárt lemegyek és kicserélem az alkatrészeket. Remélem nincs több baja, mint amennyit eddig láttam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Ma lejárt a műszaki a GSin :wub: Holnap este meg megy vizsgázni - drukkoljatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Köszönöm Béjemvé.Tomi a mai rengeteg segitséget (is) Hihetetlen hogy egyes embernek nem nevezhető tárgyak milyen gerinctelenül tudnak bánni egy autóval... :P István, mér adod el az éndzsölájt? Persze csak ha publikus. Amúgy nem gondolkozom rajta hogy megveszem, tényleg úgy csak kérdem. Megyek lemosom a kocsit legalább dzsuvás ne legyen a vizsgán ha már minden más baja van :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Télleg mér Coupé??????????????? :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Mert ilyen lámpát szeretnék És még egy csomó más oka van.Többek között azért mert lassan több lesz belöle mint gyáriból.Lehet bele xenon-t rakni.És a morcosítást is meglehet úgy csinálni hogy ne karcolja össze a lámpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Mert ilyen lámpát szeretnék http://img.tar.hu/coupeastra/size2/19490339.jpg És még egy csomó más oka van.Többek között azért mert lassan több lesz belöle mint gyáriból.Lehet bele xenon-t rakni.És a morcosítást is meglehet úgy csinálni hogy ne karcolja össze a lámpát. Ez a lámpa olyan,mint ha gyári lenne, s közben mégsem?? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 olyan mintha gyári lenne,de a fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Hát így már érthető és télleg mindenkinek olyanja van........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Az Angelbe is lehet xenont rakni... :P Most végigolvastam, hogy mik vannak...hát mik vannak... :P Ma még a Dobi is megadta magát aladtam...leszakadta a generátorszíj...jelent esetben az hajtja a vízpumpát is...meghekkeltem, de holnap szíjcsere azon is... Felmerült, hogy bringával kéne járnom...de még arról is leesne a lánc... :wub: A hengerfejem, durván megrepedt, tehát az kuka...most várom, hogy elkészüljön a a kis hengerfejem...remélem hétvégén ott lehetek már Kecsón... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Attila mit szólt hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...litz-hits59.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...itz-hits354.jpg olyan mintha gyári lenne,de a fekete. Akkor ez gyakorlatilag a GSi gyári, sötétített lámpája, amit anno iszonyat horror áron (számomra) lehetett volna beszerezni.Bár mikor kavicsot kapott 2 éve a bal első lámpám, nekem is felajánlották, de én balga drágáltam, és vettem u.gy.-t.BárNE tettem volna. Végül is?Ha tetszik? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Szerintem nem gyári,mert nem írják hogy az lenne.Nem tetszik annyira mint az angel eyes de csütörtökön a lurdynál minden f astrában ilyen volt,kivéve Albertét.Ráadásul mivel kicsivel kijebb van mint a gyári lámpa és mozog is egy kicsit,beleér a morcósított géptetőbe.Ha meg úgy csinálják meg hogy ne érjen bele akkor meg el áll az egész.Ráadásul mindenki ezt veszi,és nem az fk-t.Lehet arra is lecserélném,mármint FK-ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Szerintem nem gyári,mert nem írják hogy az lenne.Nem tetszik annyira mint az angel eyes de csütörtökön a lurdynál minden f astrában ilyen volt,kivéve Albertét.Ráadásul mivel kicsivel kijebb van mint a gyári lámpa és mozog is egy kicsit,beleér a morcósított géptetőbe.Ha meg úgy csinálják meg hogy ne érjen bele akkor meg el áll az egész.Ráadásul mindenki ezt veszi,és nem az fk-t.Lehet arra is lecserélném,mármint FK-ra van ilyesmi eladó cuccod és nemszolsz? :P bele kellene próbálni az enyémbe hogy a géptető beleér e..... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Attila röhögött...bár lehet, hogy inkább sírt volna... Holnap is megyek hozzájuk... :D van ilyesmi eladó cuccod és nemszolsz? :P bele kellene próbálni az enyémbe hogy a géptető beleér e..... :wub: Van még hely otthon a polcon??? :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Mert ilyen lámpát szeretnék Lehet bele xenon-t rakni. Persze lehet tenni bele csak akkor nem lesz távolsági fényszoród! Mivel a xenon izzó 1 szálas. A BMW-n úgy van távolsági, hogy elétol egy lencsét amikor előretolom a kart (bixenon). Itt pedig 2szálas H4 izzó adja távolságit és a tompítottat együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 .....csütörtökön a lurdynál minden f astrában ilyen volt,kivéve Albertét... Milyen egy különleges autóm van :wub: Sajna hogy eladod csak mert tömegcucc lett :P Szerintem jól áll annak a kocsinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Van még hely otthon a polcon??? B) :lol: :D hát igen nem mindenkiéből ugy kerülnek ki a cuccok, hogy aztán mehet a méh-be :wub: olyan vagy mint a motorosok.....ha egyszer bukás van akkor minden mehet a kukába :P van egy kevés cucc itt a Hungárián, van 2 bazi nagy szatyor az uj lakásban, tele a csomagtartó, meg van 2 ülés a céges egyik irattárban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Milyen egy különleges autóm van :wub: Sajna hogy eladod csak mert tömegcucc lett :P Szerintem jól áll annak a kocsinak. Akkor adom el ha kapok érte 43000ft-t. :P Redi! Arra is van megoldás csak nekem az már nem "gyári".Elég nehéz kiszedni,a lökhárított se árt leszedni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Tomi! Tudod, ezért lehet, kapni, H4 Bi xenont...bizti a tunyinújságok lapozgatása közben még ilyenről nem hallottál...pedig a Tom előző tulaja is azt rakott bele anno... ...csütörtökön a lurdynál minden f astrában ilyen volt,kivéve Albertét... Már az F Astra is tömegcikke, ezért sem mentem evvel... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Tomi! Tudod, ezért lehet, kapni, H4 Bi xenont...bizti a tunyinújságok lapozgatása közben még ilyenről nem hallottál...pedig a Tom előző tulaja is azt rakott bele anno... Már az F Astra is tömegcikke, ezért sem mentem evvel... :P Nekem nem bixenon van, a távolsági hagyományos fénnyel világít (amikor az autó elektromos rendszere éppen úgy óhajtja... :wub: ). Már az F Astra is tömegcikke, ezért sem mentem evvel... :P Ja, én is leraktam nemrég 3 hétre, mert már büdös volt hogy minenkinek ilyenje van. Főleg a kétszínűek gázak, amik az enyémről lettek koppintva, csak más összeállításban (pl. kék-fekete...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Nekem nem bixenon van, a távolsági hagyományos fénnyel világít (amikor az autó elektromos rendszere éppen úgy óhajtja... :wub: ). Tom! Csak, hogy tudd az autódban, volt gyári lámpa H 4 bixenonnal...szeretnéd, hogy meséljek még róla??? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts