mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Ezzel a carstyling dologgal most sokunknak ment el a vonat... :P magamon meglepődtem... :wub:
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Ezzel a carstyling dologgal most sokunknak ment el a vonat... :P magamon meglepődtem... :wub: csodálkoztam is rajta B) :P
Tom Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Megy most rendesen a Carstyling oldal nektek?
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Kitöröltem :D :P :wub: Kösziiiiiiiiiii :P B) :lol:
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Megy most rendesen a Carstyling oldal nektek? Nem,szerintem összeomlott a rendszer a sok opeltől :wub: :P :P
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Megy most rendesen a Carstyling oldal nektek? hát bénázok egy órája 5 db képpel.... (ez azt jelenti h nem)
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Kösziiiiiiiiiii :wub: :P :P Igazán nincs mit.Én átérzem a félelmedet :lol: B)
Tom Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Nem,szerintem összeomlott a rendszer a sok opeltől :wub: :P :P Hát igen. Ilyen jó autókból nem nagyon tud sokat kezelni a rendszer... B) Azt tudjuk, hogy a Géza mit ment a döntöben?
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 egyszerüen annyira jó vagyok, hogy hanyatvágta magát a carstyling.hu Tőlem B) :wub: :P :P
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 csodálkoztam is rajta :P :wub: Hát még én.... most meg kezdem megutálni a folyamatos szenvedés miatt... épp háttérzenét szeretnék berakni... de folyamatosan szenved. :lol: egyszerüen annyira jó vagyok, hogy hanyatvágta magát a carstyling.hu Tőlem :P :P :P B) mondjuk én pont azóta észlelem a geb@szt, mióta megjelentél... :D MIlyen vírust küldtél nekik? :D
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 mostmár télleg idegel h azt írja ki h nem is létzeik ilyen felhasználó...... na jó annyira nem :wub:
Tom Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Lehet hogy össze van kötve a BM gépjárműinformációs rendszrével? :P :wub: :P
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Lehet hogy össze van kötve a BM gépjárműinformációs rendszrével? B) :P :P húú... az nagyon kaki lenne... :wub:
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Demó hazaért éppségben? valószínű hogy hazaért mert még 4kor írogatott a carstylingon :D Nem tudom mit ment a Géza :D egyszerüen annyira jó vagyok, hogy hanyatvágta magát a carstyling.hu Tőlem :P :P :P B) Erre már nem is tudok mit mondani :lol: :D :P Hát még én.... most meg kezdem megutálni a folyamatos szenvedés miatt... épp háttérzenét szeretnék berakni... de folyamatosan szenved. :D Nincs is annál jobb mikor csend van a lakásban,megnyitod valakinek az oldalát és elkezd üvölteni a zene :wub: :P :D
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Nincs is annál jobb mikor csend van a lakásban,megnyitod valakinek az oldalát és elkezd üvölteni a zene :wub: :P :P ez nem üvöltve kezdi... hallgasd meg. The Doors - Riders on the storm B)
Demó Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Elöször is szeretnék hatalmas köszönetet mondani Dinynek, Coupenak és Tomnak, mert a segítségük nélkül nem tudom hogy mit csináltam volna. Viszont be kell gyüjtenem mégtöbb telefonszámot, ki tudja, hogy hol szarik be legközelebb valami. :wub: Szerencsésen hazaértem. A pályán megtalált egy Ukrán, vagy Orosz 3-as BMW is. :P Egy darabig mellette maradtam, aztán 180-nál odaléptem neki. :P Ezt eljátszottuk párszor Kecskemétig, mondjuk volt pár helycsere is, hogy ne legyen unalmas. B)
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Elöször is szeretnék hatalmas köszönetet mondani Dinynek, Coupenak és Tomnak, mert a segítségük nélkül nem tudom hogy mit csináltam volna. Viszont be kell gyüjtenem mégtöbb telefonszámot, ki tudja, hogy hol szarik be legközelebb valami. :wub: Szerencsésen hazaértem. A pályán megtalált egy Ukrán, vagy Orosz 3-as BMW is. :P Egy darabig mellette maradtam, aztán 180-nál odaléptem neki. :P Ezt eljátszottuk párszor Kecskemétig, mondjuk volt pár helycsere is, hogy ne legyen unalmas. B) Grat a szervízhez...... Ide illő kérdésem lenne h Felnit carstylingon kívül máshol nem árulnak?????????????? Sehol nem találni normálisabbakat Duen használtautó kilőve.... Más 5let???
loree_gsi16v Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Ha már a kromofágolt gsi-ről és Demó autójárul beszélünk akkor én is elmesélek egy jó kis balhét. Csütörtök este szálnánk be a kocsiba egy haverommal és egy csajjal, mikor négy részeg állat (mondjuk mi is ittunk 3-4 sört :wub: ) ugatni kezzd nekünk, hogy milyen zenét hallgatunk. Havrom csak annyit mondott ha nem tetszik akkor ne figyeljeb ide. Elindultunk, megfordultam és arra lettem figyelmes, hogy a sörös üveget hozzábaszta kocsimhoz. Megállok megnézem és látom, hogy a bal hátsó szélvédő alatt a sárvédő felső peremén egy 20Ft-s nagyságú horpadás van, de a festék nem jött le. Kihívtuk a Yardokat, ki is jöttek kietten két fiatal normális srác, látták hogy ittunk de nem szóltak semmit mert haverom span nekik és azt mondtuk ő vezetett. A zsaruk azt mondták intézzük el egymást közt, mert bíróság stb. Felhívtam haveromat és jöttek egyből ők is 3-an a corsával. Elkaptuk őket az egyik utcába de akkor már csak 2-en voltak és normálisan beszéltünk hozzájuk, mikor is aki megdobta kocsimat megrúgta a lenyzót aki velünk volt. Na akkor aztán elszabadult a pokol, úgy megbaztuk a gyerek száját, hogy ő kért még bocsánatot a végén és odaadta a telószámát. Közben kijött két rendőr autó ismét és felírták a srác adatait na pl. nem fizetne akkor feljelentsem. Az én papírjaimat el sem kérték sőt egy szót sem szoltak. Elengedtük a gyereket mert megsajnáltam, mondta, hogy 2 hónapos gyereke van meg stb. A poén, hogy az egyik haverom aki ott volt ment másnap az ambulenciára és ott talizott vele. A gyerek mondta, hogy mikor reggel felkelt homályosan látott és ezért jött be. Ott is bocsánatot kért és tudja, hogy hülye volt. Végülis a srác nem azért kapott amit csinált, nem mert egy csajt megrúgott de sajnos az indulatok elszabadultak, mer az autújára gondolom sokmindenki alergiás főleg azr basztattják. Ad a srác kb. 15 rongyot de csak jövőre fényeztetem addig kibírja.
Tom Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Ide illő kérdésem lenne h Felnit carstylingon kívül máshol nem árulnak?????????????? Sehol nem találni normálisabbakat Duen használtautó kilőve.... Más 5let??? Apróneten is vannak néha fent egész jó darabok, egy próbát szerintem megérne. :wub:
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 ezt nem volt szabad kihagyni......nézzétek végig
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 mikor is aki megdobta kocsimat megrúgta a lenyzót aki velünk volt mitcsinált??? :wub: :P :P élve elásni az ilyet b+
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Grat a szervízhez...... Ide illő kérdésem lenne h Felnit carstylingon kívül máshol nem árulnak?????????????? Sehol nem találni normálisabbakat Duen használtautó kilőve.... Más 5let??? Átküldöm neked a képeket a felniről majd nézd meg. :P Elöször is szeretnék hatalmas köszönetet mondani Dinynek, Coupenak és Tomnak, mert a segítségük nélkül nem tudom hogy mit csináltam volna. Viszont be kell gyüjtenem mégtöbb telefonszámot, ki tudja, hogy hol szarik be legközelebb valami. :wub: Szerencsésen hazaértem. A pályán megtalált egy Ukrán, vagy Orosz 3-as BMW is. B) Egy darabig mellette maradtam, aztán 180-nál odaléptem neki. :P Ezt eljátszottuk párszor Kecskemétig, mondjuk volt pár helycsere is, hogy ne legyen unalmas. :lol: Nincs mit örülök hogy segíthettemMeg így legalább Tökölön is kintvoltam ha nehezen is találtunk oda :D
Laci4 Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 ezt nem volt szabad kihagyni......nézzétek végig Az 5. bordó láda még el is menne :wub:
Albert Elküldve Szeptember24, 2006 Elküldve Szeptember24, 2006 Demó sajnálom hogy ez törpént az ótóval :P Másik autó amúgy? Mi baja lett? Lóri bakker ez hihetetlen, hogy lehet valaki ekkora büdös p@raszt, hogy tehet ilyet ha ivott ha nem, ha van gyereke ha nincs. Büdös patkányt remélem megagyaltátok rendesen. :wub: Ma lejárt a műszaki a GSin :P
Recommended Posts