mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Ezzel a carstyling dologgal most sokunknak ment el a vonat... :P magamon meglepődtem... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Ezzel a carstyling dologgal most sokunknak ment el a vonat... :P magamon meglepődtem... :wub: csodálkoztam is rajta B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Megy most rendesen a Carstyling oldal nektek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Kitöröltem :D :P :wub: Kösziiiiiiiiiii :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Megy most rendesen a Carstyling oldal nektek? Nem,szerintem összeomlott a rendszer a sok opeltől :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Megy most rendesen a Carstyling oldal nektek? hát bénázok egy órája 5 db képpel.... (ez azt jelenti h nem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Kösziiiiiiiiiii :wub: :P :P Igazán nincs mit.Én átérzem a félelmedet :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Nem,szerintem összeomlott a rendszer a sok opeltől :wub: :P :P Hát igen. Ilyen jó autókból nem nagyon tud sokat kezelni a rendszer... B) Azt tudjuk, hogy a Géza mit ment a döntöben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 egyszerüen annyira jó vagyok, hogy hanyatvágta magát a carstyling.hu Tőlem B) :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 csodálkoztam is rajta :P :wub: Hát még én.... most meg kezdem megutálni a folyamatos szenvedés miatt... épp háttérzenét szeretnék berakni... de folyamatosan szenved. :lol: egyszerüen annyira jó vagyok, hogy hanyatvágta magát a carstyling.hu Tőlem :P :P :P B) mondjuk én pont azóta észlelem a geb@szt, mióta megjelentél... :D MIlyen vírust küldtél nekik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Demó hazaért éppségben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 mostmár télleg idegel h azt írja ki h nem is létzeik ilyen felhasználó...... na jó annyira nem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Lehet hogy össze van kötve a BM gépjárműinformációs rendszrével? :P :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Lehet hogy össze van kötve a BM gépjárműinformációs rendszrével? B) :P :P húú... az nagyon kaki lenne... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Demó hazaért éppségben? valószínű hogy hazaért mert még 4kor írogatott a carstylingon :D Nem tudom mit ment a Géza :D egyszerüen annyira jó vagyok, hogy hanyatvágta magát a carstyling.hu Tőlem :P :P :P B) Erre már nem is tudok mit mondani :lol: :D :P Hát még én.... most meg kezdem megutálni a folyamatos szenvedés miatt... épp háttérzenét szeretnék berakni... de folyamatosan szenved. :D Nincs is annál jobb mikor csend van a lakásban,megnyitod valakinek az oldalát és elkezd üvölteni a zene :wub: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Nincs is annál jobb mikor csend van a lakásban,megnyitod valakinek az oldalát és elkezd üvölteni a zene :wub: :P :P ez nem üvöltve kezdi... hallgasd meg. The Doors - Riders on the storm B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Elöször is szeretnék hatalmas köszönetet mondani Dinynek, Coupenak és Tomnak, mert a segítségük nélkül nem tudom hogy mit csináltam volna. Viszont be kell gyüjtenem mégtöbb telefonszámot, ki tudja, hogy hol szarik be legközelebb valami. :wub: Szerencsésen hazaértem. A pályán megtalált egy Ukrán, vagy Orosz 3-as BMW is. :P Egy darabig mellette maradtam, aztán 180-nál odaléptem neki. :P Ezt eljátszottuk párszor Kecskemétig, mondjuk volt pár helycsere is, hogy ne legyen unalmas. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Elöször is szeretnék hatalmas köszönetet mondani Dinynek, Coupenak és Tomnak, mert a segítségük nélkül nem tudom hogy mit csináltam volna. Viszont be kell gyüjtenem mégtöbb telefonszámot, ki tudja, hogy hol szarik be legközelebb valami. :wub: Szerencsésen hazaértem. A pályán megtalált egy Ukrán, vagy Orosz 3-as BMW is. :P Egy darabig mellette maradtam, aztán 180-nál odaléptem neki. :P Ezt eljátszottuk párszor Kecskemétig, mondjuk volt pár helycsere is, hogy ne legyen unalmas. B) Grat a szervízhez...... Ide illő kérdésem lenne h Felnit carstylingon kívül máshol nem árulnak?????????????? Sehol nem találni normálisabbakat Duen használtautó kilőve.... Más 5let??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Ha már a kromofágolt gsi-ről és Demó autójárul beszélünk akkor én is elmesélek egy jó kis balhét. Csütörtök este szálnánk be a kocsiba egy haverommal és egy csajjal, mikor négy részeg állat (mondjuk mi is ittunk 3-4 sört :wub: ) ugatni kezzd nekünk, hogy milyen zenét hallgatunk. Havrom csak annyit mondott ha nem tetszik akkor ne figyeljeb ide. Elindultunk, megfordultam és arra lettem figyelmes, hogy a sörös üveget hozzábaszta kocsimhoz. Megállok megnézem és látom, hogy a bal hátsó szélvédő alatt a sárvédő felső peremén egy 20Ft-s nagyságú horpadás van, de a festék nem jött le. Kihívtuk a Yardokat, ki is jöttek kietten két fiatal normális srác, látták hogy ittunk de nem szóltak semmit mert haverom span nekik és azt mondtuk ő vezetett. A zsaruk azt mondták intézzük el egymást közt, mert bíróság stb. Felhívtam haveromat és jöttek egyből ők is 3-an a corsával. Elkaptuk őket az egyik utcába de akkor már csak 2-en voltak és normálisan beszéltünk hozzájuk, mikor is aki megdobta kocsimat megrúgta a lenyzót aki velünk volt. Na akkor aztán elszabadult a pokol, úgy megbaztuk a gyerek száját, hogy ő kért még bocsánatot a végén és odaadta a telószámát. Közben kijött két rendőr autó ismét és felírták a srác adatait na pl. nem fizetne akkor feljelentsem. Az én papírjaimat el sem kérték sőt egy szót sem szoltak. Elengedtük a gyereket mert megsajnáltam, mondta, hogy 2 hónapos gyereke van meg stb. A poén, hogy az egyik haverom aki ott volt ment másnap az ambulenciára és ott talizott vele. A gyerek mondta, hogy mikor reggel felkelt homályosan látott és ezért jött be. Ott is bocsánatot kért és tudja, hogy hülye volt. Végülis a srác nem azért kapott amit csinált, nem mert egy csajt megrúgott de sajnos az indulatok elszabadultak, mer az autújára gondolom sokmindenki alergiás főleg azr basztattják. Ad a srác kb. 15 rongyot de csak jövőre fényeztetem addig kibírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Ide illő kérdésem lenne h Felnit carstylingon kívül máshol nem árulnak?????????????? Sehol nem találni normálisabbakat Duen használtautó kilőve.... Más 5let??? Apróneten is vannak néha fent egész jó darabok, egy próbát szerintem megérne. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 ezt nem volt szabad kihagyni......nézzétek végig Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 mikor is aki megdobta kocsimat megrúgta a lenyzót aki velünk volt mitcsinált??? :wub: :P :P élve elásni az ilyet b+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Grat a szervízhez...... Ide illő kérdésem lenne h Felnit carstylingon kívül máshol nem árulnak?????????????? Sehol nem találni normálisabbakat Duen használtautó kilőve.... Más 5let??? Átküldöm neked a képeket a felniről majd nézd meg. :P Elöször is szeretnék hatalmas köszönetet mondani Dinynek, Coupenak és Tomnak, mert a segítségük nélkül nem tudom hogy mit csináltam volna. Viszont be kell gyüjtenem mégtöbb telefonszámot, ki tudja, hogy hol szarik be legközelebb valami. :wub: Szerencsésen hazaértem. A pályán megtalált egy Ukrán, vagy Orosz 3-as BMW is. B) Egy darabig mellette maradtam, aztán 180-nál odaléptem neki. :P Ezt eljátszottuk párszor Kecskemétig, mondjuk volt pár helycsere is, hogy ne legyen unalmas. :lol: Nincs mit örülök hogy segíthettemMeg így legalább Tökölön is kintvoltam ha nehezen is találtunk oda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 ezt nem volt szabad kihagyni......nézzétek végig Az 5. bordó láda még el is menne :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Demó sajnálom hogy ez törpént az ótóval :P Másik autó amúgy? Mi baja lett? Lóri bakker ez hihetetlen, hogy lehet valaki ekkora büdös p@raszt, hogy tehet ilyet ha ivott ha nem, ha van gyereke ha nincs. Büdös patkányt remélem megagyaltátok rendesen. :wub: Ma lejárt a műszaki a GSin :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts