Tom Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 És tud valaki jó helyet, ismerőst...(Balázska) aki tud ilyet intézni neekm részletre? :-9 Én a notebook.hu-nál veszem, nagyon kedvező részreltre. Kb 11%-kal kell többet fizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 És tud valaki jó helyet, ismerőst...(Balázska) aki tud ilyet intézni neekm részletre? :-9 Nem biztos, hogy sulinetben kapod a legjobb (neked legjobban megfelelő) cuccot az ár /teljesitmény kategóriában! Nézz azért szét máshol is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Coupe ! 85ért van calibra bőrbelső a duenen...nekem sajnos már nem pálya :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Sulinet expressel hogy tok én laptopot venni??? Mi kell ahhoz??? :-) sztem már olyan nincs Hehe... devan,devan :wub: Valamelyik kiskerünkbe beGYALOGOLSZ, adok kontaktot. Kb. 3 hitelintézettel állunk kapcsolatban, meg van pár note-unk is :P Bár lehet, hogy jobban jársz, ha nem Sulinetben veszed... de ehhez tudni kellene a pontos igényeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Bár lehet, hogy jobban jársz, ha nem Sulinetben veszed... de ehhez tudni kellene a pontos igényeket... énis ezt mondom ja és Anti! Fontos tudnivaló, hogy ebben nem az megy jobban amelyik hangosabban fütyül :P :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 énis ezt mondom ja és Anti! Fontos tudnivaló, hogy ebben nem az megy jobban amelyik hangosabban fütyül :P :wub: :P :P B) de gonosz!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 én a www.edigital.hu n vettem a notebóóókot. ott leagalább egy huszassal volt olcsobb mint a laptop.hu-n vagy a notebook.hu-n. érdemes jóóól körbenézni, mert k.sokat lehet sporolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Coupe ! 85ért van calibra bőrbelső a duenen...nekem sajnos már nem pálya :P Köszönöm! Szép állapotban van,de sajnos most nincs rá pénzem :P Jó lenne egy ilyet kifogni tavasszal és astrából hogy az ajtókárpítok is jók legyenek nekem :wub: A calibra ülései jók az astrába,hátra is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 A calibra ülései jók az astrába,hátra is? Nem. Sőt, az elsők is kicsit mások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Köszönöm! Szép állapotban van,de sajnos most nincs rá pénzem :P Jó lenne egy ilyet kifogni tavasszal és astrából hogy az ajtókárpítok is jók legyenek nekem :wub: A calibra ülései jók az astrába,hátra is? biztosan nem jók...az elsőket meg sztem át lehet alakítani kultúráltan.. nekem is fogjál ki valamit tavaszra :P Este viszek neked egy Chip-et B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 biztosan nem jók...az elsőket meg sztem át lehet alakítani kultúráltan.. nekem is fogjál ki valamit tavaszra :P Este viszek neked egy Chip-et :lol: Már megint egy chip? :wub: Chip v3.0 ? B) nah ha a tiedbe való coupe, kivi leszek.. sajna nem élőben.. megyek dóóógozni.. reggelig.. :P ui: mi ez a pangás? valami rendezvény van? mintha az egész fórum ki lenne halva.. vagy csak nekem tünik úgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Már megint egy chip? :wub: Chip v3.0 ? :P nah ha a tiedbe való coupe, kivi leszek.. sajna nem élőben.. megyek dóóógozni.. reggelig.. :P ui: mi ez a pangás? valami rendezvény van? mintha az egész fórum ki lenne halva.. vagy csak nekem tünik úgy? gyári chip és a sajátja B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 A calibra ülései jók az astrába,hátra is? Sajnos az astra caravan hátsó ülései sem jók nekem,pedig Demótól elhoztam volna az imscher caravánból az üléseket! :wub: Oda kell figyelni,nehogy úgy jár mint Udi,neki 2hétig szabták a kárpítosok az üléseket az 5ajtósba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 gyári chip és a sajátja :wub: Tudott vele valamit kezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Tudott vele valamit kezdeni? ki lett olvasva annyit tudok Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Akkor a tuningot is ki lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 én a www.edigital.hu n vettem a notebóóókot. ott leagalább egy huszassal volt olcsobb mint a laptop.hu-n vagy a notebook.hu-n. érdemes jóóól körbenézni, mert k.sokat lehet sporolni. csak vedd észre miért olcsóbb az edigital... majdnem mindent kinntről hoznak, ha garis para van akkor user várj pár hetet, hónapot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Akkor a tuningot is ki lehet! Má mé ne lehetne? :wub: Kérek chipet, 2 perc múlva adom a bináris file-t. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Má mé ne lehetne? :wub: Kérek chipet, 2 perc múlva adom a bináris file-t. :P olvassd ki inkább a Háború és Békét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Akkor a tuningot is ki lehet! Persze, hogy ki lehet. Ezért is téptem a szám a múltkor. Amúgy tök mezei a cucc, 27C010, semmi extra. És korántsincs tele, simán meg lehet oldani, hogy akár kisebb EPROM-ba is átírják a kódot, mint ahogy Coupe egyik chipje is kisebb (csak 28 lábú, valszeg 27C512). Kiolvasom még a tuning chipeket is - aztán beírok egy próbát, ha működik, mehet a reprodukció.... Aztán összehasonlítva a kódot, meg az adatokat, el lehet gondolkodni az esetleges saját tuningon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 olvassd ki inkább a Háború és Békét :P És az izgalom a tetőfokára hág... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 És az izgalom a tetőfokára hág... :wub: :P mi van a Gsivel és a papírokkal ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 mi van a Gsivel és a papírokkal ? :P Megvan mind a kettő hála az Ákosnak! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Megvan mind a kettő hála az Ákosnak! :wub: éljen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 éljen :P Én is pont így látom. :wub: Nálad mi a helyzet a motorcsere projekttel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts