mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....énis B) :wub: :P :P.... Fú de pesszimista. Lacika hogy áll ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Fú de pesszimista. Lacika hogy áll ? Kire gondolsz? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Itt vagyok ragyogok..csak kivételesen dolgoztam...:-) A kocsi még ugyanúgy áll a garázsban...reggel megnézem megkötött e a technokol...:-) Ha nem, akkor István átvontat a Tarrhoz, neki van valami jó kétkomponensű ragasztója...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Srácok!! Szeretném jeléezni, hogy biztos információk szerint a KPM hétvégén országos nagy ellenörzést tervez. Szóval felhivnám mindenki figyelmét arra, hogy elég nehéz levizsgáztatni az elvett forgalmis autókat..... Klassz.. nekem mennem kell szombaton.. de asszem pont nekem van a legkevesebb félnivalóm.. ha van egyátalán(max az öreg rugók+gátlók :P ) meg amiről még esetleg nem is tudok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Fú de pesszimista. Lacika hogy áll ? Ha negem kérdezel, akkor Lacika intézi a hengfejet, ha az későn lesz kész, akkor tercsiba lesz...elfér az is a polcon a veztengely mellett...:-) Reggel visszük az ótót az Attilához, azt mondta, csinálja...csak hogy még nincs hengerfej...neki van egy az épp gépműhelyben van, de még nem tutudunk róla semmit...szerintem bőven csak jövőhét lesz belőle... hétvégére meg megkapom a dobit...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ha negem kérdezel, akkor Lacika intézi a hengfejet, ha az későn lesz kész, akkor tercsiba lesz...elfér az is a polcon a veztengely mellett...:-) Reggel visszük az ótót az Attilához, azt mondta, csinálja...csak hogy még nincs hengerfej...neki van egy az épp gépműhelyben van, de még nem tutudunk róla semmit...szerintem bőven csak jövőhét lesz belőle... hétvégére meg megkapom a dobit...:-) Gellértet kérdeztem, de mindegy :wub: Dobi Tejet ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem ő a Dobi: :P :P B) Tehát a hétvégén a KPM-esek úgy is velem lesznek elfoglalva... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Jössz is vele Tökölre gyorsulni? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 csak úgy halkan megkérdem.. van valakinek felesleges vonószemtakarója(első) Az utángyártási projectből mi lett? lemaradtam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Milyen jó is az ha az embernek sok jóakarója van... Kromofág 1. Kromofág 2. Kromofág 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....lemaradtam.... Nem Peti ? :P ....Milyen jó is az ha az embernek sok jóakarója van.... Ez nagyon gerinctelen dolog :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Milyen jó is az ha az embernek sok jóakarója van... Nem irigylem az embert... kromofág után már nehéz jól fényezni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Milyen jó is az ha az embernek sok jóakarója van... Tegnap én is láttam a képeket, elég szomorú, hogy egyesek ilyesmire is képesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Milyen jó is az ha az embernek sok jóakarója van... És ami a legszörnyübb,hogy mi a garancia,ha elkészül akkor ugyanaz az ember nem csinálja meg mégegyszer :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 csak úgy halkan megkérdem.. van valakinek felesleges vonószemtakarója(első) Az utángyártási projectből mi lett? lemaradtam.. Ha kell ilyen kisméretű műgyantás cucc, akkor van egy ember, aki olcsón megcsinálja, ha rábeszélitek: Honti Péter 20/3764949. Vinni kell neki egy gyárit mintának, és kiönti műgyantából ugyanazt többször, már csak fényezni kell utána. :wub: Csak akkor többen érdemes rá összeállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Milyen jó is az ha az embernek sok jóakarója van... Kromofág 1. Kromofág 2. Kromofág 3. Ez elég kemény... Kiváncsi vagyok, hogy ezt mivel érdemelte ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Vinni kell neki egy gyárit mintának, és kiönti műgyantából ugyanazt többször, már csak fényezni kell utána. :lol: Csak akkor többen érdemes rá összeállni. és csak akkor adok mintát ha előre összedobjátok a minta fényezését :P B) Ez elég kemény... Kiváncsi vagyok, hogy ezt mivel érdemelte ki... énis....ez aljasság b+ :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Sulinet expressel hogy tok én laptopot venni??? Mi kell ahhoz??? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Sulinet expressel hogy tok én laptopot venni??? Mi kell ahhoz??? :-) sztem már olyan nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 sulinet még van év végéig, és sztem laptopot is lehet venni asszem. Adószám kell, semmi más. Ki kell fizetni egészet, aztán jövőre visszakaphatsz adóvisszatérítésben max 60000-et, vagy max felét a végárnak. Kb ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tehát, nem annyival olcsóbb, hanem adóból kapom vissza jövőre... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 igen, így van feltéve hogy nincs már más hasonló jogkörű visszaigénylésed (pl. felnőttképzési díj). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 És tud valaki jó helyet, ismerőst...(Balázska) aki tud ilyet intézni neekm részletre? :-9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tavaly még Balázska tudott ebben nekem segíteni, nemtom most a melóhelyváltás milyen hatással volt erre a tevékenységi körére... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem Peti ? :P Közvetve.... Milyen jó is az ha az embernek sok jóakarója van... Kromofág 1. Kromofág 2. Kromofág 3. Neki lenne csórikámnak :P Rohadt egy szitu.. bár csak a képeket látom.. nem tok részleteket.. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts