mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Csak én nem úsznám meg olyan könnyen, mint Tom, pedig már neki sem volt egyszerü. :wub: No risk, no fun :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 No risk, no fun :wub: hüeség Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 No risk, no fun :P Látom Píísta izgalomhiányos időszakod éled. :P Javaslom tüneti kezelésként vedd le az első rendszámod, és közlekedj úgy a hétvégén. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Látom Píísta izgalomhiányos időszakod éled. :P Javaslom tüneti kezelésként vedd le az első rendszámod, és közlekedj úgy a hétvégén. :wub: Rendőr akartam lenni, de aztán továbbtanultam felirattal a hátsó szélvédőn (Blitznek már úgyis vége) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 hüeség Hát ötvennel nem is :P Látom Píísta izgalomhiányos időszakod éled. B) Javaslom tüneti kezelésként vedd le az első rendszámod, és közlekedj úgy a hétvégén. :wub: Abban nekem mi a "fun" ? Röhögsz ha elkapnak mi ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Abban nekem mi a "fun" ? Röhögsz ha elkapnak mi ? :P Az izgalom. B) De a fokozás érdekében Albert javaslatát is szívleld meg :lol: Hát ha megcsinálod, tényleg röhögök :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Mesélj, mi más dolga lenne a KPM-nek ? a cikkből : Összehangolt, az egész országra kiterjedő ellenőrzést tart az elkövetkező napokban a rendőrség, a Közlekedési Főfelügyelettel karöltve. Pista nem kell mindenbe belekötni,jól tudod h a rendőrségre gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 a cikkből : Összehangolt, az egész országra kiterjedő ellenőrzést tart az elkövetkező napokban a rendőrség, a Közlekedési Főfelügyelettel karöltve. Pista nem kell mindenbe belekötni,jól tudod h a rendőrségre gondoltam Ákos mondata így hangzott, amit idéztél : "Srácok!! Szeretném jeléezni, hogy biztos információk szerint a KPM hétvégén országos nagy ellenörzést tervez. Szóval felhivnám mindenki figyelmét arra, hogy elég nehéz levizsgáztatni az elvett forgalmis autókat....." Így reális volt a kérdés :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ákos mondata így hangzott, amit idéztél : "Srácok!! Szeretném jeléezni, hogy biztos információk szerint a KPM hétvégén országos nagy ellenörzést tervez. Szóval felhivnám mindenki figyelmét arra, hogy elég nehéz levizsgáztatni az elvett forgalmis autókat....." Így reális volt a kérdés :wub: de utána volt Balázska cikke és nem akartam a kép törlésével vacakolni,és Ákosé volt a téma indító hozzászólás.különben is sztem ritka h a KPM rendőr nélkül áll az út szélén... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 jajjjjmá, mint két ovis! :wub: Szépen jáccatok, meeee eeeeveszem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 jajjjjmá, mint két ovis! :wub: Szépen jáccatok, meeee eeeeveszem! :P Gábor bácsi ! de őőő kezdteeee :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 jajjjjmá, mint két ovis! :wub: Szépen jáccatok, meeee eeeeveszem! :P A KPM-et ? Vidd :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 A KPM-et ? Vidd B) Ok, mennyi kp-d is van? :wub: :P :P Gábor bácsi ! de őőő kezdteeee :lol: Csúnya árulkodós! Mindig másra kell fogni?? Mi lesz így belőled???? Tán jogász? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Csúnya árulkodós! Mindig másra kell fogni?? Mi lesz így belőled???? Tán jogász? :P :P B) Jogász de ha elbacom akkor politikus :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 és ha azt is elk.rod? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....Ok, mennyi kp-d is van? :wub: :P :P.... Pörögnek a dollárjelek a szemeid előtt mi ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 és ha azt is elk.rod? :P miniszterelnök,de nem kicsit...nagyon :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Jogász de ha elbacom akkor politikus :wub: Politikusnak túl jószívű vagy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Politikusnak túl jószívű vagy :wub: biztos ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....biztos ?.... Tom a végén mindig megszívja :wub: ui: bocsh Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nekem, már tartozik, jól kezdi! :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 miniszterelnök,de nem kicsit...nagyon :wub: Nah, neked is így higgyen az ember... :P Nekem, már tartozik, jól kezdi! :-D Éppen gyakorlatot szerez az adósságkezelésből. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 . <- ide raktam (volna) a denevéres képet... úgy is régen volt... Aztán rájöttem, hogy kiskorúak is olvassák a topicot, így mégsem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Skacok! Anti? merre van? szerelnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nekem, már tartozik, jól kezdi! :-D Dinynek is tartozom B) Tom a végén mindig megszívja :wub: ui: bocsh Tom énis :D :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts