Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Azért szedtük szét,mert volt egy a garázsban.(mi nincs abban a garázsban :P B) :wub: ) Okés, csak Anti írta, hogy CSAK a hengerfej lesz cserés. Gondoltam hogy itt a technokol rapid (ami bár tulajdon képpen folyékony szög), már nem biztos hogy 100%-ig kielégítő eredményt hozna. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Okés, csak Anti írta, hogy CSAK a hengerfej lesz cserés. Gondoltam hogy itt a technokol rapid (ami bár tulajdon képpen folyékony szög), már nem biztos hogy 100%-ig kielégítő eredményt hozna. :wub: Azért gyors megoldásként megfordult a fejében a pillanatragasztó :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Azért gyors megoldásként megfordult a fejében a pillanatragasztó :wub: :P :P Érdekes hogy ezen én már nem is lepődők meg. B) (egyébként tényleg adja magát a felület... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 egyedi tengelyt lehet gyártani belőle, ha jól láttam, ha kell, gyors hengeröblítéssel... egyszerre nyitott szívó és kipuff szelepekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Azért gyors megoldásként megfordult a fejében a pillanatragasztó :wub: :P :P Áhhh, amatőrök! Szigszalag, kötöző! B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 és facsavar :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Világhíres lett a racsing team, németországból kaptam egy emailt egy csajtól, hogy nagy rajongója a csapatnak és a pilótának, és kért két szórólapot autogrammal a postacímére. :P :P 1-800 :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Világhíres lett a racsing team, németországból kaptam egy emailt egy csajtól, hogy nagy rajongója a csapatnak és a pilótának, és kért két szórólapot autogrammal a postacímére. :P B) 1-800 :P Miaz RCS Németó-ba költözött? :wub: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Miaz RCS Németó-ba költözött? :wub: :P B) Nem, ő autentikált rácalmási lakos jelenleg. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nem, ő autentikált rácalmási lakos jelenleg. :P Milyen jól informált vagy... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Milyen jól informált vagy... :wub: Mondtam hogy írt üzit iwiw-en. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nagyon sajnálom Antit,de szerencsére elég pozítivan fogja fel a dolgokat.Én már rég felgyújtottam volna az autót. Igen elég jól birja :P Én novemberben dolgozom itt 5. éve de már vannak ősz hajszálaim :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Mondtam hogy írt üzit iwiw-en. :D :P Akkor legalább már tudom,hogy ki álltal találnak meg a számomra idegen "ismerkedni akarok mert azonos az érdeklödési körünk" csajok.Akik szebbnél szebb külsövel rendelkeznek :P :P B) :lol: :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 No, akarod hogy szóljak az érdekedben? B) Szívesen átirányítom hozzád, hogy rallit és sportkocsikat nagyon szerető és azokhoz nagyon értő teccetős fiatalember vagy, biztos bejössz neki. :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Szívesen átirányítom hozzád, hogy rallit és sportkocsikat nagyon szerető és azokhoz nagyon értő teccetős fiatalember vagy, biztos bejössz neki. :wub: :P :P Ha ilyenekre bukik veled miért haverkodik? :P :P B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ha ilyenekre bukik veled miért haverkodik? :P :D :wub: :P :P B) :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ha ilyenekre bukik veled miért haverkodik? :P :P :wub: :P :P - Látod Redi, te ezt sosem értheted meg. Mondta Gábor, és megnyalta a homlokát... B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 - Látod Redi, te ezt sosem értheted meg. Mondta Gábor, és megnyalta a homlokát... :wub: :P :P "nem krokodil, nyaligátor" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Olvasom Msn-en, hogy Tom gépe levizsgázott. Gratula hozzá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Olvasom Msn-en, hogy Tom gépe levizsgázott. Gratula hozzá!!! Mégis sak egy full gyári GSi az! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Hát, hogy jóóól bírom az csak a látszat...néha nagyon elkeserít....de aztán rájövök, hogy ha szomorkodok sem lesz jobb...így inkább vihogok... :wub: Tény, hogy úgy eltört a tengely, hogy ezen még a 6 hónap gipsz sem segítene...úgyhogy Tom javaslatára inkább kicserélem ezt is... :P Tom! Örülök, hogy sikerült...mibe fájt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Azt elfelejtetted leírni,hogy ez is 12000km-nél történt :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ja és ez is 12.000 km-nél történt... :wub: Viszont izgi, mert innen még nem ismerem a rendszert...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Azért elég sokmindent tanultunk ebböl,tudom téged ez nem vigasztal.Én többet nem foglak a turbóval cukkolni mert már annyit szívtunk vele mint más az összes autójával B) :P (köszönhetö ez a hozzáértő szakiknak is meg a rossz alkatrészeknek,meg még sokmindennek :P :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Azért elég sokmindent tanultunk ebböl,tudom téged ez nem vigasztal.Én többet nem foglak a turbóval cukkolni mert már annyit szívtunk vele mint más az összes autójával B) :P (köszönhetö ez a hozzáértő szakiknak is meg a rossz alkatrészeknek,meg még sokmindennek :P :wub: ) Jajj pedig mindig jót röhögök az aláírásodon. Hadd kérdezzem már meg: Van a MuhaCsabi. a FehérTyutyutyuKadett. Szonik. Elvileg gondolom nekik is hasonló szisztem van a gépben. Ők is két sarkonként szét kell szedjék atomjaira a vasat hogy a kitudja hány ló (mert ezt sose tudja senki) működjön? Ha hazajönnék egy turbós Calival és egyazegyben átdob(at)nám a motorját. Akkor én is ennyit sz0pnék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts