warwolf Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Wolfi a komolyabb hátsószándék mv6 omegánál kezdődik :) Hátsókerék!Nem,nem. Inkább Vectra B 2.5 V6 :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Ha rászánod magad, meg "anyukát", szólj, és körülnézünk... :wink: Remélhetőleg könnyebb eset leszel mint Redi... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Ha rászánod magad, meg "anyukát", szólj, és körülnézünk... :wink: Remélhetőleg könnyebb eset leszel mint Redi... :wink: Üdv.: Atommanó Köszönöm a felajánlást.Ha sikerül eladnom az enyémet, akkor szólok. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Srácok! Szomorúan veszem észre, hogy kevés GSI iratkozott fel a talira 12-én... :) Bár remélem ez még változik... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Szomorúságod jogos, de ezt hagyjuk :) Ha nem lenne másik 2 tali is 1 ídőben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 ez az F1 halál unalom volt :? de megjött hétvégén a tankbetöltőm :) :) http://kep.tar.hu/kessss/27626438/11142551#2 http://kep.tar.hu/kessss/27626438/11142552#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 jó nem kell májerkedni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Én első sorban arra gondoltam, hogy a szekció tagok nem nagyon írták még fel magukat...(Nem mindenki.... :roll: ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Kess! Szép darab... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 én már megint magyarázkodok, de nekem sajna nem jó ez a hétvége.... most hétvégén itt voltam, meg jövő hétvégén is itt leszek Bp-en, de ez a hétvége sehogy sem jó, mert hosszúhétvége és szülőket kell látogatni vidéken..... ezzel sajnos rohadtul nem tudok mit csinálni... nagyon sajnálom kövezzetek meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Lassan meg is fogunk, mert nem tegnap találtuk ki hogy mikor lesz... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 JEEEEEEE! Wolfi, ha kidobnak otthonról, én egy pár éjszakát fel tudok ajánlani neked... :wink: ÜDv.: Atommanó Hol is ? Ahol addigra te is leszel ? A magányos GSI tulajok szállójában ? :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 :) :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Rájöttem, hogy lassan nemcsak magányos GSi tulajok section kell ,hanem kell 1 2milkás GSis emberek társualatának is :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 ....http://kep.tar.hu/kessss/27626438/11142551#2 http://kep.tar.hu/kessss/27626438/11142552#2.... Azért a többi képet is megszemlélve látható, hogy gyűlnek a finomságok a gépsárkányodhoz 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 jaja már csak az új gummákat várom és tolom a gépet a lakatoshoz meg a festőhöz aztán egy kis hifi anlage sufnituning meg egy kis belső tér fújás oszt az asszony kirakja a szűrömet :roll: de tényleg jöhetne már a jó idő :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Na skacok itt van nálam a hengerenkénti pillangószelep... :wink: dbilas... :wink: A többit majd bejáratás után, de a lényeg meg van... :wink: És megvan a zöldkártya is... :wink: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 jaja már csak az új gummákat várom és tolom a gépet a lakatoshoz meg a festőhöz aztán egy kis hifi anlage sufnituning meg egy kis belső tér fújás oszt az asszony kirakja a szűrömet :roll: de tényleg jöhetne már a jó idő :shock: Tudom, ez itt nem a reklám helye, de faterom autófényező! :) :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 És milyen árban fényez? mert én szép munkát eddig 13 pro elem alatt nem találtam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Na skacok itt van nálam a hengerenkénti pillangószelep... :wink: dbilas... :wink: A többit majd bejáratás után, de a lényeg meg van... :wink: És megvan a zöldkártya is... :wink: ÜDv.: Atommanó És mennyi teljesítménytöbbletet biztosít ez a hengerenkénti pillangószelep? Jut eszembe! Néhány oldallal visszább írta valamelyikőtök, hogy szinterkuplungot szeretne a kocsijába. Azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e esetleg valaki ajánlani nekem ezzel a témával kapcsolatban valami leírást (hogyan működik, árak, típusok, stb.)? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Akaliba meg a Puntóval jöttök vagy építesz egy utánfutót a benzinnek? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 És milyen árban fényez? mert én szép munkát eddig 13 pro elem alatt nem találtam.... Ez attól függ, hogy milyen kocsiról van szó, melyik elemet kell fújni, milyen festékkel kell dolgozni (két komponensű, metál, gyöngyház). Sokmindentől függ, legalább képen kell látni, de legjobb személyesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Tamás! Hát önmagában nem tudom mennyi, de nem is biztos hogy sok értelme lenne... Nekem a többi kütyüvel valahol picivel 200 LE fölött kell majd lennie, de ez majd kiderül, ha be lesz rakva... :wink: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 na jó és mennyi a nyomaték?? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts