redline Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 remélhetőleg lasan meglesz mindennek az ellenszere / adunk neki Kalmopirint/ mert ugyanis a kivágott / sportdobos autók se nagyon felelnek meg a ződkártyán, a nagy motoröblités miatt...... remélem meglesz az ellenszere, mert igy egy picit nehezebb az élet asszem majdnem mindenkinek. :wub: ? már az 1.4 sem menne át a jano féle dob miatt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 :P ? már az 1.4 sem menne át a jano féle dob miatt? :P Nem biztos hogy éppen amiatt... Lehet hogy az elöregedett katalizátor, vagy a tönkremenés előtt álló lambda miatt nem fog átmenni. Most már nem evidens, hogy egy 10+ éves normál állapotban levő autó át fog menni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Nem biztos hogy éppen amiatt... Lehet hogy az elöregedett katalizátor, vagy a tönkremenés előtt álló lambda miatt nem fog átmenni. Most már nem evidens, hogy egy 10+ éves normál állapotban levő autó át fog menni... :P hjajj...pedig a mult héten fordult át a 80e km-en az óra :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Na szétszedés megvolt ma este... Eltört a vezérműtengely, és elvitt 4 szelepet, és akkor még ennyinek is örülhetek, hogy így megúsztam... Ha megúsztam... Képek készültek, majd bizti felrakják a srácok... A segítséget meg köszönöm Coupe, Sonique, Laliii, PetiGSI... Most keresek komplett 16V-s hengerfejet megvételre... Ha valaki tud, akkor email: gsi@opelklub.hu -ra dobjon már egy mailt...köszi...vagy csörögjön rám pls.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Az kemény. De lehet tudni mif@sztól? És bizti "csak" a hengerfejnek sanyi? Leszedtétek? Jah, tévét meg be ne kapcsold :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Na szétszedés megvolt ma este... Eltört a vezérműtengely, és elvitt 4 szelepet, és akkor még ennyinek is örülhetek, hogy így megúsztam... Miatöktől?? :wub: Jah, tévét meg be ne kapcsold :P Buli volt nálatok a fővárosban! B) Sok balga! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Anti! Szomorúan hallom, hogy mitörténtagépeddel. Neked a vezérműtengelyek a problémáid. Nem? HF-ben gondolom C20XE-re gondoltál. ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Balhét közben láttuk, de ki a f@szt érdekel, ha eltörik a veztengelye... Turbós hengerfej van...volt rajta.... Attól tud eltörni, ha nem jól rakják be, nem jól húzzák le a csészéket...feszül, és egyszer csak eltörik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Balhét közben láttuk, de ki a f@szt érdekel, ha eltörik a veztengelye... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Turbós hengerfej van...volt rajta.... Attól tud eltörni, ha nem jól rakják be, nem jól húzzák le a csészéket...feszül, és egyszer csak eltörik... akkor c20let és tsai kéne? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Na szétszedés megvolt ma este... Eltört a vezérműtengely, és elvitt 4 szelepet, és akkor még ennyinek is örülhetek, hogy így megúsztam... Ha megúsztam... Hát ez f@sza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Hát ez f@sza... ezt még olvasni is fáj nemhogy látni..... (mármint Anti hozzászólását):wub: Zöldkarin nekem nem volt semmi problem mert okosba volt de nem monták h szigorítások voltak vagy ilyesmi(6Eft) :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Eltört a vezérműtengely wtf??? :wub: :P azt viszont nmetudom mert nagyon nem értek hozzá miért kell ilyenkor uj HF-et venni? A régi bereped vagy mi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Baaakkeeeeeeeer :wub: Beázott a GSi :P Először aszittem lehúzva maradt az ablak és utólag lett felhúzva az eső után, de nem. Tetőablak a sarkánál ereszti a vizet mint kiderült az első fékezés után amikor kiálltam a kertből - ugyanis a fejemen landolt két deci viz. Bal oldali ülés meg a támla is tiszta viz, meg bal hátul a szőnyegen is állt, és nem tudtam úgy kivenni az autóból hogy ne ömöljön rá az addig száraz kárpitra. Bakker. 1. ki kell száritsam 2. ideiglenesen valamit kell szerezzek a tetejére amikor áll a kertben hogy ne ázzon be többé (pl tetőablaknál nagyobb gumiszőnyeg) 3. Meg kell csinál(tat)nom hogy ne ázzon be többet, de ezt még nem tudom hogyan. Anno a zöld D Kadetten gumi volt körbe, és egy alapos mosás valamint gumiápolózás megoldotta a problémát. De ezen nem vágom még hogy hogy van, ha "kidolgoztam" magam kimegyek megnézni mi a stájsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ehhh, nem jó hír ez a veztengelytörés... Én a helyedben elvinném egy gépműhelybe (pl. Szuromi), és megnézetném, hogy nem-e vetemedett meg a hf. Attól is eltörhet. Hengerfejcsavarok rendben voltak? Nem hajtottad meg (fél)hidegen? Csak őszintén. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nem hajtottad meg (fél)hidegen? Csak őszintén. :P Szerintem kizárt. Mindenki tudja, hogy mennyire igényes a hengerfej erre és azért egy kicsit több pénz van benne annál, hogy ilyenekre ne legyen odafigyelve... Meg egyébként is. :wub: A hengerfej tömítés cserénél ki lett véve a tengely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nem hajtottad meg (fél)hidegen? Csak őszintén. :P sztem ideje sem votl soha kihűlni :wub: meg nehogy egyszeri kövérgáz után széttörjön már minden vasdarab Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 meg nehogy egyszeri kövérgáz után széttörjön már minden vasdarab Ez a motor, főleg az AC csere előtt, elég nagy hőt képes termelni pillanatok alatt (lásd az elfolyt gyertyát). Ha csak egyszer is meg lett hajtva mielőtt üzemmeleg lett volna a motor, lehet hogy elég volt ahhoz, hogy megvetemedjen a hf, és azóta szorulhatott a tengely. Most meg megadta magát. De ez csak egy eset az 1000 közül, remélem Anti nem szállt el egyszer sem ilyenformán. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Turbós hengerfej van...volt rajta.... Attól tud eltörni, ha nem jól rakják be, nem jól húzzák le a csészéket...feszül, és egyszer csak eltörik... Eh :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Hehe: ezzel lehet megőrülnék mire eljutok bárhová is? http://origo.hu/auto/ujdonsag/20060914takarekos.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Soha nem hajtottam meg hidegen...ez tutkó, mert nagoyn figyeltem rá mindig...tisztában vagyok avval, hogy mennyire kényes...hát ennyire... :wub: Úgy néz ki sikerül hengfejet szerezni, és éakkor csak azt cseréljük..."csak"... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nem vágyod még vissza az eredeti C20XE mocit bele? :P Nehogy már csak István cseszegessen vele :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nagyon sajnálom Antit,de szerencsére elég pozítivan fogja fel a dolgokat.Én már rég felgyújtottam volna az autót.Itt van pár kép.elég rossz a minősége,telefonnal készült és elég sötét volt. itt már sejtettük hogy a szelepek is oda lettek,Anti éppen próbálja megmozdítani őket,de hiába :wub: itt van még néhány kép ha esetleg valakit érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Úgy néz ki sikerül hengfejet szerezni, és éakkor csak azt cseréljük..."csak"... :P Én azért cserélném a tengelyt is... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Én azért cserélném a tengelyt is... :wub: Azért szedtük szét,mert volt egy a garázsban.(mi nincs abban a garázsban :P B) :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts