Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Úgy tudom a xenonhoz előírás az automata magasságállítás is az új szabályok szerint, ezért nem kötelesek átengedni a műszakin nélküle. De lehet nem pontosan hallottam ezt a dolgot. Így van meg a fényszórómosó is... B) Ugyan, ez sokkal többe kerülne. Mennyiért is jöttek a streetfighterek? Mondjuk azt felezzük meg, mert ők ketten voltak. :P :P A pukk lehetett attól is, hogy menet közben elment a gyújtás, és a sok benyomott benya a kipuffban gyulladt meg... szal még esélyes a gyújtáshiba, ill. jeladó hiba, ill. komputer hiba. Ezekkel bármelyikkel kiegyeznék...csak ne kelljen megint szétszedni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ezekkel bármelyikkel kiegyeznék...csak ne kelljen megint szétszedni... :wub: Asszem meg tudlak érteni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Szegény csavarok már lassan maguktól elindulnak kifelé, ha közelítek egy csavarhúzóval... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ....A pultos vazzzeee... az milyen nő! Vele álmodom azóta is. :wub:.... Tudod kire gondol ugye Anti ? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Szegény csavarok már lassan maguktól elindulnak kifelé, ha közelítek egy csavarhúzóval... :wub: Na nekem ilyet a műszerfaliak tudnának tenni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Szegény csavarok már lassan maguktól elindulnak kifelé, ha közelítek egy csavarhúzóval... :wub: A hengerfejhez nem csavarhúzó kell... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A hengerfejhez nem csavarhúzó kell... :P :P Most mé rontod el Anti örömét. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ....Hát az úgy kezdődött... szal a bejárat előtt vártam Mélykékékre (szokás szerint késtek :P ),.... Történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy én voltam a késés okozója :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ezekkel bármelyikkel kiegyeznék...csak ne kelljen megint szétszedni... :wub: Itt a megoldás Anti :lol: :P :P C20XE forever B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy én voltam a késés okozója :wub: Szerintem senkinek nem volt ez itt kérdéses... :P B) :lol: De nem gond, legalább megvolt a bemelegítő söröcske. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Tudod kire gondol ugye Anti ? B) :P Tudom... De látta a csajszi a Gabit akkor is amikor lemászott a székről??? :lol: :wub: Amúgy az a csajszi tényleg egy istenkirálynő...ja és Corsaja van..., és van közös ismerősünk...ezen a szálon már el lehet indulni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ....ja és Corsaja van.... Honda lesz az inkább :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Tudom... De látta a csajszi a Gabit akkor is amikor lemászott a székről??? :lol: :P Amúgy az a csajszi tényleg egy istenkirálynő...ja és Corsaja van..., és van közös ismerősünk...ezen a szálon már el lehet indulni... B) He? Én ott tartok, hogy Honda Civic... :P Hát az a csaj tényleg nagyon ott van az istenkirálynők között! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 De jó, hogy mind a 7-en itt vagyunk... :wub: Mármint a 7 fórumozó aki most van a fórumon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 De jó, hogy mind a 7-en itt vagyunk... :P Mármint a 7 fórumozó aki most van a fórumon... :P hol lennénk máshol? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jaja...tényleg honda... De az a baj, hogy stipistopis a csajszi...de amúgy nagyon szimpi... Soha nem jönnék össze pultoscsajjal...na jó max csak egy rövidke időre... :wub: :P hol lennénk máshol? :D Itt zajlik az élet...:-) Itt a megoldás Anti :D :P :P C20XE forever :P Jajj...már emléxem...ezt villogtam le tegnap este valahol zuglóban... :D B) ...aztán meg toltam magam elött egy kötélen... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jajj...már emléxem...ezt villogtam le tegnap este valahol zuglóban... B) :wub: ...aztán meg toltam magam elött egy kötélen... :lol: :P micsoda kötél lehetett az... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ....De az a baj, hogy stipistopis a csajszi.... Ha te stipistopoztad, akkor az miért gond neked ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jajj...már emléxem...ezt villogtam le tegnap este valahol zuglóban... :D :wub: ...aztán meg toltam magam elött egy kötélen... :P :P Villogásra nem emlékszem,csak arra hogy nem megy ez a szar :D A tolásról meg az rémlik,hogy rángatott az autó,mert a turbós isten nem feszítette a kötelet a kanyarba :P :P Kár hogy fényképet nem csináltam,de mindegy majd holnap reggel :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jaja...tényleg honda... De az a baj, hogy stipistopis a csajszi...de amúgy nagyon szimpi... Soha nem jönnék össze pultoscsajjal...na jó max csak egy rövidke időre... :wub: Hát a jó nőknek általában van bakjuk. :P Azééé irigylem a stipstopis illetőt. :P Nekem most nem igazán lenne gond, hogy pultos, nem nősülni szeretnék. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hát a jó nőknek általában van bakjuk. :P Azééé irigylem a stipstopis illetőt. B) Nekem most nem igazán lenne gond, hogy pultos, nem nősülni szeretnék. :lol: Beszélgetni? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ....A tolásról meg az rémlik,hogy rángatott az autó,mert a turbós isten nem feszítette a kötelet a kanyarba :P :wub:.... Ne bántsd már. És ha nincs nála zsepi ? Akkor mibe fog hüppögni ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hát a jó nőknek általában van bakjuk. :wub: Azééé irigylem a stipstopis illetőt. :P Nekem most nem igazán lenne gond, hogy pultos, nem nősülni szeretnék. B) Akkor már úgy vagy vele mint mi egy-egy hosszabb verseny után "Ha kiérek a partra megd*gok valakit, az se baj ha nő" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Nem én!!!! Van barátja...titkos forrásból tom... Ja brutál volt a kötél, de bírta a tolást... Persze István, csinálj csak képeket...majd mindenkinek azt mondom, hogy csak a fotó kedvéért beállított képek... :wub: Ja és a Kerepesin villogtalak le...:-) Azért fincsi ezekkel a fékekkel szervó nélkül taposni, nem beszélve, hogy még kormányszervó sincs, tehát azt sem tudtam mit nyomjak, tekerjek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ....Nem én!!!! Van barátja...titkos forrásból tom.... Mert pont véletlenül rákérdeztél Lacinál ugye ? :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts