mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Na ez az Balázska! Vaze, má megen milyen jó kis partyról maradtál le! :P :wub: Jeeee, király volt. De csaj akkor is kispályás volt, bármennyire is aranyos pfüüüüü :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Gratula... :wub: Gabi! Ha nagyon belehúzol, akkor még ma eljuthatsz a 8000-hez... én meg a 4-hez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Gyerünk srácok! Én drukkolok nektek... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 És akkor 10.000.... :P :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Gyerünk srácok! Én drukkolok nektek... :wub: Én azé kicsit megijedtem... 1 éve se vagyok itt... ennyire pletyós vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jeeee, király volt. De csaj akkor is kispályás volt, bármennyire is aranyos pfüüüüü B) Melyik csaj? A pultos vazzzeee... az milyen nő! Vele álmodom azóta is. :wub: Azért az már nem semmi, hogy megint nem emléxem hol kajáltunk reggel, viszont a csajra igen! Mély benyomás volt... sajna még nem neki. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Gondolom a Töröknél voltatok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Azért az már nem semmi, hogy megint nem emléxem hol kajáltunk reggel, viszont a csajra igen! Mély benyomás volt... sajna még nem neki. :P B) "mókamester" Megint jól érezted magad? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Nem, az bizti hogy nem ugyanott voltunk mint múltkor. :wub: Ja, egyébként bahnhofban voltunk. Nekem első élmény volt ez a bulihely, de nem rossz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hogy lehet két sörtől így beállni...a Hugom is jobban bírja... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 "mókamester" Megint jól érezted magad? :wub: :P Hajaj! :P Bekoptattam magamnak a színpadot is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Akkor Szandiékkal mentetek? Akkor meg szemben voltatok a töröknél... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hajaj! :wub: Bekoptattam magamnak a színpadot is. :P B) a táncparkett ördöge! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Na jöhet az a 4.000.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hogy lehet két sörtől így beállni...a Hugom is jobban bírja... :wub: :P Hát az úgy kezdődött... szal a bejárat előtt vártam Mélykékékre (szokás szerint késtek :P ), addig vettem egy dobozos sörtöt, aztán amikor megjöttek, gyorsan be kellett tenni arcomba, hogy be tudjunk menni a bulihelyre. Aztán amikor beértünk, Krisztián is, meg Voszi is letámadott egyszerre egy-egy korsó sörrel, úgyhogy innom kellett gyorsan mindkettőt, nehogy kihűljön. B) Így már ezektől eléggé megjött a hangulat. És még csak ekkor kezdődött az este... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ám legyen... 4000 ennek fényében ti elhiszitek, hogy én egy csendes és visszahúzódó gyerek vagyok? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Akkor Szandiékkal mentetek? Akkor meg szemben voltatok a töröknél... :P Jah, Szandi is ott volt egy ideig. De nem sokat láttam, mindenfelé elkeveredtem, eléggé szét volt szórva a társaság. Aztán meg Krisztiánékkal új értelmet adtunk a színpad létezésének, akkor már nem igazán jöttem le onnan. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Gabi! Itt most nem volt: "Hogyan igyuk a sört, miközben fejjel lefelé lógunk?" c. előadás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Srácok! Jön a tél, és jön a sötétség...ki szeretne xenont venni? Mert akkor összeállhatnánk páran... Megnéztem a xenonlámpaponthut. Ott jóval drágább Te ugyanezt tudnád intézni ennyivel olcsóbban? Jónak tűnik, ezexerint ezt a sima lámpába is be lehet b*szni oszt csumi.. Szóval ennek köze nincs az éndzsölájhoz, sőt abba talán be se lehet rakni. Agresszor Andrisnak még amikor a Caravanja volt akkor irigyeltem meg a Xenont... Kéne.... A mindent szabad ami nem tilos elv alapján nem illegal a cucc mégis azt ajánlják hogy ugyan szedjük ki vizsgára, közúton meg csak @ ur own risk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Gabi! Itt most nem volt: "Hogyan igyuk a sört, miközben fejjel lefelé lógunk?" c. előadás? Nem, az speciális mutatvány, legközelebb majd ha fizetnek érte :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 - nincs szikra...ez sec-perc kiderül este... akkornézegessétek a jeladókat. Hall vagy a főtengelyt. ugyanis ha a blokkba van a hiba akkor a jaladók küddik a delejt, mint benya mint szikra formájában. lehet hogy neked is főtengelyjeladfó bibid lezs amint a Darknak a BW-n?, lehet hogy csak nem kap fordulatszámjelet a compi, és ezért nincs szikra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A mindent szabad ami nem tilos elv alapján nem illegal a cucc mégis azt ajánlják hogy ugyan szedjük ki vizsgára, közúton meg csak @ ur own risk :wub: B) ezen csak mosolygok. :P Nem, az speciális mutatvány, legközelebb majd ha fizetnek érte :lol: Egy sört? Vagy mire gondoltál? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A mindent szabad ami nem tilos elv alapján nem illegal a cucc mégis azt ajánlják hogy ugyan szedjük ki vizsgára, közúton meg csak @ ur own risk :wub: Úgy tudom a xenonhoz előírás az automata magasságállítás is az új szabályok szerint, ezért nem kötelesek átengedni a műszakin nélküle. De lehet nem pontosan hallottam ezt a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 akkornézegessétek a jeladókat. Hall vagy a főtengelyt. ugyanis ha a blokkba van a hiba akkor a jaladók küddik a delejt, mint benya mint szikra formájában. lehet hogy neked is főtengelyjeladfó bibid lezs amint a Darknak a BW-n?, lehet hogy csak nem kap fordulatszámjelet a compi, és ezért nincs szikra Megnézzük ezt is, köszi Ákos a tippet... :P és ez pl elmehet, csak úgy egy pukkal menet közben??? Benzinszag az van... :wub: kipuffból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Egy sört? Vagy mire gondoltál? :P Ugyan, ez sokkal többe kerülne. Mennyiért is jöttek a streetfighterek? Mondjuk azt felezzük meg, mert ők ketten voltak. :P B) Megnézzük ezt is, köszi Ákos a tippet... :lol: és ez pl elmehet, csak úgy egy pukkal menet közben??? Benzinszag az van... :wub: kipuffból... A pukk lehetett attól is, hogy menet közben elment a gyújtás, és a sok benyomott benya a kipuffban gyulladt meg... szal még esélyes a gyújtáshiba, ill. jeladó hiba, ill. komputer hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts