redline Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 C20NE, nem pálya... :P nah most tényleg venni szeretnél másikat? :wub: vagy csak vicceltek - bolondoztok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 C20NE, nem pálya... :P Még a végén túl megbízható kocsid lenne :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 nah most tényleg venni szeretnél másikat? :wub: vagy csak vicceltek - bolondoztok? Elég egy is, köszi. Viszont forglamit vennék, abból sohasem lehet elég... :P Még a végén túl megbízható kocsid lenne :P Uncsi, ha csak megy és nem kell szerelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Elég egy is, köszi. Viszont forglamit vennék, abból sohasem lehet elég... :P fénymásolok neked csak hozz papírt :wub: /bocsi/ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ....Uncsi, ha csak megy és nem kell szerelni.... Akkor vehetnél egyből turbóst is, ha ilyen jellegű elvárásaid vannak :wub: Anti, Lali számát elcsűrnéd névjegykártya formájában ? Köfii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A turbós Laliii, vagy a lakatos Laliii? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A turbós Laliii, vagy a lakatos Laliii? Turbós, a féktárcsa ügyében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Kűűűtttem... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Viszont forglamit vennék, abból sohasem lehet elég... :wub: egyébként ez a dolog hogyáll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 mindenki: mielőtt megvennék egy pár elektromos tükröt (aminek állitolag minden funkciója 100as) hogyan tudom kipróbálni.....természetesen nincs az autóban :P gondolom kézben hozzák mert egy bontott vasból lesz. Milyen türöt veszel?és mennyiért?Nekem is kellene 2db 95utáni füthető elektromos azért kérdezem. Anti! Ráérek reggel,de ezt miért azAttilától kell megtudnom? :P Hogy legyen egy jó napod,nekem meg tönkre ment a benzin csővem,de legalább elvitt az Attilához. B) :wub: Ismét a Lali segített,volt a csomagtartójában egy benzincső Attilának meg bilincse.Már kész is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hát majdnem úgy nézett ki a szitu, hogy ők elöbb tudtak az egészről mint mi...:-) Azért nem hívtalak fel külön, mert Albert is szólt, hogy tud segíteni, de gondoltam Tied az elsőbbség...tegnap is láttam az arcodon, hogy kifjezetten élvezed...:-) 2 tizedet visszaesett az átlagfogyim... Este még jön át a Sonique, a Laliiii, meg várlak Téged is, hátha ők nem értenek hozzá...:-) Most a képbekerült lehetőségek... - Turbó, ennek valószínűsége kicsi... - coolercsövezés, cooler, valószínűsége kicsi... - benzin nem jut el az injektorokig, valószínűségi ismét kicsi... - megszorult valami a blokkban...hát ennek már nagyobb... - szétcsúszott valami cső...ebben meg bízok, mert akkor lehet hogy csak vissza kell dugni... - nincs szikra...ez sec-perc kiderül este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Dógozzááá... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ... - benzin nem jut el az injektorokig, valószínűségi ismét kicsi... ... azé ez is benne lehet a dologban, pláne ha valami letiltaná az ac-t... vagy mondjuk bekakilt mondjuk a reléje... stb. A nagy AC nem vesz fel véletlen nagyobb delejt? (csak mint laikus gondolkozom... :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Kűűűtttem... :P Immár volt lehetőségem jól rácsörögni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 azé ez is benne lehet a dologban, pláne ha valami letiltaná az ac-t... vagy mondjuk bekakilt mondjuk a reléje... stb. A nagy AC nem vesz fel véletlen nagyobb delejt? (csak mint laikus gondolkozom... :wub: ) Ezt is checkolni fogjuk... :lol: Dógozzááá... :P Dógozzzzzanak a szegények... B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Dógozzááá... :P Te ne magyarázz. Szombaton mér nem vetted fel a telefont ? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Mert a vasaló csörgött nála...:-) Mindjárt 10.000....... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Mindjárt 10.000....... :wub: Azé ez nem semmi... a topik felét betölthetné. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A GSI topikban ebből csak 3060 hozzászólást kreáltam... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A GSI topikban ebből csak 3060 hozzászólást kreáltam... :wub: :P "csak" :P másnak évekig nem lesz ennyi hozzászólása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Na hun az az ünnepi tízezredik?? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Na hun az az ünnepi tízezredik?? :wub: mindjárt... türelem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 És akkor 10.000.... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Te ne magyarázz. Szombaton mér nem vetted fel a telefont ? :wub: :P Na ez az Balázska! Vaze, má megen milyen jó kis partyról maradtál le! B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Merre voltatok végül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts