mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Csak elékéne b@szni,hogy üveg! :wub: Törökoszágban biztos Üztra van, abból még ki is lehet rakni :P :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Szerelmes lettem... Ez meg már kicsit talán csicsás...de jót mutatna...szerintem... GSI design... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 http://www.kromfelni.hu/rims/rims/im_48.jpg ez jujjj de nagyonjól néz ki!!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Holnap felhívom, hogy mennibe kerül, és hogy van e 4X100-as... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 http://www.kromfelni.hu/rims/rims/im_32.jpg Ez sem rossz............... :wub: Bár pl. a tiédre a színe miatt nem biztos, hogy jól mutatna, ellenben egy fehérrel, vagy ilyesmi............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 nem látszódott a kép amit be akartam tenni,csak egy kis ideig...nah mind1 Szóval Anti amire azt mondtad, hogy csicsa,na az jön be nekem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 GSI design... http://www.kromfelni.hu/rims/rims/im_32.jpg ez kurv@nagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 lehet, h nekem marad a 15coll :wub: :P B) Ami nekem még nagyon tetszik az a gyári GSI csavart felni rocsokra polírozva,na az odabxxx. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Eladó...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Eladó...:-) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Nekem nem tetszenek ezek a felnik,legalábbis gsi-re nem :P .De legalább én nem fogok olyat venni mint az Anti :lol: :wub: :P Ami nekem még nagyon tetszik az a gyári GSI csavart felni rocsokra polírozva,na az odabxxx. B) Lehet a Krisztiánnak megvan még a polírozott gsi felnije,csak még 2 fel kell polírozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Nekem nem tetszenek ezek a felnik,legalábbis gsi-re nem :P .De legalább én nem fogok olyat venni mint az Anti B) :wub: :P miért,csak nem te is eladod az Azevéket???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 miért,csak nem te is eladod az Azevéket???? Dehogy adom.Eddig az összes gumis azt mondta hogy soha ne adjam el,mert ennél jobb minőségű felnit nem fogok tudni venni.Vagy csak nagyon drágán.Ráadásul nagyon tetszik.Akkor adnám el ha annyit adnának érte hogy megvegyem belöle a Gézának a 17" RH felnijeit.(250) de ez se annyira tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Dehogy adom.Eddig az összes gumis azt mondta hogy soha ne adjam el,mert ennél jobb minőségű felnit nem fogok tudni venni.Vagy csak nagyon drágán.Ráadásul nagyon tetszik.Akkor adnám el ha annyit adnának érte hogy megvegyem belöle a Gézának a 17" RH felnijeit.(250) Tény,hogy iszonyatosn jó felnik....nem is értem Anti miért adta el :P Nekem is marhára bejönnek. Azért nem veszem meg krisztől a polír cuccot,mert megvannak már a terveim (ha megvalósul,ki tudja mi lesz még)a mostani kerekeimmel. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Ami a legjobban tetszik,csak a kép nem adja vissza annyira az ez :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Soha ne add el az Azeveket :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Igen a Muha Cabrióján is jót mutat a felni... :P Azért adtam el, mert lejárt az egy éves mandátuma... :wub: ...tavasszal a mostaninak is lejár, azért került eladó sorba...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Azért adtam el, mert lejárt az egy éves mandátuma... :wub: ...tavasszal a mostaninak is lejár, azért került eladó sorba...:-) És ki fog megvenni egy "tömeg terméket"? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 És ki fog megvenni egy "tömeg terméket"? :wub: :P Már többen is jellezték hogy érdekelné őket B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 110-ért szerintem nagyon jó ára van...ennyiért szép felni... :P Coupe! Jó az aláírásod... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Már többen is jellezték hogy érdekelné őket :P :D Ezt nem tudtam. :wub: :P akkó nem szótam semmit. :D 110-ért szerintem nagyon jó ára van...ennyiért szép felni... :D Coupe! Jó az aláírásod... :P Anti! ez most komoly? Tényleg ennyi? :P Az az aláírás meg B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Tényleg...látod, hogy jó vétel...:-) Az első kettőt bizti görgőzni kell szerintem, és ugye van rajta két karc, de lehet vele együtt élni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 110-ért szerintem nagyon jó ára van...ennyiért szép felni... :D Coupe! Jó az aláírásod... :lol: 110+gumi,legalábbis én ennyit mondtam rá :wub: Az aláírásban meg neked is van részed :P :P ezért köszönet neked érte B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Igen, 110 plusz gumi... Azért jól megy ez a kis turbós okosság mi??? Most nagyon feeling volt vele tegnap az esőben ótózni...4-ben is egy helyben álltam...:-) Mi lesz itt télen...azt hiszem lehúzom a turbóról az összes vacuumcsövet...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Nem lehet rá azt mondani hogy rosszul megy,bár szerintem csütörtök este volt az igazi.Amikor nem durrogott le :wub: .Viszont nagyon oda kell rá figyelni,mert nagyon gyorsan történnek az események. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts