PetiGSI Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Laci! Most hogy félnék ha nyomni kéne a gázt.Lassan elfelejtek vezetni is.Nemsokára beletaposok a 3.ik autónélküli hétbe és picit kezd aggasztani a dolog. :) Ma vezettem egy 110lovas VW Sciroccot és már arra is azt hittem húúú de megy..........mi lesz ha kész lesz a gép?! :wink: Ejjjjj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 GSiben jobb1ből nemkicsit más a világ :) :) :) kevés ember mellett nem fostam.... Anti,Laci4 és kb ennyi is a lista :P :lol: A haverom pl vezette az enyém és kb 400m után megkértem, hogy cseréljünk helyet, mert befosok :P hmm.. hát ezen elgondolkodtam nem tudom eldönteni mellöllem miert is szalnal ki :D mert egy állat vagyok vagy mert félted az életed :D no de most kezdödik az F1 .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Jujj tényleg F1 kapcs tv NOW! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 hmm.. hát ezen elgondolkodtam nem tudom eldönteni mellöllem miert is szalnal ki :D mert egy állat vagyok vagy mert félted az életed :D no de most kezdödik az F1 .... Egyébként a GSi-t nem ütni kell, hanem állat módjára vezetni! :D :D Mit szóltok a Forma-1 végeredményhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 hmm.. hát ezen elgondolkodtam nem tudom eldönteni mellöllem miert is szalnal ki :) mert egy állat vagyok vagy mert félted az életed :) Hohó! Viszont nálad az utasra ható érzelmeket okmpenzálja majd a bov nemde? tehát nem nagyon lesz kiszllás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Laci! Most hogy félnék ha nyomni kéne a gázt.Lassan elfelejtek vezetni is.Nemsokára beletaposok a 3.ik autónélküli hétbe és picit kezd aggasztani a dolog. :) Ma vezettem egy 110lovas VW Sciroccot és már arra is azt hittem húúú de megy..........mi lesz ha kész lesz a gép?! :wink: Ejjjjj :) Kész miki gépe? Vagy ez nem az? Forma 1.. ejj ilyen korán nézni.. majd inkább most :wink: Aztec: kormány.. nem azt mondtam h nem cserélhetem, de nincs kedvem... 10% nem hinném hogy olyan sokkal kisebb lenne, meg a lufi miatt se.. nekem inkább legyen benne.. soha nem tudni.. Igaz, igy nem olyan hűű de sportos feelingü a kormány :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Laci4 igen elkészült de még csupasz a vas. 110paci egész jól húzza a kasztnit :) De majd ha az enyém elkészül :) Tegnap mentünk egyet egy 2.0 8v Calival........kikapott :) Mondom azé a Gsi majd elcsépázza :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 PetiGSi: mi a baja a GSi-dnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 1-2 szelep elgörbült :) és ha már elvittem megjavíttatni akkor már az egész hengerfejet felujjíttatom.(talán jövőhéten már elkészül)...talán Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Eddig sem nagyon akartam eladni a vasat de ezekután..........alólam megy a yunk yard -ra :) Még 1-2 és uj autó lesz belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Üdv. Péntek este sikerült teljesen leamortizálni a gépsasom teljes elejét. :x Egy őrült 120L skodával találkoztam, az én sávomban kórigyált.......... :evil: :x A felni projectnek vége-újból hozhatom rendbe az elejét. "akciósan" jutok az első lőköshöz hozzá 8) :shock: csak 45.000 HUF Utángyártott de massziv.Mondjuk a gyári se egy csoda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Üdv. Péntek este sikerült teljesen leamortizálni a gépsasom teljes elejét. :x Egy őrült 120L skodával találkoztam, az én sávomban kórigyált.......... :evil: :x A felni projectnek vége-újból hozhatom rendbe az elejét. "akciósan" jutok az első lőköshöz hozzá 8) :shock: csak 45.000 HUF Utángyártott de massziv.Mondjuk a gyári se egy csoda. Ki volt a hibás? Biztosító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 aztec van cucc, pü ment :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 1-2 szelep elgörbült :) és ha már elvittem megjavíttatni akkor már az egész hengerfejet felujjíttatom.(talán jövőhéten már elkészül)...talán És mennyibe van neked ez a teljes motorgenerál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 És mennyibe van neked ez a teljes motorgenerál? Hengerfej felújítattása azért nem teljes motorgenerál :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Még ha úgy nézzük nekem sem volt teljes, mert a szelepek maradtak... :roll: Ma megyek zöldkártyáért... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Még ha úgy nézzük nekem sem volt teljes, mert a szelepek maradtak... :roll: Ma megyek zöldkártyáért... :) :) Üdv.: Atommanó Autóval? :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Hengerfej felújítattása azért nem teljes motorgenerál Igazad van, nem komplett motorgenerál, de csak egy fő alkatrészt újíttat fel! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Az autót pár utcával előbb azért leteszem... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Az autót pár utcával előbb azért leteszem... :) Üdv.: Atommanó Biztos ami biztos! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Valahogy azért csak meg kell oldani... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 BMV! :) Amúgy én is elkezdtem olyan félpublikusan árulni a gépemet :) , anyukának meg azt mondottam, hogy a leendő lakásunk árába akarom bele tenni a pénz egy részét, és közben nemtitkolt szándékom, hogy v.mi GSÍ-t nézek magamnak! 8) Azé érzed a hátsószándékot remélem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Wolfi a komolyabb hátsószándék mv6 omegánál kezdődik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 JEEEEEEE! Wolfi, ha kidobnak otthonról, én egy pár éjszakát fel tudok ajánlani neked... :wink: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 JEEEEEEE! Wolfi, ha kidobnak otthonról, én egy pár éjszakát fel tudok ajánlani neked... :wink: ÜDv.: Atommanó Már puhítottam a helyzetet, és valszeg anyuka is belátta, hogy jót akarok(de főleg magamnak), szóval szinte értékeli is!Ha mégis gáz lenne, a felajánlást elfogadom, biztos megegyezünk majd! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts