opel16v Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Felhívom a Tarrt nemsokára, hátha van valami ötlete. Telefonon nem hinném hogy meg lesz oldva :wub: Nézd mán meg a főtengely jeladót meg a csatiját! Aztán meg a rotort meg a fő gyújtókábelt... és lehet visszafelé menni a gyújtótrafóhoz... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Ha a csergőben a Viktor azt mondja hogy azt megveheted,akkor az biztos hogy jó :P :wub: Sajnos kint is elég drága. power cup 90euro most csak ezt az egyet találtam,de ennél több szokott fent lenni,de az ár általában ennyi szokott lenni. Köszi Coupe! Legalább toom milyen néven kell keresni :P Soha nem jöttem volna rá, hogy ilyen szép dojcsos neve van a power cup-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 a rendőr azt mondta, hogy csak be kell mutatni a papirt és visszakapom Egy nem éppen finom, és burkolt megjegyzésem lenne azért az ilyen rendőrre. :wub: Valamelyik nap bringázok haza, és a hazafelé vezető út egy elég necces környéken visz keresztül.Tipikusan olyan hely, ahol a bringás csak egyenesen előre néz, és tapossa a pedált, és közben azért fohászkodik, hogy lehetőleg MOST NE kapjon defektet. Egyik utcasarkon áll egy 15-16 év körüli fiatalember, kényelmesen a bringájára támaszkodva, és pont úgy nézelődik, mint aki piszokul ráér.Éppen epés megjegyzést tettem magamban rá, hogy de murvára ráér ilyenkor, mikor mindenki más iskolában vagy pedig a melóhelyen van.Aztán később meglátom a "kisbarátját" is aki a bringáról félig lelógva bámul be a DÉGÁZ előtt parkoló autókba.Akkor már felismertem a dolog mikéntjét. Kedvem lett volna rendőrt hívni, de sajnos a helyi közeg mentalitását ismerve arra sem méltattak volna, hogy egyáltalán végighallgassanak. Egy kicsit ugyan ez a hsz. inkább a Mo.-on élünkbe illett volna, de arra akartam vele célozni, hogy ahelyett, hogy bennünket autósokat baxogatnak a rendőrök, inkább az ilyen dolgokra kellene odafigyelniük, és még sorolhatnám............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Egy nem éppen finom, és burkolt megjegyzésem lenne azért az ilyen rendőrre. :wub: Valamelyik nap bringázok haza, és a hazafelé vezető út egy elég necces környéken visz keresztül.Tipikusan olyan hely, ahol a bringás csak egyenesen előre néz, és tapossa a pedált, és közben azért fohászkodik, hogy lehetőleg MOST NE kapjon defektet. Egyik utcasarkon áll egy 15-16 év körüli fiatalember, kényelmesen a bringájára támaszkodva, és pont úgy nézelődik, mint aki piszokul ráér.Éppen epés megjegyzést tettem magamban rá, hogy de murvára ráér ilyenkor, mikor mindenki más iskolában vagy pedig a melóhelyen van.Aztán később meglátom a "kisbarátját" is aki a bringáról félig lelógva bámul be a DÉGÁZ előtt parkoló autókba.Akkor már felismertem a dolog mikéntjét. Kedvem lett volna rendőrt hívni, de sajnos a helyi közeg mentalitását ismerve arra sem méltattak volna, hogy egyáltalán végighallgassanak. Egy kicsit ugyan ez a hsz. inkább a Mo.-on élünkbe illett volna, de arra akartam vele célozni, hogy ahelyett, hogy bennünket autósokat baxogatnak a rendőrök, inkább az ilyen dolgokra kellene odafigyelniük, és még sorolhatnám............ Gondolom a többségi kisebbséghez tartozott... :P Kisit javítottam, mer' nem mondunk ilyet.... Ww Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ..................amúgy igen.Szal turbóinjektoros szoláriumos járókája volt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Most szólt a Piiiista, hogy megjöttek az MTS lámpicsekbe a pótizzóim...Osram diadem... Most már tok majd mutatni pótizzót a KPM-es bácsiknak...:-) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Most szólt a Piiiista, hogy megjöttek az MTS lámpicsekbe a pótizzóim...Osram diadem... Most már tok majd mutatni pótizzót a KPM-es bácsiknak...:-) :wub: A KPM inkább foglalkozna a lepukkant sötét munkásjáratokkal és nem azokkal aki foglalkozik a kocsival lásd Tom esete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Ez sem csúnya így... Nem tom milyen felnit vegyek tavaszra, de majd kitalálok valami jópofát...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 A KPM inkább foglalkozna a lepukkant sötét munkásjáratokkal és nem azokkal aki foglalkozik a kocsival lásd Tom esete. Szerintem ez dememógia. KPM állítson meg bárkit, válogatás nélkül. Tomot a rendrőrök meszelték el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Szerintem ez dememógia. KPM állítson meg bárkit, válogatás nélkül. Tomot a rendrőrök meszelték el. Ja tényleg rendőrök voltak :wub: Ez sem csúnya így... Nem tom milyen felnit vegyek tavaszra, de majd kitalálok valami jópofát...:-) Gondolom szinte ingyen lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ...egyik sem olcsó, de legalább nem jön szembe minden ótón ilyen... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ...egyik sem olcsó, de legalább nem jön szembe minden ótón ilyen... :wub: Elől hátul milyen széles és mi az ET száma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Ha minden igaz: Elöl 8X17, ET35 (ilyen van most is), hátul pedig 9X17 lenne ET30 vagy 35-tel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ...egyik sem olcsó, de legalább nem jön szembe minden ótón ilyen... :P Azért átdobom a linket Rasztának, hátha... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Azért átdobom a linket Rasztának, hátha... :wub: :P Hüle :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Ja, hogy még most kezdjen gyűjtögetni...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Azért átdobom a linket Rasztának, hátha... :wub: B) :P Ja, hogy még most kezdjen gyűjtögetni...:-) Most van kire/mire költenie... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 látom bugyog bennetek a jóindulat! :wub: :P hozzátok képest egy kitörő gejzír csak állóvíz! :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Látod mennyit spórolt neked...Rendes ám tőle nem? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Látod mennyit spórolt neked...Rendes ám tőle nem? :P Úgy kell neki... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Gabi! Te egy igazi önzetlen úriember vagy... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Gabi, mint úriember? a "mókamester"! :wub: (bocs, de ez már megmarad... megragad :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Te egy igazi önzetlen úriember vagy... :wub: Ne nyalizz! :P :P Gabi, mint úriember? a "mókamester"! B) (bocs, de ez már megmarad... megragad :D ) Bennem is, mint pénteki első élményem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ismerőst kpm megállította és kapott egy beutalót műszakira :P -céges autót....asszonta h motorszámot meg ilyeneket nem néznek....ez igaz ? mert akkor nem para a mocicsere :wub: Anti ! Kedvenc Keskinem de gondolom nem mutatna akkorát a gsin na meg egy picit tömegcikk lett már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Néztem ám én is, de annyira nem tetszik...legalább is a GSI-n nem állna jól szerintem sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts