Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

A redline a csergőben 20e-ftért vette kedvezménnyel a lambdaszondát.Ennél olcsóbban biztos nem fogsz találni sehol,közel gyárival azonos minőségüt.Szart meg ne vegyél azzal én is ráfaragtam 2hónap után :P

A redié az ident nem?

Ééés a tied? Én arra gondoltam hogy ha a bosch szám uaz, illetve bosch, akkor már csak jó nem?

(ui: nekem is olyan 20as rémlik az identre, amikor még annó kérdeztem)

Viszont elösször olajteknő tömítés csere, illetve motortartó bak. Beszéltem egy szerelő sráccal.. Balázskával.. (uhuhuval dolgozott. tényleg Ákos, ha olvasol itt.. vmi jótanács? filózok, hogy esetleg velük csináltatom majd a kocsit.. )

Szal amikor mondtam neki, hogy utángyártott bakot rakattam be,már mondta is hogy hiba.. kemény és rázni fogja a kocsit.. mondom ok.. akkor nem is mondom tovább, pont erről van szó..

Aztán jöhet a lambda - téligumesz project.. (gyüjtögetés :wub: )

Megosztás:

A redline a csergőben 20e-ftért vette kedvezménnyel a lambdaszondát.Ennél olcsóbban biztos nem fogsz találni sehol,közel gyárival azonos minőségüt.Szart meg ne vegyél azzal én is ráfaragtam 2hónap után :P

Azért nem mondanám, hogy szar mikor gyári beszállító és kocsid fele elektronikája ebből épül fel :wub:

Amúgy itt lehet nézegetni alkatrészeket.

Ja és utal a termék a gyári opel számokra ami megegyezik az EPC katalógus számaival :P

Megosztás:

Én nem azt mondtam hogy az rossz amit Te veszel :wub: hanem azt hogy ne vegyen olcsót 10-14ft-ért mert én és még igen sokan rosszul jártak vele.Végülis feleslegesen dobtam ki 11e forintot mert rosszabb lett mint volt.

Abban igazad van, hogy utángyártottat nem szabad venni mert hulladék az összes, hallottam már róla.

Csak onnan tudom meg, hogy szar a lamdaszonda, hogy villog a lampicsek, vagy pl. sokkal többet zabál?

Megosztás:

Abban igazad van, hogy utángyártottat nem szabad venni mert hulladék az összes, hallottam már róla.

Csak onnan tudom meg, hogy szar a lamdaszonda, hogy villog a lampicsek, vagy pl. sokkal többet zabál?

Onnan tudod hogy sokkal többet eszik,néhe vagy egyre gyakrabban felvillan a lámpa,és amikor villágít sokkal rosszabul megy az autó.Legalábbis nálam ez volt.

Megosztás:

A most felrakott képeid közül az utolsót tettem be.

jaaa. igy már értem.. (linknél meg a .jpg után valahogy becsúszott egy 3as .jpg3 azért nem nyitja meg

Lambda meg: persze, nem akarok utángyártott fost venni.. hallottam én is itt a szivásokat vele.. még az identől is paráznák nék..

Megosztás:

Ha a csergőben a Viktor azt mondja hogy azt megveheted,akkor az biztos hogy jó B) :wub:

Nekem sajnos nincs akkora szívóhangja az SFI doboz miatt, power cup kéne rá de egyenlőre mo-n nem találtam reális áron ebay-n pedig nem took rá keresni :P

Amúgy nekem is jó hangja lenne biztos :P

Sajnos kint is elég drága.

power cup 90euro

most csak ezt az egyet találtam,de ennél több szokott fent lenni,de az ár általában ennyi szokott lenni.

Megosztás:

Ha a csergőben a Viktor azt mondja hogy azt megveheted,akkor az biztos hogy jó :P :wub:

Sajnos kint is elég drága.

power cup 90euro

most csak ezt az egyet találtam,de ennél több szokott fent lenni,de az ár általában ennyi szokott lenni.

Ez még az egyik legolcsóbb ami van, legutóbb kerestem ilyent, de nem volt.

Elég korrektnek tünik, mert nem a papírtömítés van hozzá, hanem a gumigyürü.

Megosztás:

5 napi folyamatos próbálkozás után ma sikerült elérnem az okmányirodát.

Tegnap kapták meg a forglamit (3 napon belül kellett volna).

A csaj pedig nem tudta, hogy ilyenkor mi a hivatalos eljárás (eddig még nem érkezett hozzá forgalmi ilyen okból!!!!!).

Holnap fel kell hívnom őket (már ha sikerül), addigra kitalálnak valamit.

Én mondtam neki, hogy a rendőr azt mondta, hogy csak be kell mutatni a papirt és visszakapom, remélem megszívleli majd a dologt.

Nagyon kezd elegem lenni...

Megosztás:

AC relével próbálkotatok már ?

Este csereberélhetünk ha gondolod :wub:

Semmivel nem próbálkoztam még, AC relé a kábelköteg csere után lett cserélve, ráadásul, benzinszag van inditózás után. Szeritnem a kábelkötegben lesz a bibi.

Felhívom a Tarrt nemsokára, hátha van valami ötlete.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.