Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Én most a hétvégét bizti kihagyom, mert meló van, de ha pici esélyt még látok a menetelre, merthogy utána meg lakásfelújítás indul 22-től, és akkor megint nem nagyon lesz időm...meg pénzem...addig kell elinnom ami még van...:-)

Jah, egy szép kék kombival szoktam suhanni néha hazáig :wub:

Szoktam néha bkv-zni, ott jó csajokat látni... :P

De szar lehet ám mindig megkérni valakit, hogy jelezzen... :P

Megosztás:

Úgy-úgy...vasárnap a gáz, de majd valahogy úgy intézem, hogy beleférjen...cserélni esélytelen, mert már nincs mit mire...szegények így is csereberélnek eleget miattam...valami mindig van...

Én legalább techniklegóztam, és nem Barbiztam...Lehet ha Te is legóztál volna inkább, most jobban menne ez a versenyzős dolog...bár a barbizós oldal sem lehetett erős...:-)))))

Megosztás:

Neked is könnyebben ment az lego versenyautó tologatása nemde ? :P

Vasárnap a lényeg, gondolkozz már egy kicsit dilibogyó B)

Kevesebb baj volt vele, az biztos. :lol:

Vasárnap? Mér, mehet buliból is dógzani, nem? Vagy papírkutya? :wub: :P

Én legalább techniklegóztam, és nem Barbiztam...Lehet ha Te is legóztál volna inkább, most jobban menne ez a versenyzős dolog...bár a barbizós oldal sem lehetett erős...:-)))))

Én legalább időben cseréltem a technic legót egy Barbara nevű lányra... :D

Megosztás:

Gabi! Mi voltunk most hétvégén is... :wub: amíg Te Szanatóriumban voltál, hogy kikezeljék a májad, ami 2 doboz sör után már nem funkcionál rendesen, ezáltal a méregkiválasztás már nem működik megfelelően, és fejedbe száll a cucc...és hülyeségeket csinálsz, és alig lehet elrángatni a pultoslányoktól, akik már nem tudnak hova menekülni...félelemükben... :P

Megosztás:

Laci4!

A komputer már olyan mint a tied csak más a két betű rajta.Szerintem nem jobb mint a régi,csak annyival hogy nem villágít a lámpa folyamatosan.A fogyasztásom meg csökkent egy kicsit,bár nem tudom hogy a chiptől vagy másmiatt.

Azon csodálkozom hogy hagytad lefúrni a szegecset a komputerről hogy le lehessen szedni a tetejét :wub:

DSC00035_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Megosztás:

és fejedbe száll a cucc...és hülyeségeket csinálsz, és alig lehet elrángatni a pultoslányoktól, akik már nem tudnak hova menekülni...félelemükben... :D

A sört arra találták ki, hogy a fejünkbe szálljon, és hülyék legyünk tőle. :P

A pultoslánynál emlékeim szerint nagy sikerem volt. Ha meg nem, hát így járt, nem tudja miről maradt le! :wub: :D

Persze-persze, menj be te helyette dolgozni.

Amikor vasárnap reggel a pulcsidara sem vagy képes vigyázni :P

Hihiiiiii! Mi lenne ott! :P

Ja de ő is időben cserélt...:-) Amint 16 lett, rájött, hogy gyerek vagy még hozzá 25 évesen... :D B)

Majdnem ráhibáztál. :lol: Ő 15 volt, én meg 18 :P

Megosztás:

Ejj de brutál gép lesz ez.. :P Grat..

Ezek úgy tetszenek.. amikor egy kis egyszerü autó agyongyaláz egy fullos verdát :lol:

Leszakadás.. vmelyik nap én is jól ráfaragtam, de eddig úgy néz ki, megúszta a paripa, bár még nem feküdtem alá.

Este jöttem hazafelé Petyától, egy patak felett van egy kis-szük hidacska. szemből pont jöttek.. ekkor láttam meg, hogy a sávom közepén 2 darab FÉLTÉGLA!! hever!! esélyem se volt kikerülni, megállni :wub:

Csak úgy csörgött zörgött a kocsi alja.. aztán láttama tükörbe ahogy elrepült a tégla.. (egyiket sikerűlt megúszni. úgy dobtam el utána, hogy.... grrr)

Megálltam.. aztán hátrébb gurultam, de szerencsére nem volt semmi folyadék a kocsi alatt..

Ez kellett volna régebben.. anno bedöglött a légtömegmérőm.. szerencsére volt egy segítőkész emberke, igy nem 100, hanem "csak" 70 rugó volt.

Viszont Lambda szonda az érdekelne esetleg.. persze csak gyári..

Küldj PÜ-t az autód adataival: évjárat motor ill. alvázszám stb.

Gondolom olyan márkájú jó lesz mint a vezérlőd, mert gyári beszállító :P B)

Megosztás:

Laci4!

A komputer már olyan mint a tied csak más a két betű rajta.Szerintem nem jobb mint a régi,csak annyival hogy nem villágít a lámpa folyamatosan.A fogyasztásom meg csökkent egy kicsit,bár nem tudom hogy a chiptől vagy másmiatt.

Azon csodálkozom hogy hagytad lefúrni a szegecset a komputerről hogy le lehessen szedni a tetejét :P

DSC00035_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Melyik két betü nem uaz? A motroniké, vagy az epromé? (bár az epromon nekem csak számok vannak asszem)

Amúgy meg nem hazuttolom, meg magam.. nem fúrtuk le.. a szegecsek maradtak :P Pláne, hogy csak egy hirtelen ötlet volt, hogy nézzük már meg, hogy tényleg nincs-e chip benne.. ismered "szonikot".. nah.. gyerünk nézzük meg.. és már mentem is szedni le a küszöböt stb. :P(amúgy meg csak biztositásnak mentem, meg szerszámot vittem)

szal a szegecsek maradtak. Szépen kihajtogattuk a füleket ügyesbe.. (be lehetett nyúlni a keret alá.. egyhez nem, de az meg hajlott magátol :wub: )

De ezért jót mókázott Sxp amikor meglátta hogy ez már szegecselve van B) Mondjuk azokat még le is fúrtam volna.. nem izgat.. annyira azért nem vok konzerv :lol: ment volna átmenő csavar+anya oszt csók..

Fogyasztás: ez fura. Petya is azt mondta, hogy neki is csökkent.. érdekes.. (mondjuk neki M2.5). lehet azért mert 98as tol bele azóta? (tényleg,95össel megy, menne? gondolom nem is próbáltad)

Teljesen más téma. Nem is gondoltam hogy a váltó rudazatban frankó kis müanyag cuccok is vannak..

a jómúltkor mentük párat Petyával, erre egyszer csak nem birt váltani. nem jött ki sebességből.. nah mondom neki, nyugi.. nyissuk fel..

Nézegetem.. nézegetem, erre meglátom ezt. Klasz.. Jól megadta magát.. aztán kézzel kivettük üresbe..

Az enyémben már nem teljesen müanyag, csak a "feje" közte vas van.. klasz..

Mondjuk tök mindegy. itt is a müanyag fáradt el..

ui: most látom csak, hogy ez a te vezérlőd képe.. LOL azthittem az enyém :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.