Atommanó Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Elég gáz, hogy egyáltalán lépést tudott tartani veled :P Nem is vicces... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ....most jártam meg Kispest-Újpest-Klinikák- Kispest útvonalat....mondjuk úgy h nem voltam nyugodt..... :wub:.... Máskor vegyél bkv jegyet, akkor nem kell az ellenőröktől parázni :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Máskor vegyél bkv jegyet, akkor nem kell az ellenőröktől parázni B) :wub: Lecsapott a Pista! :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Lecsapott a Pista! :P :P Segítsünk még neki, hogy legközelebb felismerje, ha még nem látott volna ilyet :wub: Íme Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Lecsapott a Pista! :P B) Ja vazze, olyan mint a pestis. :wub: Meneküljön ki merre lát!!! :lol: :D Segítsünk még neki, hogy legközelebb felismerje, ha még nem látott volna ilyet :P Íme http://www.bkv.hu/jegyek/gfx/metroatszallojegy.jpg Azé szójjunk neki, hogy a MINTA feliratot nehogy rányomtassa! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ja vazze, olyan mint a pestis. :wub: Meneküljön ki merre lát!!! :P :P Azé szójjunk neki, hogy a MINTA feliratot nehogy rányomtassa! B) Jó gyerek a Gelko! Ne báncsuk... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Nem báncsuk, ő a dancing tesóm a színpadon! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ....Nem báncsuk.... Egyrészt. Másrészt pedig bírja, edzésben van :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Nem báncsuk, ő a dancing tesóm a színpadon! :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Azok az ikertesóink, már megbeszéltük. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Azok az ikertesóink, már megbeszéltük. :wub: kész iker-klón buli volt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 .......Mostmár tényleg bele kellene tennem az F16-ot, kíváncsi vagyok, hogy azzal milyen lesz. Utána pedig szerintem bevállalok még két 277-es Szuromi vezérmütengelyt. Ejj de brutál gép lesz ez.. :P Grat.. Nem, ez egy 320 ML volt. Viszont a gyereket elvittem utána egy körre, nagyon tetszett neki. :P Viszont megtaláltam a Kiskörúton azt a 4-es Golfost is, amelyik a többiek szerint annyira el van szállva magától és a kocsijától. Nem ment rosszul, akár GTI is lehetne, de azért szerintem meglepödött. B) Jaa, igen. Az éjszaka nekem is sikerült megtalálni egy szép nagy hullámot egy úton, de kellett nekem olyan helyen száguldozni, amit nem ismerek. Sikerült is jó nagyot repülni mert mentem vagy 120-140-el, meg még szikrázott is valami. Ma mehetek a mühelybe, megnézni, hogy még minden a helyén van-e. De már legalább tudom, hogy ha ott nem szakadt le a motor, akkor már talán máshol sem fog. :lol: Ezek úgy tetszenek.. amikor egy kis egyszerü autó agyongyaláz egy fullos verdát :D Leszakadás.. vmelyik nap én is jól ráfaragtam, de eddig úgy néz ki, megúszta a paripa, bár még nem feküdtem alá. Este jöttem hazafelé Petyától, egy patak felett van egy kis-szük hidacska. szemből pont jöttek.. ekkor láttam meg, hogy a sávom közepén 2 darab FÉLTÉGLA!! hever!! esélyem se volt kikerülni, megállni :wub: Csak úgy csörgött zörgött a kocsi alja.. aztán láttama tükörbe ahogy elrepült a tégla.. (egyiket sikerűlt megúszni. úgy dobtam el utána, hogy.... grrr) Megálltam.. aztán hátrébb gurultam, de szerencsére nem volt semmi folyadék a kocsi alatt.. :P CD-ről megkérdezem azt nem mondom biztosra, de ha az IC megegyezik az ittenivel akkor IC-ről IC-re biztos megoldjuk :P Sőt kedvezményesen hozzájutok minden autó és szerszámtermékhez. Egy példa: most kértem árajánlatot vezérlésre 3 görgő és gyári szíj ami nem GM, vízpumpa nélkül 15 rongy. Ha valakinek kell lamda szondára vagy légtömegmérőre vagy féktárcsára+betétre árajánlat stb. akkor szóljatok. Holnap nyomok egy linket mik vannak :D Ez kellett volna régebben.. anno bedöglött a légtömegmérőm.. szerencsére volt egy segítőkész emberke, igy nem 100, hanem "csak" 70 rugó volt. Viszont Lambda szonda az érdekelne esetleg.. persze csak gyári.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Máskor vegyél bkv jegyet, akkor nem kell az ellenőröktől parázni :P :wub: vettem vonaljegyet újpest városkapu állomáson de az sem volt egyszerű mert az állomásnak csak az egyik felén van autómata / trafik.... Pista sztem te régebben ültél Bkv-n mint én :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ....Pista sztem te régebben ültél Bkv-n mint én :wub:.... Vasárnap reggel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Vasárnap reggel :P én meg ma reggel :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Azért nem csak a mérete és formája kell hogy egyezzen a chipnek.Nem olyan egyszerü ám mint amilyennek látszik.A lehel úton lehet venni epromot,olyat ami biztos jó bele.Cd-ről írni ugyanaz mint ha egyiket a másikról másolnád. Dini amit az ebay-n vettem abból tudok íratni neked,de a másikat kaptam,ennek az volt a feltétele hogy senkinek nem adok olyat,és pénzért se árulom :P Amúgy kb 20körül lehet venni chipet ami olcsónak mondható mert ennél már vettek sokkal drágábban is másolt chipet.(itt a klubban is)Szerintem ha sok kell akkor jellentős kedvezményt is kaphattok :P Azért azt leszögezném hogy ez nem az én üzletem :P Lehel út Lomex. Jóó öreg alkatrészbolt :D A régi az a "világitós" volt nem? Az új akkor ezekszerint a te motronic-eprom számodhoz való verzió? Azzal gondolom már kicsit jobb a cuccos :D majd vmikor mennünk kell egyett megint. kiváncsi vagyok, mennyivel jobb.. jobban megy mint a másik chippel? miket érzel különbségeket? Csak kiváncsiság.. én maradok a full gyári gépnél.. én leszek a viszonyitási alap B) (Petyának is én vok :lol:) bevallom kicsit odzkodok én ezektől a chip dolgoktól.. tényleg jobb lesz. nem lesz.. meg akkor már ugy tom nem mindegy milyen a benya se.. állítólag a 95őstől becsörög a motor meg ilyenek.. bár nem értem mért tenné.. nem értek hozzáá.. Meg a fogyi is hogy alakúlna.. meg az általános viselkedés.. stb.. kicsit körülményes ######i vok :D jóó ez igy, ahogy a gyár kitalálta.. Bár Petyának mintha dobott volna vmennyit rajta a chip... de nem vmi egetverő.., igaz mostmár otthagy egy csöppet.. :P Motronic 2.8 képekben (kép tár miatt szokásos konvertálás alatt, de rákattintva látszanak a képek) Coupe, a tied is ilyen? mert anno néztük Petyával-Sxp-vel, és asszondta sxp, hogy ez talán a leg-legújabb ebben a szériában... :wub: én inkább a klimára költök majd. nem doglött ez meg teljesen. Vmelyik nap mentem országúton, gondoltam kicsit megjáratom, ne álljon már be.. és legnagyobb meglepimpre érezhetően müködött.. Igaz, hogy kint max 26-27 fok lehetett, de sütött a nap ezerrel.. és kellemes időt csinált bent.. szal jövőre gyüjtögetek, és kap egy komplett átvizsgálást, levákumolást.. feltöltést, tisztitást.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 én meg ma reggel :wub: Te nyertél :P :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Te nyertél :wub: :P :P B) De menő mostanában bkv-zni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 De menő mostanában bkv-zni. :wub: Bezzeg te ugye taxizni szoktál Budaörse igaz ? :P :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Bezzeg te ugye taxizni szoktál Budaörse igaz ? :wub: :P :P B) egy híres autóversenyző nem ülhet buszra... tényleg Gabi most hogy súmáher visszavonul nem küldesz egy linket a Ferrarinak ? :lol: :D :Pwww.opel16v.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Vasárnap reggel :wub: Biztos megint pááripííípöl-összejövetel volt :P Merre jártatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Biztos megint pááripííípöl-összejövetel volt :P Merre jártatok? Morrison's-ban, de neked is szóltam volt :wub: Renzso is egy limonádééééé amúgy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Jó, nekem egy okom volt a távolmaradásra, mégpedig a 250km-es távolság... Ezt talán még elnézhetnétek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Bezzeg te ugye taxizni szoktál Budaörse igaz ? :P :P B) :lol: Jah, egy szép kék kombival szoktam suhanni néha hazáig :D egy híres autóversenyző nem ülhet buszra... tényleg Gabi most hogy súmáher visszavonul nem küldesz egy linket a Ferrarinak ? Szoktam néha bkv-zni, ott jó csajokat látni... :P Ferrari? Ammegmi? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Szoktam néha bkv-zni, ott jó csajokat látni... :P ez az igazi pozitív szemlélet....minden rosszban van vmi jó :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts