Tamás_GSi_16V Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Amúgy szerintetek ez a GSi megéri az árát? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Tamás_gsi : Nem magamat fényezve de van fent 1-2 videjó még 2004-ről --> http://gsi16v.uw.hu/ :wink: Majd rakok fel egy kék 32-est is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Amúgy szerintetek ez a GSi megéri az árát? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1280 2-3 hete 1.055-ért volt kiirva :) szerintem ilyen tipusu autót (pl ilyen a calibra, a vti-k, a gti-k, cupra-k és az összes hasonló) nem lehet ésszerű alapon venni...meglátod és megszereted és akkor gondolom hozol egy nem tul ésszerű viszont annál több örömöt hozó döntést :) legyalábbis gondolom ez valahogy igy megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Tamás_gsi : Nem magamat fényezve de van fent 1-2 videjó még 2004-ről --> http://gsi16v.uw.hu/ :wink: Majd rakok fel egy kék 32-est is :) Nagyon szépen köszönöm a javaslatodat, de épp mielőtt írtál, rátaláltam az oldaladra, nagyon korrekt, természetesen a videókat leszedtem, megnéztem, a házunk már ettől zeng :) :) :P !!! A kék 32-est is tedd már fel légy szíves! :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Amúgy szerintetek ez a GSi megéri az árát? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1280 Ha ez egy korrekt állapotú autó, akkor megér ennyit. De már valamikor nagyon régen is láttam ezt háttérben vasajtós hirdetést. Menj el, nézd meg. És ha döntesz, szerintem hamar fogsz (én miután először ültem gsi-ben, rá 4-5 nappal megvolt a saját :) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 ebbe még buszkormány van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 ebbe még buszkormány van :) nem mind1 az? úgyis cserés :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Tamás_gsi : Nem magamat fényezve de van fent 1-2 videjó még 2004-ről --> http://gsi16v.uw.hu/ :wink: Majd rakok fel egy kék 32-est is :) Ehh.. nem is mondtad hogy megent tettél még fel videjókat.. annyira jó feelingjük van.. Pláne hogy tom milyen volt élőben :wink: Látom felraktad az Ibizásat.. "kicsit" volt máa a karakterisztikája.. ha jól emlékszem amikor néztük. talán 1800as fordulatnál volt a 2xxNm es nyomatéka.. Ehh.. de mennék most megent :wink: :x Akkor még jóóól ment a vas :evil: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viktor Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Sziasztok! Van egy LEXMAUL szívosorom + hengerfej eladó.(C 20 NE motorhoz) 100 000 FT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 remélem most 2005-ben is készülnek majd jó videjók :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Amúgy szerintetek ez a GSi megéri az árát? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1280 Már nekem is szemet szúrt, és én is bevállalnám, ha tehetném, mondjuk olyan 9K körül, ha "teljesen korrekt". Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 De csak azért 9K körül, mert akkor a másik 1.1et verhetd rá, hogy kinézzen és menjen valahogy :) És akkor beléphetnél a 2milkós gsisek táborába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Sztem így kép alapján viszonylag egyben van, a motor és tsai úgy is csak a próbaúton, vagy ahogy lenni szokott, utána mondaná meg, hogy jó vásárt csináltem-é vagysem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Úgyis csak később derülne ki az okosságok... Én is így jártam a gsivel, minden hót patentnak tünt ezért többször át lett nézve.... Igazából a nagyon 1ben van hangulatom akkor szállt el, mikor kibeleztük és megláttam az első varrásnyomot :shock: hohó, mondom miaf@sz gyorsban teljes kibelezés és akkor esett le a kő a szívemről végleg mikor realizálodott, hogy valójában nekem 2 gsim van :) :) :) Most volt tt nemrég Féreg a calijával és ugyanezt csacsogtuk, h nehhhéz kifogni! neki sikerült, utána meg összetörték. Na puff. Szóval így vagy úgy akkor is szívás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Sztem aki GSÍ-t vesz, és kellőképpen utánanéz, tisztában van azzal, hogy egy sportautó előélete ritkán makulátlan! De ahogy már korábban erről volt szó, a GSÍ egy életérzés. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Igen csak aki GSi-t vesz: -valsz azért vesz, mert nincs effektív igy csak nagyjából tudja az ember,, hogy mibe ugrik bele. A nagyja úgyis csak aktív használat mellett jön ki... -GSI érzés ez a másik, ez olyanmint a szerelem. Elvaskultan lehet lépni, hogy hamar tijed legyen szíved választottja utána meg suxx hegyek :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Én egyszer vezettem haverom 150 lovas GSi Astráját, és egyből beleszerettem. Egyszerűen olyan jó érzés, mikor a fordulatszám a percenkénti 6ezer fölé kúszik, a motorhang pedig utánozhatatlan. Az tetszik még benne, hogy a 91-től 94-ig gyártott GSi-k gyárilag más front, hátsó és küszöbspoilert kaptak, a motorháztetőn a kopoltyúk, egyszóval: GSi. Az egész autó nagyon el van találva! Egyik ismerősöm állandóan fikázza a GSi Astrákat és ez nagyon rosszul esik nekem, bár még nincs GSi-m, de ha majd lesz, akkor beültetem az anyósülésre és akkor fogom mondani neki, hogy "Na most dumálj, öregem!" :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 GSiben jobb1ből nemkicsit más a világ :) :) :) kevés ember mellett nem fostam.... Anti,Laci4 és kb ennyi is a lista :P :lol: A haverom pl vezette az enyém és kb 400m után megkértem, hogy cseréljünk helyet, mert befosok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 az asszony is mindig becsurgat, ígyhát az a legjobb ha ő nem is ül mellettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 az asszony is mindig becsurgat, ígyhát az a legjobb ha ő nem is ül mellettem :) nameg LE/kg-ban is jobb ha az ember 1edül van :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Az mijaza buszkormány? A gyári kormányt gúnyoljátok? :evil: :evil: Nana! Én szeretem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Én isszerettem volna ha nem 350 vagy 360mm ami valljuk be nem kicsit q nagy! Omegába shimábn jó, de ide áááá...... No az enyém meg amúgy is cserés volt, me' hámlott csórikám :) Az újrabörözés sem lett volna sokkal olcsóbb így cseréztem. I Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 GSiben jobb1ből nemkicsit más a világ :) :) :) kevés ember mellett nem fostam.... Anti,Laci4 és kb ennyi is a lista :P :lol: A haverom pl vezette az enyém és kb 400m után megkértem, hogy cseréljünk helyet, mert befosok :P Ohh.. thx.. ezt "bóknak" veszem.. Pedig Petya markolta párszor elég erősen a "majrévasat".. igaz, akkor aztán ami kifért.. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Én isszerettem volna ha nem 350 vagy 360mm ami valljuk be nem kicsit q nagy! Omegába shimábn jó, de ide áááá...... No az enyém meg amúgy is cserés volt, me' hámlott csórikám :) Az újrabörözés sem lett volna sokkal olcsóbb így cseréztem. I Háát ezzel én is így vok.. kicsit nagy.. bár azért nem rossz.. elég jól el van találva a kialakítása.. kényelmes a fogása újnak ott a hely.. (96os lufis) Nah és ez utóbbi a mi miatt nem is cserélem.. A Lufi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Dehogynem cserélheted, csak nem lehet hivatalosan 10% eltérés a méretben + lufisnak kell lennie ha a gyári lufis :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts