Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Azért nem csak a mérete és formája kell hogy egyezzen a chipnek.Nem olyan egyszerü ám mint amilyennek látszik.A lehel úton lehet venni epromot,olyat ami biztos jó bele.Cd-ről írni ugyanaz mint ha egyiket a másikról másolnád.

Dini amit az ebay-n vettem abból tudok íratni neked,de a másikat kaptam,ennek az volt a feltétele hogy senkinek nem adok olyat,és pénzért se árulom :wub:

Amúgy kb 20körül lehet venni chipet ami olcsónak mondható mert ennél már vettek sokkal drágábban is másolt chipet.(itt a klubban is)Szerintem ha sok kell akkor jellentős kedvezményt is kaphattok :P

Azért azt leszögezném hogy ez nem az én üzletem :P

Megosztás:

Megkérdeztem, tudunk cd-ről is chipet írni. Szerintem a tokozás egyforma.

Az astra-nak kézi eeprom-a van vagyis kivehető, vagy forrasztott?

Utána nézek én ennek jobban, hogy egyforma e?

Az Astráé és a Kadetté kivehetö, a Calibráé és a Vectráé forrasztott. Legalábbis már ezt olvastam több helyen is. Mor 16V-nek Cali Computere van, ott forrasztani kellett.

Megosztás:

Szakbarbárok! :wub:

Nah, kigondoltam, miért működnek egyes írt chipek többféle komputerben. :P

Ugyanis ugyanazon gyártó hasonló típusú ECU-i ugyanazt a checksum algoritmust használják,

így ha rendesen van megcsinálva a chiptuning, akkor a checksum-ot is hozzászámolják, így a

komputer nem jelzi hibásnak, ergó nincs sárga lámpa. Ha sárga lámpa jön állandóan a chip

csere után, akkor valszeg egy igénytelen példányról van szó, aminél csak a táblák lettek

módosítva a checksum nem. :P

Megosztás:

Uhhhh... :wub:

Szal az a lényeg, igénytelen chip esetében beletúrtak ugyan a táblákba (gyújtás, injektor vezérlés

2d és 3d táblái), de az új módosult checksum-ot nem számolták hozzá, és nem írták bele az eepromba,

és ezt az ECU indításkor észreveszi, és adathibának veszi (ugyanis ezzel a checksummal ellenőrzi az

ECU az eeprom integritását). :P

Megosztás:

A sikerszéria szerencsére töretlenül folytatódik tovább GSi fronton. :wub:

Az elmúlt egy hét állás allatt a verda instalállta magának a pajzs védelmi rendszert és önerőből lophatatlanná vált. :P

Gondoltam hogy beíndítom és arrébb állok vele egy picit hogy lássák hogy van gazdája. Elsőre be is indult, de kb. 1 másodperc múlva le is állt (500 fordulaton ment addig). Utána viszont már be sem indult. 3at próbálkoztam, nem akartam lemeríteni az akksit. 5letek (a felxen, a benzinen/gyufán és a használtautón kívül)? B) :P

Megosztás:

Ma sikerült Szigethalomról 1 óra 47 perc alatt beérni...és közben még szépen le is koccolt egy hülye pitsa hátulról...Majdnem kiszedtem, aztán jött a korai felisemrés, hogy egy nő...aztán csak üvöltöztem vele...ő meg sírva fakadt...mivel koszos volt a kocsi, így nem voltak látható nyomai, de biztos, hogy karcolódott a lökös...:-( De mivel láthatóan nem vette a lapot a csajé...így inkább otthagytam, és megkértem, hogy a pénzből amit most nekem kéne, hgoy adjon, vegyen egy új jogsit...közben még a férje is előkeveredett valahonnan...amúgy normálisak voltak, csak nem értették, miért baj nekem, hogy a csaj nekemjött a 30 éves lepukkant toyotájával..."Hááát de alig látszik valami...nézd meg a mienkek, mindenhol össze van már törve, de még működik..."

Kiráááály... :wub:

Megosztás:

én elgondolkoznék, hogy a nőcinek még1x kocsikulcsot adjak a kezébe.

pláne ez után:

"... mindenhol össze van már törve, de még működik..."

De ezt a férje mondta, aki úgy sétált oda valahonnan...

Ja és mindezt egy buszmegállóöbölben csevegtük meg...volt ott vagy 50 ember...köztük páran jól megmosolyogták a szöveget...én nem annyira... :wub:

Megosztás:

van benne benya? :D

Van és benzinszag is volt az inditózás után az autó mögött.

Valamelyik jeladó szívózhat?

Kezd egy picit elegem lenni... :wub:

Ma sikerült Szigethalomról 1 óra 47 perc alatt beérni...és közben még szépen le is koccolt egy hülye pitsa hátulról...Majdnem kiszedtem, aztán jött a korai felisemrés, hogy egy nő...aztán csak üvöltöztem vele...ő meg sírva fakadt...mivel koszos volt a kocsi, így nem voltak látható nyomai, de biztos, hogy karcolódott a lökös...:-( De mivel láthatóan nem vette a lapot a csajé...így inkább otthagytam, és megkértem, hogy a pénzből amit most nekem kéne, hgoy adjon, vegyen egy új jogsit...közben még a férje is előkeveredett valahonnan...amúgy normálisak voltak, csak nem értették, miért baj nekem, hogy a csaj nekemjött a 30 éves lepukkant toyotájával..."Hááát de alig látszik valami...nézd meg a mienkek, mindenhol össze van már törve, de még működik..."

Kiráááály... :P

:P B) :lol:

Megosztás:

Engem is nyár elején a hungária középső sávos lezárásnál megtalált egy szöszi egy fehér G Astrával

hátulról, de mivel rajta volt a vonószem, így a lökösig már nem jutott. :wub: Javaslom te is tegyél rá ilyen

vonószemet a hülye pitsák ellen. Már láttunk ilyet egy fehér GSi-n :P

Tom!

Ami leginkább szivathat, ha a benyát tényleg kapja: főtengely-jeladó, gyújtókábel, gyújtáselosztó.

A benyát egyszerű ellenőrizni, a benzinhídon kell legyen egy szelep (hasonló mint a kerekeken),

azt ujjal is meg lehet nyomni, és ha spriccel a benya, akkor jó. :P

Megosztás:

Kiráááály... :wub:

érdemes ebben az országban autót építeni....most jártam meg Kispest-Újpest-Klinikák- Kispest útvonalat....mondjuk úgy h nem voltam nyugodt..... :P

-ennyi ######t egy városban :P

Megosztás:

Vannak azért a városon kívül is, ha ez megnyugtat :P

Tegnap este a tömött M7-en jöttem felfelé, és hát én sem panaszkodhatom...

Ennyi középső sávba begyepesedett csőlátó barom csigát még sosem tapasztaltam.

Többet előztem külső sávban, mint belsőben. Ugyanis az többnyire üres volt. :wub:

Megosztás:

Vannak azért a városon kívül is, ha ez megnyugtat :lol:

Tegnap este a tömött M7-en jöttem felfelé, és hát én sem panaszkodhatom...

Ennyi középső sávba begyepesedett csőlátó barom csigát még sosem tapasztaltam.

Többet előztem külső sávban, mint belsőben. Ugyanis az többnyire üres volt. :wub:

:P

jaja 7végi jó sztori...szombaton estefele megyek a 71esen almádi és fűzfő közt....elöttem volt egy szőke hölgy ki idegesítően béna volt....jött a fűzfő-gyártelepi lejtő ott meg akartam előzni ( 2.0TD Ducatoval 7 személlyel ) szegényt reflexből visszaraktam 2esbe és furcsáltam h nem megyek gyorsabban -megtaláltam benne a tiltást B)

ööö de ez itt off.... :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.