opel16v Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ne magyarázz, együt járunk hétvégi, esti könyvtárba. Még jóóóóó sok alkalomra szól a bérletünk :wub: Jah, az életünk nyitott könyv. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Egyszer hallanék olyat, hogy rádszóltak a Szépművészetiben, mert hangossan tüsszögtél :wub: ha tudnád milyen hangzavar van ott :P hangosan beszélő tárlatvezetők, mormogó rajz/épitész szakos egyetemisták, morajló tömeg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ha tudnád milyen hangzavar van ott :P hangosan beszélő tárlatvezetők, mormogó rajz/épitész szakos egyetemisták, morajló tömeg..... Mesélj mééééég Rediiiii! :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Mesélj mééééég Rediiiii! :P :wub: Hagyadddmá, tévébe látta biztos. Vagy eltéved :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Hagyadddmá, tévébe látta biztos. Vagy eltéved :wub: Redni az ilyen dolgokat nem a tvből tudja....olvasta a neten :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 én kulturember vagyok b+ B) :wub: Mesélj mééééég Rediiiii! :lol: :P van aki nem kukavadászatra visz hölgyeket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 van aki nem kukavadászatra visz hölgyeket :P Te a könyvtárba jársz velük? :wub: Ez legalább olyan, mint a zongorán... B) :lol: Annak is sok a kulturális értéke... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Jah, mindig melegen tartom a farmerban, nehogy megfázzon szegény rendőr kacsója... :wub: Gabi! Lehet azért tartod farmerzsebben, mert becsúszik a személyibe 1-2 ezres aztán mikor olvassa a rendőr át se nézi a kocsidat :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Lehet azért tartod farmerzsebben, mert becsúszik a személyibe 1-2 ezres aztán mikor olvassa a rendőr át se nézi a kocsidat :P :P Hehe :wub: Ha lenne ott mindig egy-két ezres... B) Biztos nem a rendőrnek adnám, van annak helye! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ne magyarázz, együt járunk hétvégi, esti könyvtárba. Még jóóóóó sok alkalomra szól a bérletünk :wub: én is reggelente felkelek, és rögtön kiolvasok egy könyvet. viszont van egy haverom, akinek egyenesen nyomdája van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 én is reggelente felkelek, és rögtön kiolvasok egy könyvet. Hééé, a tejesdobozon levő feliratok nem érnek! :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 És közben pucsíííítsak is, mi? B) :lol: :D Oszt majd jó fenékbe billentenek! :P Márk is jött kedden,hogy megb@szták a rendőrök.Mondtam neki,hogy én úgy tudom csak büntetnek,nem tudtam,hogy már ennyire nagy a hatókörük! :wub: Vagy eltéved :P Majd beül mellé Demó és tudni fogja merre kell menni!Szlalom vagy itiner verseny,nem mindegy! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Hehe, ma is megállítottak hazafele ugyanott, nagyjából ugyanabban az időpontban, mint tegnap. :wub: Hiába mondtam hogy tegnap este már átmentek rajtam a kolegák, ők is megtették. :P Na mindegy, úgy látom most egy ideig nem tudok hazajárni esténként rendőri csekkolás nélkül. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 De lagalább valakik átmennek rajtad... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 sry h nem voltam, éjfélkor végeztem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 sry h nem voltam, éjfélkor végeztem :wub: Még kint voltunk... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 kupénak bevált a chip? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 kupénak bevált a chip? Hat attol fugg, hogy milyen szempontbol... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 sry h nem voltam, éjfélkor végeztem :wub: Vazze, legközelebb nem úszod meg a kertipartyt! :P De lagalább valakik átmennek rajtad... :D B) Röhögjél csak, aztán nemsokára úgy jársz mint szegény Tom! :lol: :P Én a helyedben félnék mostanság kivinni a sziszegős rettenetet, mert nem csak rendőröket láttam minden nap a héten, hanem kpm-eseket is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Hat attol fugg, hogy milyen szempontbol... :wub: mondjuk mindenféléből.... bár indexen nem olvastam, hogy kigyulladt volna egy autó tegnap a lurdyban tehát olyan nagy baj nemlehet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 mondjuk mindenféléből.... bár indexen nem olvastam, hogy kigyulladt volna egy autó tegnap a lurdyban tehát olyan nagy baj nemlehet :P Az enyem sem volt fent legutobb a neten, pedig az is kigyulladt... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 mija###### van a jarddal mostanság? nekünk meg deákon begyüjtővel jöttek utánunk és kipattantak és rendezkedtek? amig nem voltam itthon mondták h lesz szigorított meg fokozott ellenőrzés vagy mi a vér folyik itten :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 kopik a felirat a gsi-s pólóról....pedig kímélő mosás :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 ehhh... ott a képetek a FunPics rovatban - csak mert tegnap olyan sokan hiányoltátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 kopik a felirat a gsi-s pólóról....pedig kímélő mosás :wub: Nemár... Na majd jól visszavisszük az Istvánnak... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts