opel16v Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Este még azért hazakisérhetünk... :D B) +hát... :wub: :P asszem némi fogalamzavar one :P 8ra biztos nem leszek ott, mert céges jelenés van kilátásban.... ha avval végzek m1ek 1ből :P Akkor addig megvárunk nálatok. :lol: Aztán ha jó a buli, maradhatunk ott is, nem kell a lurdyhoz átmászni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 de szeretlek titeket jányok :P B) tényleg jelenésem lesz elötte ezé edzeni sem tuok sajnos de ha végzem akkor m1ek de valszín sofőrrel me tutti belecsúszom az italba megest :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Végigolvastam de nem találom h mért is adod el a vasat????? Ez az amit én soha nem tennék, inkább ki a forgalomból, be egy garázsba és helló, vagy annyira nagy a gáz, persze ha nem akarsz ne válaszolj...... de azért mégis, kevés ilyen Asztma van itthon...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 de szeretlek titeket jányok B) :D tényleg jelenésem lesz elötte ezé edzeni sem tuok sajnos de ha végzem akkor m1ek de valszín sofőrrel me tutti belecsúszom az italba megest :P :wub: Felts'del. Íriszt nem tudod megkérni, hogy kihozza a Gsit ? ....Végigolvastam de nem találom h mért is adod el a vasat?????.... Fuss neki mégegyszer :P De most ne csak a képeket nézd meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Tom! El is felejtettem megkérdezni mi lett a kormány ügy vége, mikor visszamentetek? Semmi sajnos, továbbra sincs forgalmi. :wub: De ksözönöm mindenkinek, aki eddig segíett. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Semmi sajnos, továbbra sincs forgalmi. :wub: De ksözönöm mindenkinek, aki eddig segíett. :P Holnap érted menjek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Ez az amit én soha nem tennék, inkább ki a forgalomból, be egy garázsba és helló, vagy annyira nagy a gáz, persze ha nem akarsz ne válaszolj...... és az miért lenne jó? :wub: állna 1,1-1.0-0.9 millio huf a garázsban és még gurulni sem lehetne vele....sokkal rosszabb lenne sztem de azért mégis, kevés ilyen Asztma van itthon...... na ez nagyon igaz....jelentsen akár jót akár rosszat :lol: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Végigolvastam de nem találom h mért is adod el a vasat????? Ez az amit én soha nem tennék, inkább ki a forgalomból, be egy garázsba és helló, vagy annyira nagy a gáz, persze ha nem akarsz ne válaszolj...... de azért mégis, kevés ilyen Asztma van itthon...... Forgalomból kivonatni csak ideiglenesen lehet mert ha végleg vonatja ki akkor igazolást kell vinnie egy hivatalos autóbontóbol,hogy ott leadta az autót. :wub: Tudom,hogy ideiglenesre gondoltál csak osztom az észt neked "Kadettes". :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Forgalomból kivonatni csak ideiglenesen lehet mert ha végleg vonatja ki akkor igazolást kell vinnie egy hivatalos autóbontóbol,hogy ott leadta az autót. :wub: Tudom,hogy ideiglenesre gondoltál csak osztom az észt neked "Kadettes". :lol: hát ezek a kadettosok már csak ilyenek állandójan' okoskodnak(egyébként ideiglenesre gondoltam) összes kadettos menjen a ......ja mégse! :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 hát ezek a kadettosok már csak ilyenek állandójan' okoskodnak(egyébként ideiglenesre gondoltam) összes kadettos menjen a ......ja mégse! :wub: :P :P Én alapvetően Veterános vagyok. B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Van egy Tóóóóóóóóó....... Látom még mindig a hétvége hatása alatt vagy :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 eladni azért kellene mert csak áll benne a pénz és bármilyen vicces foglalja a helyet... utazni meg nem tool kiválló a kocsi, SRY nem sértésnek szánom pont itt a gsi topikban, de De :wub: Pista valszin Ijiszem fog értem jönni és kisofőrködik engem hozzátok E! Így joe :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 ....Pista valszin Ijiszem fog értem jönni és kisofőrködik engem hozzátok E! Így joe :?:.... Nagyszerű. Simenstől kell elcibálni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 eladni azért kellene mert csak áll benne a pénz és bármilyen vicces foglalja a helyet... utazni meg nem tool kiválló a kocsi, SRY nem sértésnek szánom pont itt a gsi topikban, de De :lol: haverom tök komolyan gondolta, hogy majd a gsivel megyünk horvátországba..... :wub: mondtam neki, hogy ezt gondolja át mert nem az év ötlete :P :P http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/19.jpg http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/18.jpg sztem a rendszámtábla akkor is hülyén néz ki ott :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Bírja az....egy darabig...Mi amikor a Blitzre indultunk Németországba, hát az merész volt...főleg, hogy még gyorsultunk is kinnt...aztán tudva levő, hogy néha a sarokig sem érek el vele...szerelés nélkül...:-) Pénteken bekerül a nagy AC, mert valószínű, hogy az lesz a ludas... Legalább is a gyújtást cseréltem, és még midig nem okés...ledurrog...:-( Már csak az nem lett cserélve...így már megint szépen ki lett cserélve minden, úgyhogy megint nőtt a kocsi értéke...most már drágábban eladó... :wub: sztem a rendszámtábla akkor is hülyén néz ki ott :lol: :P Szerintem Redi rajtad kívűl senki sem látta, hogy van ott rendszámtábla... :P ...elég szomorú, hogy neked feltűnt... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Nekem inkább a szürke rács az ami szemet szúr :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Nekem inkább a szürke rács az ami szemet szúr :P :P pedig adtam neki egy halom fekete rácsot vagy 2 hónappal ezelőtt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Mert lusta,pedig úgy sokkal jobban nézne ki :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Nekem bizti nem adtál...max beszéltünk róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 haverom tök komolyan gondolta, hogy majd a gsivel megyünk horvátországba..... :wub: mondtam neki, hogy ezt gondolja át mert nem az év ötlete :P :P shima libaaaa B) de még1x meg nem tenném az 100 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/19.jpg http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/18.jpg Nemrég az avatarodon is hasonló lányok (bár azok szebbek voltak szerintem) voltak a kocsidra tapadva. Idén nem cseréled ezek közül vmelyikre? Voltam ma megnézni a GSit. Lakatolás már nagyrészt kész, mind2 oldalon fent van a küszöb, hátsóiv, meg a kosár. Szép meló lehetett összevágni őket. Most jön a sz0pás a szegecsekkel. Ki van kenve ilyen zöld műgyantás Würth cuccal ahol kellett, erre jöhet majd a gittréteg, és mehet rá a fény vagy mi. Ma is megtekintettük a régi küszöb állapotát, és a lakatos srác kezében a saját súlyától tört el :wub: Lehet a szegecsek már bent is vannak a helyükön ezt nem tudom mert még melózott a géppel. Ezután jön az összerakás ami nem lesz egyszerű, mert a műanyagok sehol sem tökéletesek, a küszöbspoilerek is és a lökősök tartóbigyói közül is nagyon sok le van törve. Lehet gányolni kell pedig azt annyira nem akarom. Reggel eltűnök Balcsira, mert EZ lesz, remélem hétfőre már a GSi is meg a GTE is járóképes lesz, mert ezen a héten majdnem öngyi lettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Te meg kabbbbbeeee Geri, hogy jól eljöttél a Blitzre...Kifogás nincs...úgy sem hisszük el...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Te meg kabbbbbeeee Geri, hogy jól eljöttél a Blitzre...Kifogás nincs...úgy sem hisszük el...:-) szinte már hiányzott :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Semmi sajnos, továbbra sincs forgalmi. :P De ksözönöm mindenkinek, aki eddig segíett. :P még mindig tartom az ajánlatom ha kell meg tudok engedni 1-2 telefont B) próba cseresznye :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts