Demó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Remélem nem lesznek olyan sokan, mert szeretném többször is kipróbálni, hogy mit tud a Corsa. Addigra már szerintam benne lesz a rövid váltó is. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Bakker Gergő eladod a GSit. Még nem is láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Bakker Gergő eladod a GSit. Még nem is láttam. Ki kell tolnia a szekeret most csütörtökön. Vagy náluk lesz a Lurdy tali ezen a héten. Biztos örülni fognak a szomszédok, ha hajnali egykor még ott röhögcsélünk majd :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Én már mondtam neki hogy ha nem jön ki akkor mi megyünk oda,de akkor rosszabul jár :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Mily furcsák még ezek a nagy kocekák az oldalak számával. Csak itt van 4 szám már. Én már mondtam neki hogy ha nem jön ki akkor mi megyünk oda,de akkor rosszabul jár :P :P Mondjuk én könnyen beszélek, szépen bebólogatok az utcába, nektek nehezebb lesz :wub: Még időbe jelezze ki mit szerten "szerelteni" a kocsiján. Lényeg, hogy jóóóóóóóóóóóóóó hangos legyen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 nyaralás húzodás volt.... jahogy jah 30/5-855-877 a másikat qkáztam 1éb okokból :P bázz ezt a juzert :wub: még jó hogy szólsz, nem hivtam sokszor a régit ááá nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Már csak ezért megérdemli a látogatást! Vagy nem? :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Megnéztem a kársztájlingos oldalad. Asszem nagy veszteség lesz Neked is ezt az autót, ami talán nem csak egy autó - eladni. Remélem jó kezekbe kerül majd, és az a rakat pénz & energia & idő amit rááldoztál nem megy kárba. Sok sikert az autó eladásához és a továbbiakhoz. Megyek, felteszem Kadettosok kiváncsi vagyok mit szólnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Már csak ezért megérdemli a látogatást! Vagy nem? :P :wub: Feltétlenül, de ettől függetlenül is már sok van a rovásán :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ja. Szokunk járni hétvégeken a srácokkal az esti könyvtárba :P Khmmm. B) Éppen félrenyeltem a söröm. :wub: Feltétlenül, de ettől függetlenül is már sok van a rovásán :lol: Akkó megyünk! :P Sátrat lehet állítani az udvaron? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....Akkó megyünk! :wub: Sátrat lehet állítani az udvaron? :P.... Van hely a kertben :P Tesco közel van, még sütögetés is befigyelhet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Legyen! Megszavaztuk! Gergő, szólj a szomszédoknak :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 új melóm miatt vagyok nemkicsit OFF és soxor hulla ha tudok kipályázok csütörtökön mivel nálunk csak 4 autó fér be a kertbe az asszem kicsit karcsú lenne :wub: igazából eladom gsit dilemmán már túl vagyok, Szemes az amit igazán sajnálok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Feltétlenül, de ettől függetlenül is már sok van a rovásán :P Lendernél előtte levetetjük minden gépről a leömlőt, aztán go. :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 ha tudok kipályázok csütörtökön mivel nálunk csak 4 autó fér be a kertbe az asszem kicsit karcsú lenne :P Hehe, beijedtél csávó? :P Így már inkább kidzsangázol a lurdyhoz, mi? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Lendernél előtte levetetjük minden gépről a leömlőt, aztán go. :P :wub: :P Szerintem nem veszi komolyan a dógot. Viszont később nem mondhatja, hogy nem szóltunk előre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Apropó! Ha már az Aztec ilyen őszinte volt, akkor nekem is be kell vallanom hogy új számom van. :P Mégpedig: +36304858231 :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 kim1ek na don para e :P tudom h komolyan kell vennem az ilyen és hasonjellegű fenyítéseket so nem is habozok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 kim1ek na don para e :P tudom h komolyan kell vennem az ilyen és hasonjellegű fenyítéseket so nem is habozok :wub: Este még azért hazakisérhetünk... B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Tom! El is felejtettem megkérdezni mi lett a kormány ügy vége, mikor visszamentetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Apropó! Ha már az Aztec ilyen őszinte volt, akkor nekem is be kell vallanom hogy új számom van. :P Mégpedig: +36304858231 :wub: Neked annyival könnyebb a helyzeted, hogy választhatsz maganak valami büntit :P Nos mi legyen az ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 nu lurdy meet mettől meddig lészen e :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 nu lurdy meet mettől meddig lészen e :?: Gyere mondjuk 8ra. Hogy meddig ? Ameddig vagyunk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 asszem némi fogalamzavar one :wub: 8ra biztos nem leszek ott, mert céges jelenés van kilátásban.... ha avval végzek m1ek 1ből :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts