Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nem baj :P Senki nem lesz fiatalabb. Csak van aki nem látja ezt be :P és van kinek van hova öregednie :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ott ültem ma is az egynyóc tédécéjiben és hagytam hogy kielözzön egy iszonyat béjemvé, na én ebből tudom hogy öregszem. meg azt is h egy tankkal megint 1000kmet megyek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....Úgy látom te is eléget művelődtél hétvégén! :P.... Ja. Szokunk járni hétvégeken a srácokkal az esti könyvtárba :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Aztec! ezt te sem mondod komolyan. :P Ja. Szokunk járni hétvégeken a srácokkal az esti könyvtárba :P mikről olvasgattok? Meleg aszúk fajtái? Csapolt sörök alakjai? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 és van kinek van hova öregednie :wub: Te ne magyarázz. Ne te mondtad, hogy Gergő - nem az th ék - említette, hogy már nem bírja annyira a bulizást ? Mennyi idős ? 22 éves ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Aztec! ezt te sem mondod komolyan. :wub: de :P és közben arragondoltam 1x még én is vótam ifjú tele ambicióval és lóerővel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 de :P és közben arragondoltam 1x még én is vótam ifjú tele ambicióval és lóerővel :P Na ez tökre jól hangzik... :wub: de te még akkor is fiatal vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....mikről olvasgattok? Meleg aszúk fajtái? Csapolt sörök alakjai? :wub:.... Dehogy, csak a könyebb műfajból. Háború és béke képregényváltozata pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 macko csak hülyülök e, sztem nekem 80 évesen is infantilis lesz a becenevem :wub: de az tény h beláttam van 1-2 döntés amit meg kell hozni és lépni kell különben sosem ugrom 2re :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Dehogy, csak a könyebb műfajból. Háború és béke képregényváltozata pl. Ezt ha meg van neked, átküldhetnéd. :P :wub: Aztec! Engem sem kell 100%-ra komolyra venni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....és közben arragondoltam 1x még én is vótam ifjú tele ambicióval és lóerővel B).... Naaaaaaaaaa ne romantikázz nekem itt. Aki hülye, az is marad :wub: ....Ezt ha meg van neked, átküldhetnéd. :lol: :P.... Ez olyan könyvtár, hogy csak helyben lehet olvasni. És ha ki is olvasol valamit, akkor a következő héten ott az újabb könyv :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Aki hülye, az is marad :wub: legyen igazad :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ez olyan könyvtár, hogy csak helyben lehet olvasni. És ha ki is olvasol valamit, akkor a következő héten ott az újabb könyv :P ahham... olyasmi, mint a mostani hétvégi? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ahham... olyasmi, mint a mostani hétvégi? :wub: Ez most hétvégi, esti könyvtárazók találkozója is volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ez most hétvégi, esti könyvtárazók találkozója is volt :wub: Örültem, hogy ott lehettem... Bár lehet van aki nem örült nekem... vagy a foto aparatnak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....Bár lehet van aki nem örült nekem... vagy a foto aparatnak. :wub:.... Azt ki tudhassa ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Azt ki tudhassa ? :wub: Én nem... na de ... hol vannak a többiek? Mindenki csak olvas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 azték te hol a répában jártál a hétvégén? :wub: 2 hónapja eszelősen gerjedsz bw-re de felhivni meg nem tudtalak, hogy mikor jössz le :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 nyaralás húzodás volt.... jahogy jah 30/5-855-877 a másikat qkáztam 1éb okokból :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ezaz, még én is szívesen megnéztem volna a GSI-det mielött eladod. Más. Megy valaki Taszárra gyorsulni? Vagy 23-án Tökölre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 nyaralás húzodás volt.... jahogy jah 30/5-855-877 a másikat qkáztam 1éb okokból :wub: Jó hogy szólsz, te nyagyonlüke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 De viszont láttam a te service car optikádat is.. (képeken) tetszett!! :wub: rajta marad(t)? Sajnálom leszedni,mivel 2hétig terveztük az Andrással,majdnem 5óra volt mire felragasztottuk.Szerintem egy ideig rajta marad,lusta is vagyok meg tényleg sajnálom is :P Ezaz, még én is szívesen megnéztem volna a GSI-det mielött eladod. Más. Megy valaki Taszárra gyorsulni? http://www.futam.hu/images/szorolap_nagy.jpg Vagy 23-án Tökölre? Szerintem inkább tököl lesz a nyerő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Sajnálom leszedni,mivel 2hétig terveztük az Andrással,majdnem 5óra volt mire felragasztottuk.Szerintem egy ideig rajta marad,lusta is vagyok meg tényleg sajnálom is :wub: Szerintem inkább tököl lesz a nyerő. Fényezés mikor lészen ? Addig igazán rajta maradhatna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Szerintem inkább tököl lesz a nyerő. Ott sokan szoktak lenni? Kb. hányszor lehet menni, anélkül, hogy végig sorban állnék. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Az majd csak január-február környékén lesz(ha lesz rá pénz)Lehet rajta hagyom és csak a csíkokat szedem le róla. Ott sokan szoktak lenni? Kb. hányszor lehet menni, anélkül, hogy végig sorban állnék. :wub: Ez mind attól függ mennyien vannak.Ami ez elött volt ott annyit mehettél amennyit akartál mert csak 30-50autó volt,de volt olyan is ebben az évben amikor 3órát kellett sorban állni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts