opel16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ez már inkább féltékenység... :wub: :P Pisti, Anti! Kezeket az asztal fölé! :lol: Éljenek a lányok! :P Amúgy meg Gabi: Hello,mi? B) Jah, fácánra, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Elképzelhető az a komputer hiba, főleg hogy nem tárolja a hibakódokat... Érdemes lenne átpróbálni egy másik hasonló kompit. :P VAGY EGY VIZHŐMÉRSÉKLET JELADÓT.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Hőmérséklet jeladók már lettek cserélve a srác szerint. Legalábbis a levélben azt írja. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nagyon jó a felirat a hátsó szélvédőn Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nagyon jó a felirat a hátsó szélvédőn hihih..ez tényleg jó.. De viszont láttam a te service car optikádat is.. (képeken) tetszett!! :wub: rajta marad(t)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Galz n boyz szomorúan ugyan de nemes cél érdekében meg köll válnom drágaszágomtól... géjesi 16vé 2000ccm, from 92/10, 180ekm reálisan (igény szerint 140re visszahajtom :wub: ), klíma és bőr kivételével full, bővebb info nálam.... képek http://carstyling.hu/car_shower.php?id=2049 De most miért? Pont mikor kész lett? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nagyon jó a felirat a hátsó szélvédőn Van a munkahelyemen is egy idióta gyerek ugyanilyen fehér caravannal és ezzel a süket dumával, lehet ő is az :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nagyon jó a felirat a hátsó szélvédőn one egy polo (lehetgé40?) neki life iz too short - drive hard van kinn, amit illik komolyan venni me má engem is +tréfált :P De most miért? Pont mikor kész lett? :wub: jah köbö hozom a formám... me kecó lesz és me itt áll kinn 3 autó thök felesbe, gondolod nem poénból csinázom..... evvan e :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 jah köbö hozom a formám... me kecó lesz és me itt áll kinn 3 autó thök felesbe, gondolod nem poénból csinázom..... evvan e :wub: akkor most erősen imádkozom esténként, hogy legyen szerencsém a lottón. :P Vagy neked... ha lottózol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....amit illik komolyan venni me má engem is +tréfált :P.... Ilyet sem hallottam még tőled :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Aztec Brada ! AdorjanT haverja akar venni egy korrekt Gsi-t irtam neki h mutassa a tiedet :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Aztec Brada ! AdorjanT haverja akar venni egy korrekt Gsi-t irtam neki h mutassa a tiedet :P Nu ez egy jó ötlet volt kedves sokat művelt Barátom! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Aztec! Én is nagyon sajnálom, pedig tényleg most lett kész, remélem nem egy kis pöcs veszi meg :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....kedves sokat művelt.... Gelkó a szántókirály ? :wub: BarázdaMan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Gelkó a szántókirály ? B) BarázdaMan :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Gelkó a szántókirály ? :wub: BarázdaMan Píísta! Én a hétvégi műveléshez hasonlóakra gondoltam! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Aztec Brada ! AdorjanT haverja akar venni egy korrekt Gsi-t irtam neki h mutassa a tiedet :P téháiksz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 téháiksz :P mennyi az annyi ? jöhet püben is :P csak érdekel :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ilyet sem hallottam még tőled :P öregszünk Pista B) mennyi az annyi ? jöhet püben is :P csak érdekel :wub: köszönöm kérdésed, őszinte választ még nem gyártottam rá ha a kínálatot nézem olyan 1.1-1.2 körül reális lenne... de tőlem játszhatunk PH-sat is és beárazhatjátok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Píísta! Én a hétvégi műveléshez hasonlóakra gondoltam! :P Mén hétvégén van szántásSTOP ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Mén hétvégén van szántásSTOP ? :wub: Úgy látom te is eléget művelődtél hétvégén! :P ááááááá Aztec! Annyit simán meg kéne érjen... szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 macko 1 a necc h mennyit ér/mennyi van benne/ mennyiért vinnék sosem találkozik :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 macko 1 a necc h mennyit ér/mennyi van benne/ mennyiért vinnék sosem találkozik :wub: ezte sajna ismerem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....öregszünk Pista :P.... Nem baj :wub: Senki nem lesz fiatalabb. Csak van aki nem látja ezt be :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts