Tom Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Remélem gyorsan megcsinálják... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Hogy lehetsz ilyen elvetemült hogy képes vagy ilyesmire :P :wub: kicsit nehezen nyelte a sört fejjel lefele :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Albert! Ez ilyen már láttam egy párat, de ha jó látom volt már rajta ív cserélve. Enyémmel is ugyan ez a helyzet nemsoká cserélem magamnak+szélesítés. Ha lehet kapni cabrió hátsó javítóívet akkor azt rakok rá ha nem akkor marad az egyebes ív+doblemez javító. Nálam is matt feka lesz egy ideig lehet úgy lesz mint Zimának, mert ha csinálom akkor vakolm a kilincsket meg a hátsóajtókat, jövő tavaszra meg bevállalok vagy lakk fekete vagy lakkfekete+ezüst színt alúlra mert azon nem látszik annyira a mocsok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Nálam is matt feka lesz egy ideig lehet úgy lesz mint Zimának, a mattfekete nagyon brutálul néz ki :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Gabi arra emlékszel h fejjel lefele tartottunk és öntöttük beléd a sört ? :P Valami rémlik... :P A sör minden irányból jó... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 a mattfekete nagyon brutálul néz ki :P Igen úgy néz ki pedig csak neki ideiglenes, de azon os gondolkodom hogy matt fekete és matt lakkal :wub: 1000.oldal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Gratula a pletykás GSI-seknek az 1000. oldalhoz!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Elmentem megnézni hogy áll a GSi. ... A képeken nem sok láccik, de lényeg hogy a jobb oldala készen van (bár ezt nem tudtam még megnézni sem nemhogy lefényképezni, mert a garázs falához olyan közel van), a bal oldala meg teljesen szét van vágva. Jobb oldala üregvédve, és alvázvédve van, valamint a srác elhozott melóhelyéről kis fekete festéket, legittelte és lekente a javitási helyeken, hogy amig nincs lóvé fényre addig is kinézzen vhogy. Sok melója lesz még vele, jó sokat fogok fizetni, de remélem az eredményért megéri :wub: Szerintem tök jól néz ki - szerencsére nem spórolósan vágta a srác, ami maradt, az fémtiszta. Ha megcsinálja valószínűleg jópár évig nem lesz vele gond. Legalábbis azt kívánom, így legyen! :P PS. Jé télleg, ez már komoly jubileum - az 1000.oldal! Asszem most a héten nem tudok menni Lurdyhoz, de ha megyek legközelebb, viszek megint egy kis sört, ünnepelni. (Pudingokak viszek kólát is :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Anti! Nagyon toltad a belsőben annak a Ódinak szép látvány volt, követési távolság 1m :P Megnéztem volna az ürge arcát. :lol: Mettől meddig üldözted? Full végig az M7-en...a feljárón futottunk össze, és a 0-ás lehajtójánál válltunk el... 240-nél viszont nem ment többet...az Ódi... B) Néha helyet cseréltünk, de általában ő ment elöl....én csak suhantam mögötte a szélárnyékban... :wub: Volt egy két figura aki még becsatlakozott de aztán elöbb utóbb feladták, és lemaradtak... ...az ódis feje meg nem volt egyszerű...volt szerencsém látni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Kell irnom az ezredik oldalra :wub: Éljeeeeeeeen Köszi srácok a GSi javitás én is remélem hogy meglesz, szép lesz, sokáig fog tartani. Hivtam ma DragonK-t motor ügyben, de Ő mondta hogy nem ezt a motort keresem. Anti az kemény bakker végig 240 a pályán én ezt nem merném még ha biturbó GSim lenne sem. Ja, kértem új balelső sárvédőt Tomitól a GSire mert a mostanit nem vagyok hajlandó visszatenni. TOM! Mi van a GSiddel? Mi az amit msn-en irtál????????????? (sikersorozat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Full végig az M7-en...a feljárón futottunk össze, és a 0-ás lehajtójánál válltunk el... 240-nél viszont nem ment többet...az Ódi... B) Néha helyet cseréltünk, de általában ő ment elöl....én csak suhantam mögötte a szélárnyékban... :wub: Volt egy két figura aki még becsatlakozott de aztán elöbb utóbb feladták, és lemaradtak... ...az ódis feje meg nem volt egyszerű...volt szerencsém látni... :P Teljesen zsír, én is szélárnyékot akartam ír de mire odaértem elfelejtettem, tényleg az volt, mintha DTM kupát néztem volna :P . Megkezdtem az 1000. oldalt és nem vettem észre, pedig a héten láttam már hogy közeledik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én a 20.000-dik hozzászólásra gyúrok a topicban...szal stipi stopi...pls... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Megkezdtem az 1000. oldalt és nem vettem észre, pedig a héten láttam már hogy közeledik :P Én meg már az előző oldalon számolgattam a hozzászólásokat, hogy mikor lesz már 20. :P Nem én akartam elkezdeni, de az első gratuláló szerettem volna lenni. Összejött! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Én a 20.000-dik hozzászólásra gyúrok a topicban...szal stipi stopi...pls... :wub: Akkor milyen Astrád lesz X Astra ami már repül :P ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Már csak 10 hozzászólás kell a topicban és megvan a 20.000..... :wub: Ja és kaptam egy ilyen emailt, a klubos oldalra: "Vad1" <vad1@freemail.hu> Dátum: Hét, Szeptember 4, 2006 4:09 pm Címzett: gsi@opelklub.hu Prioritás: Normál Opciók: A teljes fejléc megmutatása | Nyomtatható verzió megtekintése Sziasztok. Tudnátok rajtam segíteni? Gondom a következő. Van egy '92-es astra gsi-m. Megyek vele, egyszer csak, (indulás után kb10 percel) elkezd nem menni. még néhány perc, és fogja magát és főleg a fél, negyed gázos kigyorsításoknál elkezd rángatni. Nem sokkal később a kis sárga lámpa is világít, de mikor a lámpa fölvillan abban pillanatban már alig megy a gép. Leállítás beindítás és jó.(egy ideig) Aztán kezdődik minden előről. Ami cserélve lett időrendi sorrendben:fordulatszám jeladó (utángyártott,ezt követően gyári), lambda szonda(univerzális, gyári utángyártott, és végül gyári), hőmérséklet jeladók, légtömegmérő(gyári) És a kocsi még nem jó!!! Egy opelos szerelő cimborám a computerre gyanakszik. Már most. Ja egyébként a lámpa világít, és nincs soha hibakód! Bármilyen segítséget nagyon nagyon köszönök ha tudtok adni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Elképzelhető az a komputer hiba, főleg hogy nem tárolja a hibakódokat... Érdemes lenne átpróbálni egy másik hasonló kompit. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ja és kaptam egy ilyen emailt, a klubos oldalra: .... Van valahol asszem az általánaos műszaki problémáknál a Corsa 1,4 folyton leáll melegen probléma, ami ember2-nek volt és kísértetiesen hasonlit ehhez... Tizezredik hsz kié volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Majd rájön Anti is milyen jót tesz a motornak a folyamatos 240km/h.Többen jártak már úgy a turbóval hogy tartós 230km/h után elolvadt az egyik dugó :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Majd rájön Anti is milyen jót tesz a motornak a folyamatos 240km/h.Többen jártak már úgy a turbóval hogy tartós 230km/h után elolvadt az egyik dugó :P :wub: Végül is belefér neki minden hónapban egy motorgenerál. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Gratula az 1000.-dik oldalhoz.. és szeretnék előre gratulálni a 20000.-dik hozzászólónak is... erről jut eszembe... Antinak lassan 10000 hozzászólása lesz!!! Na az se semmi. :wub: Jó volt, hogy életemben először pont egy C20LET GSi-be sikerült bekéreszkedem... utána sikerült C20XE-be is. :P Köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Jó volt, hogy életemben először pont egy C20LET GSi-be sikerült bekéreszkedem... utána sikerült C20XE-be is. :wub: Köszike! Sajnos még messze nem megy úgy mint kellene :P ,de remélem az elosztó fedél cseréje megoldja a próblémát.(már ideje lenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Nem lesz annak baja... :wub: ...remélem... :P Macisajt szívesen... B) Majd akkor lesz az igazi, ha nem tilt be a gyújtás...most mentem egy karikát...és most pl nagyon gáz volt...pedig tele volt a város buzgómócsingokkal... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Mikor mész el venni egy új elosztó fedelet? volt...pedig tele volt a város buzgómócsingokkal... :wub: Miért nem szóltál nekem B) :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Hú, le ne maradjak... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 20000. hozzászólás a gsi chat topicban :lol: És Anti is itt van... B) :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts