Kess Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 biztos lexmaul RAM :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 lexmaul???! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Hívtam Gábor mestert és hétfőn készül el a hengerfej(gépműhely).......... :) sok sok idő........Ejjjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 kitartás petya nekem még jóval több idejig fog itt álni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 PetiGSI, szerintem egyáltalán nem gáz a munkatempó, egész normális. Máshol a f@szukat tudják vakarni napokon keresztül. /Persze gondolom magyarázhatom, ha GSIből ülsz át bkvre :) / Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Valakit esetleg nem érdekel az SFI doboz helyére egy kupak??? Üdv.: Atommanó no mivan leépités van ?? vagy hozzad basztak valami jobbat ?? esetleg hengerenkéni pillango ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 :? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 :?: Csak hogy én is csatlakozzak a jelbeszédes csapathoz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 :?: :!: :idea: :roll: :) 8) :wink: :arrow: :twisted: :evil: :x :shock: :P :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Na már megint mi van? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Mondtam, én hogy vége a turbós fölénynek... készül a turbógyalázó c20xe ... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Készül? :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Mondtam, én hogy vége a turbós fölénynek... készül a turbógyalázó c20xe ... :) :) Üdv.: Atommanó 8) :) ha megengeded nem nevetek tul hangosan :P no de komolyan ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Majd fogsz sírni is... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Készül? :shock: :?: készül :) még be sincs járatva a motor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 készül :P még be sincs járatva a motor :) De koptatja rendesen, mert állítólag azóta oda is verdával jár, ahová a királyok is gyalog járnak! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 8) :) ha megengeded nem nevetek tul hangosan :P no de komolyan ?? Az a legjobb, hogy komolyan is gondolja, amit írt :lol: :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Az a legjobb, hogy komolyan is gondolja, amit írt no ja de egy 200le szivó nem lessz soha olyan erös mint egy 200le turbo !! de majd eszreveszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Üdv mindenkinek! Valakinek nincs esetleg videója a GSi-jéről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 215Le a cél... Hengerenkénti pillangó, 8 injektorral... :wink: +1 benzinkút... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 215Le a cél... Hengerenkénti pillangó, 8 injektorral... :wink: +1 benzinkút... :wink: Üdv.: Atommanó És ezt a 200 lóerő feletti teljesítményt turbó nélkül hogyan hozod ki belőle? Csak érdekelne, hogy ezt hogyan szokták megvalósítani. Ez természetesen lehetséges, de kivel csináltatod meg? Mit tesznek a kocsiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 215Le a cél... Hengerenkénti pillangó, 8 injektorral... :wink: +1 benzinkút... :wink: Üdv.: Atommanó a valoperes ugyvedet ki fizeti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts