aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 De, árban nagyon el van szállva a gyerek... Gabi! Javíts ki, ha tévedek: egy-nyócé fullos c20lettel ellátott, 96os gsit vehetnék kettő: a cult stilust próbálja képviselni, de ez hol van attól :shock: -----pofám leszakad----- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 ez nem húzos 1 kicsit :shock: :?: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1024 Kib@szott drága felnik vannak rajta... :shock: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 ezen vitatkoz6nánk Lac, de ha okos az ember q olcsón meg lehet ezeket is szerezni :wink: nem okoskodásból.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Ennyiért Astra Coupe-t lehet már kapni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2004 Megoszt Elküldve Július24, 2004 Meg kell kérdezni, hogy felni nélkül mennyiért adja... Aztec! Már megint mi a terved?? Nem bírsz magaddal??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Nézzétek mit találtam: http://gsiclub.uw.hu/ Még elég kezdetleges, nem imeritek ki csinálja??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 jah...aszittem jo oldal...de bele nézetm forumba és ott van az az egyén akit egy kanál vizben meg tudnék folytani...sza oda se megyek többet asszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Na jó! de ki ŐŐŐ???? Ez volt az egyik kérdés! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 jah én forumban lévö nikicskee nvzetü emberre gondolok...az egy sutyerá...nem hiszem h ö csinálná egészet...az kizárt...ha megkérdzed Aztec-et h kijaz ö is csak nvetni fog :) jobb ha nem ismered... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Hát márpedig én úgy gondolom, hogy aki megcsinál egy oldalt, az legalább beleír, úgyhogy szerintem ő volt.... Én így hirtelen nem ismerem, de lehet hogy arcról igen... Na sebaj... :dontknow: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 hát 21 éves kb a "csaj" hihetetlenül ronda...ez halál komolyan mondom! növérem bnöje volt....nem 1x fordult meg itt lakásban sem....kevés embert utálok igy mint öt...képességei sztem korlátozottak =) kizártnak tartom h ö csinálta az oldalt...max talán vlmi gsi-s srác/srácok és talán ö forumban segitö vagy nemtom...ennyit tok hozzáfüzni...addif örülj amig nem láttad! :) na haliho Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Anti, hogy bukkantál egyáltalán erre az oldalra? Úgylátom jópár honapja nem lett frissítve. Egy cikket találtam az is március 5.-én került fel, és uccso forumos hozzászolás még junius elején született. Mindenesetre érdekes....... A szavazáson született 4 voks arra (tehát a szavazatok 100%-a), hogy "Tetszik, fogjunk össze GSI őrültek!"....ha mindenkit igy füt a tenni akarás miért nme veszik fel a kapcsolatot a gsi.hu oldalal és szolnak, hogy szerkesztők szeretnének lenni. szóval nem egészen értem.... :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Unatkoztam, és beírtam a google-be, hogy astra GSI! Lassan végignéztem az összes oldalt, és köztük volt ez is... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Anti, hogy bukkantál egyáltalán erre az oldalra? Úgylátom jópár honapja nem lett frissítve. Egy cikket találtam az is március 5.-én került fel, és uccso forumos hozzászolás még junius elején született. Mindenesetre érdekes....... A szavazáson született 4 voks arra (tehát a szavazatok 100%-a), hogy "Tetszik, fogjunk össze GSI őrültek!"....ha mindenkit igy füt a tenni akarás miért nme veszik fel a kapcsolatot a gsi.hu oldalal és szolnak, hogy szerkesztők szeretnének lenni. szóval nem egészen értem.... :smt017 ezek kb ennyire jól müködnek. volt már wildthing corsa club is, de már az oldalt is törölték. ennek is ez a sorsa, mert csinálni kéne valamit, de nincs kedvük, idejük, és pénzbe került. honlapot ingyen lehet csinálni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2004 A GSI.hu-t is 23-ra ígérték, és nem lett belőle semmi... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2004 azannya Anti az autód...eeezz nemsemmi! :notworthy: :notworthy: :notworthy: nagyon durván megy a szekér!!!! volt egy kicsi VTI feelingem amikor a fordszámmérő ott középtájt járt és jött egy nemkicsi lökés :) :D grat hozzá és csak így tovább! :wav: :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember11, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2004 Nézzétek mit találtam: http://gsiclub.uw.hu/ Még elég kezdetleges, nem imeritek ki csinálja??? Üdv.: Atommanó Nem is tudtam, hogy volt Vectra GSI :-) www.gsi.hu pedig majd lesz, itt köll reklamálni mé nincs: gsi@gsi.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2004 azannya Anti az autód...eeezz nemsemmi! :notworthy: :notworthy: :notworthy: nagyon durván megy a szekér!!!! volt egy kicsi VTI feelingem amikor a fordszámmérő ott középtájt járt és jött egy nemkicsi lökés :) :D grat hozzá és csak így tovább! :wav: :wav: Örülök hogy tetszik! :wink: Még valamelyik nap megyek vissza a Csabihoz, mert finomítunk a rendszeren! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Egy kis morcosítás lett a céges astrán végrehajtva: http://kep.tar.hu/vktr001/index.phtml?aid=27673321 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Egy kis morcosítás lett a céges astrán végrehajtva: http://kep.tar.hu/vktr001/index.phtml?aid=27673321 :) :D :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 :) Megint gyorsan mentél mi??? Bezzeg a calibrásoknak már tegnap megírtad... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember15, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2004 Viktor Jó kis ingyen reklám :roll: egyébként meg mit ér az erő ha nem uralod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember19, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2004 Ez valóban gázos lenne :?: :roll: link Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2004 Ez valóban gázos lenne :?: :roll: link kép alapján egy alap gyári gsi az ülések nem tüntek tulságosan leharcoltnak mivan cserélni akarsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2004 Ez valóban gázos lenne :?: :roll: link Hátsó traktusról kellene pictúra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts