opel16v Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Ha rájössz, mi volt az, küldheted hozzám is. Lesz mit szívni... Hehe... mikor is költözik be az emlegetett két csajszli? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 6pólusú az AC reléd? Ha igen, akkor az is beragadhatott... Na mindegy, ha komputer csere megoldja, akkor nem szótam. :wub: Ott a pont mégis. Nem a comp volt a hibás. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Ott a pont mégis. Nem a comp volt a hibás. :wub: Mondjuk még lehet vagy 50 másik dolog is. :P Bizti ugyanolyan kábelköteg került egyébként bele? Tuti ugyanilyen konfiggal volt az előző autóban? Nah, én azzal kezdeném, hogy rámérnék az injektoroknál a piros/kék vezetékre (mindegyik szelepre megy ilyen), aztán az AC pumpánál is (alámászva lehúzható a csati) a piros/kék vezetékre. Ezen gyújtás levétele után nem szabad maradnia semmilyen feszültségnek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Tom, akkor ezt vehetjük úgy hogy megvan a tettes, és Blitzre már jössz a géppel tutira? Az enyém meg ma ment lakatoshoz. Jött GSI.Tomi és segitett csomó mindenben, beszélt a lakatossal és mondott tök jókat. Tegnap PehiCsabival leszedtük a hátulját meg a négy Ronalt a GSi-ről, tiszta csupasz a kocsi már, este meg még lehet bemegyek leszedem az első sárvédőket ne a lakatosnak kelljen. Mentem focizni XV-be BYE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Demó, sztem, te az én váltómat vetted meg :wub: Az lehet, mert mondta a srác, hogy akitöl a váltó jön az a Csergöben dolgozik. De nem is gondoltam arra, hogy te leszel az. :P Ha már így kiderültek a dolgok tudnál mesélni valamit a váltóról? Van valami baja? Majd csak Blitz után fogom beszerelni a Corsa alá. Köszi szépen, föleg a barátságos árat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Tom, akkor ezt vehetjük úgy hogy megvan a tettes, és Blitzre már jössz a géppel tutira? Mindenképpen azzal mentem volna, eddig is így használtam éjaszakára levettem az akkusarut és nyitva állt az utcán. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Mindenképpen azzal mentem volna, eddig is így használtam éjaszakára levettem az akkusarut és nyitva állt az utcán. :wub: Kertben van hej még egy GSinek (főleg hogy az enyém nincs itthon) Ő majd vigyáz rá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Kertben van hej még egy GSinek (főleg hogy az enyém nincs itthon) Ő majd vigyáz rá :P Köszönöm, mostmár jobban szeretném, ha többet lenne nálam a verda, mint szerelőnél, vagy máshol. :wub: Nem is tudtam hogy így néz ki fiatalon egy teve. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Kedves Anti! Mi van a GSi-vel? Lesz szervó szlalomra? Vagy csináljunk külön szervó nélküli turbós GSi kategóriát? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Szervo nem lesz, de hogy egyenlők legyenek a kormányzási esélyeim, már intézem a szlikket... :wub: De generátor meglett, testkábel meg ma... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 De generátor meglett, testkábel meg ma... EZ A MONDAT MÁR IGY HELyes: DE a generátor meglett, és a testkábel is. már csak fel kell szerelni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ha Anti megint szervó nélkül szlalomozik, akkor másnak esélye sem lesz. Mint Szegeden. Ja... Anti! Voltál gyúrni? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Anti még nem látja át hogy neki most nem lesz jó ez a gumi :P ,de majd rájön utána meg ott fog könyörögni hogy adjon neki valaki 16"os gumikat :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 A fene se tudja... azért Szegeden is abszolút első lett... igaz, ott főként veterános gépekkel meg családi caravanokkal mérte össze magát... (ja, volt ott még mv6 is, meg 2 astra, de ezek is mind szervósak... vagyis nem veteránok :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 De ott nem a gyorsaság volt a cél,hanem hogy adott időn belül végig guruljun.Nem fog bemelegedni a gumija és nagyon tolni fogja az elejét,de majd jön a Gabi és jól rám cáfol :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Majd kiderül. Amúgy pont azért volt előnyben, mert szervó nélküli veterán gépekhez volt mérve az idő. Vagyis Antinak előnye volt. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Az lehet, mert mondta a srác, hogy akitöl a váltó jön az a Csergöben dolgozik. De nem is gondoltam arra, hogy te leszel az. :wub: Ha már így kiderültek a dolgok tudnál mesélni valamit a váltóról? Van valami baja? Majd csak Blitz után fogom beszerelni a Corsa alá. Köszi szépen, föleg a barátságos árat. :P Egyszer megvettem, hogy vmikor jó lesz a calibrába, aztán feleslegessé vált, nem tudok róla, hogy lenne baja, az autóban működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Anti még nem látja át hogy neki most nem lesz jó ez a gumi B) ,de majd rájön utána meg ott fog könyörögni hogy adjon neki valaki 16"os gumikat :P Így van. Azért azt megnézem ahogy békésen tekergeti a szlikket, szervó nélkül. Remélem valam 200as felettit talált magának. :lol: Majd kiderül. Amúgy pont azért volt előnyben, mert szervó nélküli veterán gépekhez volt mérve az idő. Vagyis Antinak előnye volt. :wub: Itt nem így, erről kezeskedem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 De ott nem a gyorsaság volt a cél,hanem hogy adott időn belül végig guruljun.Nem fog bemelegedni a gumija és nagyon tolni fogja az elejét,de majd jön a Gabi és jól rám cáfol :P Dehogyis. Én is jót fogok röhögni. :P Mondjuk amilyen a pálya jellege, szinte mindegy milyen gumival megy rá az ember. Nálam rosszab gumit mondjuk senki nem fog produkálni, mert magas profilú téligumik vannak a gépsas alatt. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Van pár gumim, amiből kilátszik a vászon. Az jó lesz? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Szervo nem lesz, de hogy egyenlők legyenek a kormányzási esélyeim, már intézem a szlikket... :wub: De generátor meglett, testkábel meg ma... B) Antii!! Levigyem neked a Rekordom kormányát a szlalomra? Nagyobb lesz az áttétel. :lol: (csakaztánnehogy kidörzsölje a pocakodat) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Antii!! Levigyem neked a Rekordom kormányát a szlalomra? Nagyobb lesz az áttétel. :P http://img.tar.hu/opeltomi/img/13611240.jpg (csakaztánnehogy kidörzsölje a pocakodat) :lol: :D :wub: :P :P Az nem pocak,izom! :P Vihetek esetleg ifa kormányt,de akkor a szélvédőt is ki kell szedni hogy elférjen! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 GTE-t is marha nehéz parkolásnál kormányozni ezekkel a 195/50R15-ökkel :P GSi után :P De menet közben észre sem lehet venni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Én is agyalok azon, hogy benevezek szlalomra, de a Corsa "kissé" orrnehéz. :wub: Szervóm nekem sincs és a 30-as kormány se segít sokat a dolgon. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Én is agyalok azon, hogy benevezek szlalomra, de a Corsa "kissé" orrnehéz. :wub: Szervóm nekem sincs és a 30-as kormány se segít sokat a dolgon. B) ehh a sok puding :P tavaly én kézifék nélkül, sz@rrákopott fékbetéttel (a célban ki is irta, hogy csere :lol: ), puha konikkal, barum gumival is mentem.....nem a győzelem hanem a részvétel a fontos alapon :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts